• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50'ye Giden Yol :)

CizmeliKedii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
184
5
118
Merhabalar herkese :16::16::16:

Zayıflamak,zayıflamak,zayıflamak beynimizde sürekli dolaşan bir türlü uygulayamadığımız eylem. Ben de bugün değilse ne zaman dedim ve vakit kaybetmeden günlüğümü açtım.Ramazanda kilo vermek çok çok daha zor ama kontrol altında olurum günlükle :) Kısaca kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım 64 kiloyum. Bu yıl üniversiteye başlayacağım. En kısa zamanda kurtulmam lazım bu kilolardan :34::34:
Eşlik etmeyen arkadaşları beklerim :3:

Merhabalar herkese :16::16::16:

Zayıflamak,zayıflamak,zayıflamak beynimizde sürekli dolaşan bir türlü uygulayamadığımız eylem. Ben de bugün değilse ne zaman dedim ve vakit kaybetmeden günlüğümü açtım.Ramazanda kilo vermek çok çok daha zor ama kontrol altında olurum günlükle :) Kısaca kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım 64 kiloyum. Bu yıl üniversiteye başlayacağım. En kısa zamanda kurtulmam lazım bu kilolardan :34::34:
Eşlik etmeyen arkadaşları beklerim :3:

ben de 60 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. fekat siz taze üniversitelisiniz ben ise 34 yaşında 1 çocuk annesi doktoralıyım :ssz: eşit şartlarda değiliz dostum :17:
siz çıtırsınız ve çabuk verirsiniz, ben ise karta kaçan yağlı vücudumla neredeyse nasır bağlayacağım :14:

ama yine de eşlik ederim size, kabul ederseniz :17:

ben de 60 kiloyum ve 52 olmak istiyorum. fekat siz taze üniversitelisiniz ben ise 34 yaşında 1 çocuk annesi doktoralıyım :ssz: eşit şartlarda değiliz dostum :17:
siz çıtırsınız ve çabuk verirsiniz, ben ise karta kaçan yağlı vücudumla neredeyse nasır bağlayacağım :14:

ama yine de eşlik ederim size, kabul ederseniz :17:
34 yaşında 60 kilo hiç fena sayılmaz kendinize haksızlık etmeyin :34: Eşlik ederseniz çok sevinirim tabi ki :)

Bende 64.4 ile basladim suan 62.7 kiloyum benimde amacim 50ye inmek
Gunluk bence gercekten ise yariyor benimde bir gunlugum var ve en azindan orda kendimi daha cok kontrol edebiliyorum ne gün baslamisim ne yemisim hepsi kayit altinda 😄 Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz canim yeterki irademize sahip cikalim..

Merhaba,

Ben de 61.7 ile başladım, şu aralar 52 lerde seyrediyorum. 49-50 olmak istiyorum, boyum da kısa zaten.
Bu arada herkes yaşını yazmış ben de yazayım 26 yaşındayım, üniversite bitti, yoğun bir şekilde çalışıyorum.
Fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışırım.

Bende 64.4 ile basladim suan 62.7 kiloyum benimde amacim 50ye inmek
Gunluk bence gercekten ise yariyor benimde bir gunlugum var ve en azindan orda kendimi daha cok kontrol edebiliyorum ne gün baslamisim ne yemisim hepsi kayit altinda 😄 Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz canim yeterki irademize sahip cikalim..
evet canım günlük gerçekten çok faydalı oluyor :) umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız :16:

Merhaba,

Ben de 61.7 ile başladım, şu aralar 52 lerde seyrediyorum. 49-50 olmak istiyorum, boyum da kısa zaten.
Bu arada herkes yaşını yazmış ben de yazayım 26 yaşındayım, üniversite bitti, yoğun bir şekilde çalışıyorum.
Fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışırım.
Çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim öncelikle :46::46: Aramızda görmekten mutluluk duyarız :16:

