• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

53 kilodan önce 50 ye sonra 48 e düşeceğim

peteklibal

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
489
331
23
37
1.62 boy 53 kiloyum.
aslında fazla kilom yokmuş gibi duruyor rejim yapmana gerek yok deniliyor ama ben rahatsızım kilomdan. yağ oranım fazla olduğu için olduğum kilodan daha kilolu durduğumu düşünüyorum. tam bir armut tipi vücutluyum. bir kaç kilo verince göbek hemen gidiyor ama basenler çok zor eriyor. ve ben basenli olmaktan nefret ediyorum.
sorunumu biliyorum spor yapmamam aslında.
her gün 3 lt su içeceğim ve yediklerime dikkat etmeye çalışacağım bakalım kilo verebilecek miyim.
her gün yediklerimi de yazacağım. burası benim diyet günlüğüm olacak.

sabah çeyrekten biraz daha az beyaz ekmek arası 1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir koyup tost makinasında kaşarlar eriyene kadar beklettim ve onu yedim. öğlen kahvaltı yapmayı düşünüyorum umarım çok abartmam.

öğlen yediklerim
15 zeytin
1.5 adet domates
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusundan biraz fazla kaşar peynir
100 gr sucuk
çeyrekten biraz fazla beyaz ekmek
3 avuç çekirdek

regl döneminden 10 gün önce aşırı yemek yeme isteğim oluyor. bir kaç güne geçer diye umuyorum.

akşam yine 3 avuç çekirdek yedim 1 bardak kola içtim.
ve çağla yedim tuzlu tuzlu.
kalan 1,5 litrelik suyumu içiyorum şimdi.

Merhaba hedefimiz hemen hemen aynı. Kiom 54. Boyun 1.66 hedefim 50. Birbirimize destek olabiliriz.

merhaba
olabilir aslında.
ben çok sıkı yapmıyorum gerçi, kafama göre takılıyorum genelde.
yani sizi gaza getirmem zor olabilir hani bıktığınız zamanlarda :) çok hırslı değilim çünkü bu konuda :(

Bende pek hirsli değilim zaten kpss ye hazırlanıyorum. Son 1 ayim. Bende 7 aylık evliyim

o zaman birbirimize destek olmaya çalışırız en azından bizde :)
kpss ye hazırlanıyorsanız zaten kendinizi çok aç bırakmamanız lazım ki daha verimli ders çalışabilesiniz.
bir de evliymişsiniz illaki yemek düzeniniz vardır. ben henüz evli olmadığım için bazı akşamlar çorba salatayla geçiştiriyorum sonra da acıkıp abur cubura saldırıyorum.
hangi bölümden mezunsunuz bu arada umarım sınavınız iyi geçer

dün sabah 53.1 kiloydum.
bu sabah 52.8 kilo.
dün çok fazla çekirdek ve çağla yedim her ikisi de tuzlu olduğu için tuzun etkisi olabilir çok kilo veremememde diye düşünüyorum.
bu sabah ve öğlen dün yediklerimin aynısını yedim. o yüzden tek tek yazmıyorum tekrardan.

o zaman birbirimize destek olmaya çalışırız en azından bizde :)
kpss ye hazırlanıyorsanız zaten kendinizi çok aç bırakmamanız lazım ki daha verimli ders çalışabilesiniz.
bir de evliymişsiniz illaki yemek düzeniniz vardır. ben henüz evli olmadığım için bazı akşamlar çorba salatayla geçiştiriyorum sonra da acıkıp abur cubura saldırıyorum.
hangi bölümden mezunsunuz bu arada umarım sınavınız iyi geçer
Eşimin vardiyelerinden dolayı pek yemek düzenin yok evet az ama sık yiyorum aç kalmamak pek derse verimli calisamam yoksa. Bende sabah 53.7 geldim.:KK49: kamu yönetimi mezunuyum. İnşaALLAH(c.c) iyi geçer canım hayırlısı ile emek veren herkesin benim ve eşimin. Aminnn

inşallah inşallah :)
ikimizde 300 gr vermişiz. her gün 300 gr versek 7 günde 2.100 kilo yapar bence süper olur :)

inşallah inşallah :)
ikimizde 300 gr vermişiz. her gün 300 gr versek 7 günde 2.100 kilo yapar bence süper olur :)
Ben az önce ev geldim. Yürüyüş yaptım. 5.220 adim atmisim. Telefonuma adım sayar yükledim bayağı iyi oluyor tavsiye ederim. Bu arada hayırlı cumalar.

