55-65 arası kiloda olanları topiğime bekliyorum

Kızlar bu arada ben soğan suyuna da başlayabilirim her an onu araştırıyorum şimdi.Etkisini görenler de var baya.Onun dışında da akşamları bir su bardağı sıcak su içiyorum.
Soğan suyunu ben de araştırdım canım lahanayla eş gibi çok yararını görenler var umarım sana da faydası olur.

Ben kalıplıyım canım omuzlarım falan geniş iri kemikliyim annem çok emzirmiş:27:
ya bacaklarımı aslında beğeniyorum ama daha ince olmalarını istiyorum:ssz:

Olduğu kadar artık canım bizim gibi genetik kurbanı insanların yapabiliceği şeyler sınırlı bacak ve basen için :)

Ben başlıyayım bugün dün yaptığım kekten yedim sabah kalkar kalkmaz:27:
Öğlen makarna yesim lahana suyu içtim:26:
Biliyorum abarttım ama adet olucam canım acayip yemek çekiyo.
Akşamda annem karnıbahar yapıcakmış akşamı az yiycem bide yürüyüş yapıcam

Sabah bir tane haşlanmış yumurta bir dilim kepek ekmek üç tane zeytin küçük bir dilim peynir yedim kızlar.
Akşam yemeğini de bir saat sonra yiyeceğim o zamana paylaşırım :34:
Ayrıca lahana suyuna bugün başlamış bulunmaktayım :16:

Akşam yemeğimde bir tabak çorba, 8 tane lahana sarması yedim kızlar :34:
Birazdan da 3 4 bardak şekersiz çay içerim :34:

Kızlar ben bugün yazmasam mı nedir :D Sabah bi simit yedim, biraz önce de patatesli az gözleme :(:( ama yarın telafi edicem

Hamur işler inmiş bile mideye :1:
Yarına telafi var senin için canım artık. dert etme :)

Son düzenleme:
Sabah kahvaltısı 2 sigara böreği portakal suyu çay bir tane yumurta 78 tane patates kızartması.

Akşam yemeği: çorba, pilav bir tane but. :34:

Akşama da birazdan 3-4 bardak çay içeceğim

Lahana suyuna dvema ediyorum kızlar.Ayriyeten sabah akşam sıcak su içmeye devam :16:

Sabah kahvaltısı 2 sigara böreği portakal suyu çay bir tane yumurta 78 tane patates kızartması.

Akşam yemeği: çorba, pilav bir tane but. :34:

Akşama da birazdan 3-4 bardak çay içeceğim

Lahana suyuna dvema ediyorum kızlar.Ayriyeten sabah akşam sıcak su içmeye devam :16:

canım 78 mi yoksa yanlışlıkla mı yazdın

Canım ayrıca yediğim patatesler kızarılmış haliyle 7 - 8 tane.Yani toplam 8 patatesten kızartma değil onu da belirteyim de yanlış olmasın :16:

Back
X