• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50'ye Giden Yol :)

kızlaar nasılsınız :) baya uğrayamadım ya buraya bakıyodum da yazcak fırsatım bi olmadı işte tatlı kaçamakları da yaptım o yüzden hiç yazmıcam öncekileri :(( zaten regl olmuşum orucu da yedik ya :D akşam bugünkü menümü girerim inşallah öncekiler gibi kendimi tutamamazlık yapmam pis boğazım da biraz :D ama artık iştah sıfır yani nerdeysee. zaten kiloyu takıntı yapmaya başladım iyice kafayı yemeden bi eskisi gibi olsaydım :(

kızlaar nasılsınız :) baya uğrayamadım ya buraya bakıyodum da yazcak fırsatım bi olmadı işte tatlı kaçamakları da yaptım o yüzden hiç yazmıcam öncekileri :(( zaten regl olmuşum orucu da yedik ya :D akşam bugünkü menümü girerim inşallah öncekiler gibi kendimi tutamamazlık yapmam pis boğazım da biraz :D ama artık iştah sıfır yani nerdeysee. zaten kiloyu takıntı yapmaya başladım iyice kafayı yemeden bi eskisi gibi olsaydım :(

Canım nasıl gidiyor ben oruç tutmayınca gözüm dönmüş gibi yedim:43::43: bugün tekrar devam ediyorum oruca.

naber kizlar pek ugramiyoruz galiba bu siralar :)) dun sonunda istedigim gibi bi gun oldu hemen yaziyorum;
sabah: 1yumurta, cok kucuk bi dilim ekmek, peynir zeytin cay
aksam: 1 kepce tarhana, 1 tabak barbunya.
o kadarr cok su ictim ki 2litreyi cok gecmistir sayamadim ama spor da yaptim 1 saat yurudum+ baya kostum cokk iyi geldii

naber kizlar pek ugramiyoruz galiba bu siralar :)) dun sonunda istedigim gibi bi gun oldu hemen yaziyorum;
sabah: 1yumurta, cok kucuk bi dilim ekmek, peynir zeytin cay
aksam: 1 kepce tarhana, 1 tabak barbunya.
o kadarr cok su ictim ki 2litreyi cok gecmistir sayamadim ama spor da yaptim 1 saat yurudum+ baya kostum cokk iyi geldii
Canım çok iyi gidiyosun :)

Sahur:domates,salatalık,bir parça beyaz peynir,4 zeytin,küçük bir dilim ekmek kızartması
İftar: 1 kase bulgur çorbası, fırında karışık sebze kızartması ( çok az yağla ) ,salata
Ara : bir avuç taze fındık,1-2 dilim karpuz
Sahur : Domates,salatalık,beyaz peynir,4 zeytin, 1 dilim börek

ne zamandır yazamıyorum toplu yazmış olayım :)

Sahur:domates,salatalık,bir parça beyaz peynir,4 zeytin,küçük bir dilim ekmek kızartması
İftar: 1 kase bulgur çorbası, fırında karışık sebze kızartması ( çok az yağla ) ,salata
Ara : bir avuç taze fındık,1-2 dilim karpuz
Sahur : Domates,salatalık,beyaz peynir,4 zeytin, 1 dilim börek

ne zamandır yazamıyorum toplu yazmış olayım :)
canim sen de gayet iyi gidiyosun masallaah bize :))

gunaaydin kizlar:) menumu gireyiim;
iftar: 1 kepce tarhana, biraz mihlama, salata,yogurt
sahur:cok az borek, domates salatalik peynir zeytin
bi.kac catal da gullac yedim :)) spor yok ama teraviye gittim dun cami de uzakti malun baya hareket oldu :))

İftar : 1 kase sebze çorbası, 4 yk sebzeli bulgur pilavı,salata, 1 bardak ayran
Ara : Maraş dondurması
Sahur : 2 tane krep,domates,salatalık,5-6 zeytin,bir parça beyaz peynir,1 bardak ayran

Back
X