hayırlı cumalar size de
ben tüm gün iş yerindeyim. evim ve işim arası da 5 dk. evim de tenha bir yerde o yüzden çok yürüyüş yapma fırsatım olmuyor. leslie yapıyorum ara sıra ama evde sıkılıyor insan bir süre sonra, dışarıda mis gibi havada yürüyüş yapmak varken evde yapmaktan.

günlük 10 bin adım atsanız çok faydalı olur, yarısını tamamlamışsınız ne güzel

işten geldikten sonra patlıcan ve biber közleyip içine domates ve soğan doğrayıp güzel bir salata yaptım. yanında yarım somun ekmek yemeseydim gayet sağlıklıydı aslında :( vicdan azabı duyup 1000 tane ip atladım uyuyana kadar 1000 adet daha atlama niyetindeyim. 2 bardakta yeşil çay içtim. su söylemeyi unuttuğum için bugün 1,5 litreyi biraz geçtim ama 3 lt yi bulamadım.

hayırlı cumalar size de
ben tüm gün iş yerindeyim. evim ve işim arası da 5 dk. evim de tenha bir yerde o yüzden çok yürüyüş yapma fırsatım olmuyor. leslie yapıyorum ara sıra ama evde sıkılıyor insan bir süre sonra, dışarıda mis gibi havada yürüyüş yapmak varken evde yapmaktan.

günlük 10 bin adım atsanız çok faydalı olur, yarısını tamamlamışsınız ne güzel
Bende KPSS den sonra adimlarimi cogaltacagim nasipse. D
Dün 7.753 adımla kapattık günü. Sabah tartildim. 53.3 çıktım.

siz çok iyi gidiyorsunuz ben bugün dün geldiğim kiloyla aynı geldim. 52.8 yine
dün sabahtan akşama kadar neredeyse 1 somun ekmeğe yakın ekmek yedim normal gerçi, kilo almamam mucize olmuş o kadar yedikten sonra.
bugün 12 gibi güzel bir kahvaltı yaptım.
başka bir şey yemeyeceğim bugün belki greyfurt yerim onun da zaten yağ yakma özelliği var.
2 bardakta yeşil çay içeceğim.
1000 adet ip atlama hedefim var.
bakalım yarın kaç kilo geleceğim.

Bende regl dönemindeyim. İstahim açık kendimi zor tutuyorum. Sabah 1 dilim çavdar ekmeği ile klasik kahvaltısı yaptım. Öğlen sadece çoban salata tüketim yanında biraz yufka kaçamağı yaptım. Şeftali suyu tüketim. 2 tane kek yedim. Şimdilik bu kadar...
Yürüyüşe çıktım ama reglisancisindan fazla yuruyemedim. Şimdi türk kahvesi içeceğim.Akşam yemeğini eşim gelince yiyeceğiz bugünlük bu kadar.

52.2 geldim bu sabah yuppi :)
saat 13:00 gibi fırında kızartma yedim 1 koca tabak yanında yarıma yakın somun ekmekle beraber. haftasonunun vazgeçilmezi benim için bu menü :(
bugün başka bir şey yemeyeceğim umarım :)
3 lt su içeceğim ve ip atlayacağım atlayabildiğim kadar
yarın 51'lerde bir rakam görürüm inşallah tartıda

dün akşam 10 tane kadar yaprak sarma, biraz kaşar peynir, 1 kaşık çilek reçeli yedim.
1000 tane ip atladım.
bu sabah 53.2 kiloydum.
bugün veya yarın regl olacağım onun şişkinliğimi anlayamadım.
sabah kabak çorbası içtim öğlen kalan yaprak sarmalarını yiyeceğim (20 tane kadar vardır belki daha az) akşamda yine kabak çorbası içeceğim.

53.1 mi maşallah ya çok iyi gidiyorsunuz devam :))

bende biraz daha asılsam iyi olacak galiba.

Regl dönemi siskinligidir o.
Bende şuan regliyim. Regl döneminde dikkat edersek daha iyi kilo veriliyor.

Back
X