İftar : 1 kase tavuk çorbası, 4 yk taze fasulye,2 yk bulgur pilavı,salata
Ara : limonlu soda

merabaa kizlaar beni de araniza alin nolurr :) ben de 19uma gircem yakindaa bu sitedeki gruplarla cok guzel kilo vermistim zamaninda 55 e kadar dusmustum bazi olaylardan dolayi biraktim ve maalesef ki abur cubura dusup kilo aldim :(( yarin sabah tam kilomaa bakicam ve hedef 50!! :D

merabaa kizlaar beni de araniza alin nolurr :) ben de 19uma gircem yakindaa bu sitedeki gruplarla cok guzel kilo vermistim zamaninda 55 e kadar dusmustum bazi olaylardan dolayi biraktim ve maalesef ki abur cubura dusup kilo aldim :(( yarin sabah tam kilomaa bakicam ve hedef 50!! :D
gel canım birbirimize destek oluruz hem :)

İFTAR: yarım lavaş ekmeği
3-4 yk kıymalı bamya yemeği
1-2 dilim karpuz
ara: 1 kase kiraz (1 kilo yemeden bırakabildim çok şükür:17:)

SAAHUR: 3-4 kurabiye
3 çb süt

bir de üniv.e yürüyerek gidip geliyorum. sabah ve akşam yürümelerimin toplamı 1 saati buluyor. laboratuarda sürekli ayakta, ordan oraya koşuyorum. bir de hareketli ve bereketli bir oğlum var. hareket için bunlar yeterli sanırım :26:ayrıca yürüyüş vs yapamıyorum çünküm oğlum iftardan önce uyuyakalıyor :5: ha bir de, evimizde sade yemek ve kahvaltılık dışında abur cubur tırı vırı şeyler pek olmaz. bu da şansım sanırım :17:

"bazı olaylar" derken? erkek meselesiyse hayatınızdan çıkarın gitsin bunları :9: onlar yüzünden abur cubur yiyip kilo alırız, bu defa da şişmanız diye terkederler bizi :ssz: hiç bir şeyi kafanıza takmayınız dostum :51: çok dertlenirseniz böyle sakız çiğneyiniz ama şimdi değil. orucunuz bozulur :34:

"bazı olaylar" derken? erkek meselesiyse hayatınızdan çıkarın gitsin bunları :9: onlar yüzünden abur cubur yiyip kilo alırız, bu defa da şişmanız diye terkederler bizi :ssz: hiç bir şeyi kafanıza takmayınız dostum :51: çok dertlenirseniz böyle sakız çiğneyiniz ama şimdi değil. orucunuz bozulur :34:

yok canim erkek meselesi degil anne meselesi :)) kendisi zorla biraktirdi bi suru olaylar oldu filan :)) benim annem cok israrcidir da yemek konusunda o yuzden yemekten cok kisamiyorum en azindan artik su abur cuburun onune gecerim diye geldim iradesizligin dibindeyim :D

o zaman ben de menulerimi yazmaya bugunden itibaren baslayin cunku oncekiler birer kacamak menusu adetaa cok utaniyorum :p simdi de bi tartilcam cok korkuyorum valla :D

İFTAR: yarım lavaş ekmeği
3-4 yk kıymalı bamya yemeği
1-2 dilim karpuz
ara: 1 kase kiraz (1 kilo yemeden bırakabildim çok şükür:17:)

SAAHUR: 3-4 kurabiye
3 çb süt

bir de üniv.e yürüyerek gidip geliyorum. sabah ve akşam yürümelerimin toplamı 1 saati buluyor. laboratuarda sürekli ayakta, ordan oraya koşuyorum. bir de hareketli ve bereketli bir oğlum var. hareket için bunlar yeterli sanırım :26:ayrıca yürüyüş vs yapamıyorum çünküm oğlum iftardan önce uyuyakalıyor :5: ha bir de, evimizde sade yemek ve kahvaltılık dışında abur cubur tırı vırı şeyler pek olmaz. bu da şansım sanırım :17:

canım sen baya da hareketliymişsin maşallah sahurda kurabiye yerine daha tok tutacak şeyler mi yesen güçsüz düşme sonra :) çalışıyo musun sen laboratuar filan deyince ne iş yapıyosun aceba merak ettiim:)

Back
X