- 14 Mayıs 2012
- 3.343
- 3.033
- 448
- Konu Sahibi peteklibal
Supersin 
Ben annemdeyim. Tartilamiyorum.

Ben annemdeyim. Tartilamiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandır giremedim . kilom 52 lerdeydi ama düzensiz beslendim Sınav haftamda. Şimdi 53.1 oldum. Regliyim. Onunda şişkinliği var. Kararlıyım bayramda 50 kilo olacağım nasipse. Senin nasıl gidiyor?52 küsürlerde takıldım kaldım
senin nasıl gidiyor kilo durumun ?
Uzun zamandır giremedim . kilom 52 lerdeydi ama düzensiz beslendim Sınav haftamda. Şimdi 53.1 oldum. Regliyim. Onunda şişkinliği var. Kararlıyım bayramda 50 kilo olacağım nasipse. Senin nasıl gidiyor?
Jillian Michales 30 Days Shred oneriyorum kizlar, tam ihtiyaciniz olan sey:)
51.6 kilom dün böyleydi. Bugün 52 lerdeyim. Oruç olmama rağmen spor ve yürüyüşünü ihmal etmiyorum. Ekmek 1 dilim. Ama veremiyorum. Bilemedim. Kusura bakma cevabı geç veriyorum internet sıkıntım var son zamanlarda. Hayir ki ramazanlar sana daregl şişkinliğidir o bir haftaya toparlarsın kendini. sınavın nasıl geçti ? zor olduğunu duydum arkadaşlarımdan.
bu hafta o kadar iştahsızım ki öğlen yediğim yemekle diğer güne kadar duruyorum. can sıkıntısından canım bir şey istemiyor. o yüzden kilolar hızlı gidiyor ama sağlıklı mı gidiyor bilemedim. kendimi toparlayabilirsem spor yapmaya başlayacağım. kilom da 51.2
sorun değil sana da hayırlı ramazanlar.51.6 kilom dün böyleydi. Bugün 52 lerdeyim. Oruç olmama rağmen spor ve yürüyüşünü ihmal etmiyorum. Ekmek 1 dilim. Ama veremiyorum. Bilemedim. Kusura bakma cevabı geç veriyorum internet sıkıntım var son zamanlarda. Hayir ki ramazanlar sana da