54’den 48’e

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
6.042
6.646
773
Bgn tartıldım ve acı gerçekle yüzleştim. An itibariyle 53.7 kiloyum. Bgn diyete başladım. Hedefim 48 kga kadar inmek. Kendimi en iyi hissettiğim kilom 48. Süre sınırı koymadım ama bir buçuk ayda inersem çok sevinicem. Bu süre içerisinde cheat day yapmayacağım. Ya diyet yapıcam -yani kalori açığı oluşturacak şekilde yiyeceğim- ya da kilomu koruyacak kadar yiyeceğim. Normalde diyet yaparken cheat day yapardım 2 haftada 1 gün falan. Ama resmen yeme bozukluğumu tetikliyor cheat day düşüncesi. O yüzden cheat day değil de cheat meal gibi bişey yapabilirim. Mesela arada bi kendimi bi porsiyon tatlıyla ödüllendirebilirim. Hadi bakalım,
Let the challange begin

Her akşam gün içinde yediklerimi yazıcam. Gerekmedikçe akşam 7’den sonra bişey yemicem.

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, kucuk bi parça beyaz peynir, 3 siyah zeytin, 2-3 cherry domates

Ara ogun: 10 tane falan çilek, 4 tane yeni dünya. Farkındayım meyveyi abarttım

Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 2 yemek kaşığı börülce salatası

Ara öğün: 3 üçgen dilim karpuz, 4 tane yeni dünya

Akşam: 2 küçük kepçe mercimek çorbası

Herhalde 2 litre su içmişimdir şu ana kadar. Daha da içerim. Bugünlük böyle

Reglimin 2. Günü olduğundan bgn spor yapmak içimden gelmedi.
Bi de bu kadar ağırlaşmışken spor yapmak içimden gelmiyo. 51-52 kiloya düşünce düzenli hergün yapıcam umarım

Kendime şöyle bi omletimsi yaptım öğlen

Omletimin icerigi ve kalori degeri

3 gr zeytinyağı( yumurta fircasi ile sur) 30

10 gr yulaf 40

31 ml sut 20

2 yumurta 143

Yarım kucuk soğan 15

Dereotu 5

Roka 5

Toplam 258 kalori

3. Gun guncel 53.1 kg

Brunch

Icerik ve kalori bilgileri:
Kapya tost:

Kapya 98 gr 36

Hindi salam 2 dilim 30

Kasar 15 gr 50

Roka 5

Tost makinasinda yagsiz omlet

Yulaf 11 gr 40

Sut 15 ml 10

1 yumurta 72

Toplam kalori :243 falan

Aa hic doymadim valla.
Bir daha sabah kahvaltisini atlamicam. Cok az da olsa bisey yicem.
O yuzden oglumdan artan yarim yumurta ve minicik 3 lokma tost yedim.

Bu arada ilk defa tost makinasinda yagli kagitta yagsiz yumurta pisirdim. Baya guzel bi alternatifmis. Yagi azaltmak ya da sifirlamak istiyorsaniz ve haslanmis yumurtadan sikildiysaniz baya iyi. Diyette yumurta benim kurtaricim oldugundan biraz eglenceli hale getirmeye calisiyorum.

Dun aksam 1 kase mercimek corbasiyla bitirdim.

Sonra dayanamadim 1 lokma tavuk ve 1 isirik karpuz yedim.

merhaba, aslında çok iyi gidiyorsunuz ama meyveyi sanki biraz daha azaltırsanız daha çok verebilirsiniz. şeker oranı fazla olduğu için dikkatli tüketmek gerek. başarılar diliyorum zayıflama yolculuğunzda

merhaba, aslında çok iyi gidiyorsunuz ama meyveyi sanki biraz daha azaltırsanız daha çok verebilirsiniz. şeker oranı fazla olduğu için dikkatli tüketmek gerek. başarılar diliyorum zayıflama yolculuğunzda
Evet evet çok haklısınız. Çok meyve yediğimin farkındayım. Ama ben çok aşırı tatlı düşkünü biriyim maalesef. Bu bile başarı benim için
Ama bgn şöyle bişey denedim; 80 gr yagsız tuzsuz lor peyniri içine 20 gr şekersiz hurma marmelatı ve tarçın ekleyip iyice karıştırdım. Gayet doyurucu ve lezzetli bi tatlı oldu. Beni baya tatmin etti. Tatlı severlere güzel bi alternatif bence

Teşekkür ederim, size de başarılar

Bgn öğlen bol porsiyon ton balıklı salata yedim. Sonra da canım çok tatlı isteyince hurmalı tarcınlı lor yedim.
Akşam 2-3 lokma kaçamaklarım oldu

Bu aksam biraz kacamak yaptim. Ince bi dilim cikolata ganajli bi kek yedim
2 dilim gibi gozleme yedim, bir isirik baklava bunlar kacamak kismiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…