• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

53 kilodan önce 50 ye sonra 48 e düşeceğim

senin sonucunu da merakla bekliyorum :)

sabah 6 sigara böreği, haşlanmış yumurta, sucuk, domates, zeytin, reçel ile güzel bir kahvaltı yaptım. hiç ekmek yemedim.
akşam da taze fasulye yapmayı düşünüyorum bakalım.

Sabah 2 dilim çavdar ekmeği ile sucuk ,yumurta ,bal, tereyağı yedim. Kahvaltıdan sonra pul biberli yoğurt yedim. Şimdide yarım avuç kahve çekirdeği yiyorum. Ders çalışırken iyi oluyor. Akşama ne yiyeceğini düşünmedim daha. Menun gayet sağlıklı.

taze fasulyeyi yaparken yaktım iyi mi :)

kurtarabildiğim kadarını yedim. yarım porsiyon falandır. ekmeksiz. yanında yoğurt ile.

2 muz 1 kivi ve 2 bardak sütü rondodan geçirdim biraz şeker atıp yaptığım karışımı içtim. hepsini içmeseydim iyi olacaktı ama neyse..

birazdan da 2 bardak yeşil çay içip günü kapatacağım. 1000 adette ip atlarsam tamamdır.

süpersin :)
hedeflere az kaldı ramazan gelmeden hallederiz biz bu işi :)
ben kilo almışım ya 52.1 puff yarın yine 51.6 gelirim umarım.
kahvaltımı sıkı yaptım akşam sadece kabak çorbasıyla geçiştireceğim

ahh takıldım kaldım yaa

sabah kaşarlı tost
öğlen türlü ve yoğurt (ekmeksiz)
akşam tavuklu salata (ekmeksiz)
kaç gündür su içmiyordum bugün tekrardan başladım 3 lt içeceğim sinir oldum kendime.
yarın 51'lerde bir rakam görmezsem yuh olsun bana.

hayırlı kandiller bu arada :)

52.6 da takılıp kaldım. Yuruyusumu yapıyorum ama anlamadım. Bugün orucun yuruyusumu yapamam sanırım. Hayırlı kandiller...

dün 52.4
bugün 52

sabah kaşarlı tost
öğlen türlü
akşam da yine tavuklu bir şeyler yemeyi düşünüyorum.
yarın da tartıda 51'lerde bir rakam görmezsem bir süre bırakacağım diyeti falan. gerçi şu anda da kendimi çok sıkmıyorum ama dikkat ediyorum işte. mesela canım kızartma istiyor yapmıyorum :(

dünkü yanlışlarımı da yazayım 1,5 lt su içtim. en azından 2 lt olmalıydı.
sabah zaten 2 dilim ekmek yemiştim. öğlen ve akşam yine yedim. dün toplamda 4 dilim ekmek yemiş oldum yanlış yaptım.
en önemlisi de günde 1000 adet ip atlasam tamam olacak aslında..

son kilolar gitmiyor gitmiyooorr..

Bu linkteki programı sonuna kadar dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim. Gerçekten çok faydalı bilgiler verildi.
Yaptığınız diyet size kilo verdirecek bir diyet değil. 21 Nisan'dan bu yana 1 kilo bile verememişsiniz. Eğer diyetisyenlerin önerdikleri gibi düzenli ve dengeli beslenerek hem de doyarak ve de ekmek de yiyerek haftada 1 kilo veriyorsunuz. 6 tane sigara böreği, sucuk, reçel yediğiniz bir kahvaltınız vardı, okudum. Diyetisyenler zayıflayana kadar bunları önermez. Zayıfladıktan sonra da ölçülü olarak yenilmesini önerir.
Saygılar

52 küsürlerde takıldım kaldım

senin nasıl gidiyor kilo durumun ?
Uzun zamandır giremedim . kilom 52 lerdeydi ama düzensiz beslendim Sınav haftamda. Şimdi 53.1 oldum. Regliyim. Onunda şişkinliği var. Kararlıyım bayramda 50 kilo olacağım nasipse. Senin nasıl gidiyor?

Uzun zamandır giremedim . kilom 52 lerdeydi ama düzensiz beslendim Sınav haftamda. Şimdi 53.1 oldum. Regliyim. Onunda şişkinliği var. Kararlıyım bayramda 50 kilo olacağım nasipse. Senin nasıl gidiyor?

regl şişkinliğidir o bir haftaya toparlarsın kendini. sınavın nasıl geçti ? zor olduğunu duydum arkadaşlarımdan.

bu hafta o kadar iştahsızım ki öğlen yediğim yemekle diğer güne kadar duruyorum. can sıkıntısından canım bir şey istemiyor. o yüzden kilolar hızlı gidiyor ama sağlıklı mı gidiyor bilemedim. kendimi toparlayabilirsem spor yapmaya başlayacağım. kilom da 51.2

regl şişkinliğidir o bir haftaya toparlarsın kendini. sınavın nasıl geçti ? zor olduğunu duydum arkadaşlarımdan.

bu hafta o kadar iştahsızım ki öğlen yediğim yemekle diğer güne kadar duruyorum. can sıkıntısından canım bir şey istemiyor. o yüzden kilolar hızlı gidiyor ama sağlıklı mı gidiyor bilemedim. kendimi toparlayabilirsem spor yapmaya başlayacağım. kilom da 51.2
51.6 kilom dün böyleydi. Bugün 52 lerdeyim. Oruç olmama rağmen spor ve yürüyüşünü ihmal etmiyorum. Ekmek 1 dilim. Ama veremiyorum. Bilemedim. Kusura bakma cevabı geç veriyorum internet sıkıntım var son zamanlarda. Hayir ki ramazanlar sana da

51.6 kilom dün böyleydi. Bugün 52 lerdeyim. Oruç olmama rağmen spor ve yürüyüşünü ihmal etmiyorum. Ekmek 1 dilim. Ama veremiyorum. Bilemedim. Kusura bakma cevabı geç veriyorum internet sıkıntım var son zamanlarda. Hayir ki ramazanlar sana da
sorun değil sana da hayırlı ramazanlar.
ben de atlayabildiğim kadar ip atlamaya çalışıyorum. bazen 250 oluyor bazen 1000 değişiyor.
kilo olarak inip çıkıyorum. bi ara yine 52 lere çıkmıştım. şimdi 51'lerdeyim.
son kilolar zor gidiyormuş onu anladım. bakalım öyle uğraşıp duruyoruz :)

Back
X