• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

53 kilodan önce 50 ye sonra 48 e düşeceğim

siz yine vermişsinizdir süper gidiyorsunuz :)
bende 52.9 geldim
bugün regl oldum.
sabah kivi ve muz yedim. bir de 1 kibrit kutusu kaşar peynir.
öğlen bulgur pilavı ve salata.
akşam 1 çatal patates püresi. 3 adet cips. 2 avuç çekirdek. 1 çikolatalı gofret. 2 bardak yeşil çay.

merhaba :)
bu sabah 52.8 çıktım tartıda.
bu sabah 5 adet patatesli sigara böreği yedim.
öğlen tavuk sote yiyeceğim 1 dilim kepek ekmekle.
akşam yememeyi deneyeceğim yersem de ekmeksiz tavuk sote ya da salata yiyeceğim dur bakalım.

yarın pirinç lapası diyeti yapacağım regl döneminde yapınca ödem atılıyormuş. 51.9 u görebilseydim bi

öğlen çeyrek tabak tavuk sote yedim. ekmeksiz.
yarım paket cips.
2 avuç çekirdek. 1 çay bardağı kadarda kola.

sabah 52.1 çıktım.

kahvaltıda 1 simit yedim.
öğlen 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 10 zeytin, 2 yemek kaşığı çilek reçeli, 1 kibrit kutusu kaşar peynir ve yarım porsiyon da patates kavurması yedim.
akşam sadece 1 çay bardağı haşlanmış pirinç lapası yiyeceğim.

bu sabahta dün ile aynı kilodaydım.
pirinç lapası diyeti yapıyorum bugünlük.
sabah öğlen akşam haşlanmış pirinç yiyeceğim.
yarın umarım 51'lerde bir kilo görürüm tartıda.

Ayyy dusucesi bile güzel :)
Aslında dün 52.7 olmuştum ama 100 Gr fazla çıktım bugün nasıl oldu anlamadım. Dün 16.300 adım atmisim. Bugünde en az 6000 adım üretim olsun

regl döneminde dikkat edince gerçekten gidiyor hemen :)
benim 1 gün yoğun oluyor o günde dikkat edersem hemen verebiliyorum. geri kalan günlerde az geliyor. 3-4 gün yoğun bir şekilde olsam daha fazla kilo veririm ne güzel :)
bugün lapa yemekten sıkıldım ama bozmayacağım. eve gidince 1000 adette ip atlasam yeterli.

Bazen yuruyemedigmde oluyor canım ama günlük yürümeye çalışıyorum. Aynen reglinin faydası dikkat edince metabolizmanın hızlı çalışıyor. Kahvaltıdan kısa bir süre sonra açlık hissederim ben. Pul biberli yoğurt yiyorum. O da iyi geliyor sanırım. Aksam geç saatlerde yemegi kestim. Mide rahatsızlıkları olanlara pul biberli yoğurt onerilmiyor.

pul biber ve yoğurdu bende duymuştum özellikle göbek çevresine çok iyi geliyormuş.
bende genelde haftasonları kaçırırım özellikle kızartma falan yaparım ama bu hafta sonu yapmayacağım. sıkıldım artık şu 1-2 kiloyla uğraşmaktan vereyim de kurtulayım.
pazartesi sabahı 50.9 u görmek istiyorum :)))

pul biber ve yoğurdu bende duymuştum özellikle göbek çevresine çok iyi geliyormuş.
bende genelde haftasonları kaçırırım özellikle kızartma falan yaparım ama bu hafta sonu yapmayacağım. sıkıldım artık şu 1-2 kiloyla uğraşmaktan vereyim de kurtulayım.
pazartesi sabahı 50.9 u görmek istiyorum :)))
Böyle dikkat edersek rahat veririz emin ol :KK71:

Back
X