• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 e yolculuk yapalım mı beraber????

Gunaydinlar kizlar bir kaç gündür hem yogunluktan hem de elifece ile whatsapp ta mesajlasmaktan KK ya giremedim :( tabi bu donemde kacamaklar falanda yaptim sonuç olarak dun 70.4 ü gördüm. Sabah ekmekte yiyerek kahvalti yaptim. Ardından aksam yemekte pirinç pilavı ve yoğurt brokoli yedim ama az yedim aclik bastirdi aksam eve dönerken yarim kokoreç yedim. Sabah sonuç olarak 69.1yani -1300 :

Bugün ayin 1 i. Bir ay var yilbasina bugün pazartesi ve ayin 1 i. İnternetten squatgirl ile iletişime geçtim spor ve beslenme hakkında biraz konuştuk. Kendi progrmım diyetarkadasim ve squatgirl ün önerileri neredeyse örtüşüyor ve bugün onun sitesindeki lapa tarifi ile basliyorum güne :) öğlen için brokoli izgara ve karabugday pilavi yaparim yada disarida olursam diye sadece brokoli ve yoğurt yerim :) aksama da salata :)

Selam kızlar ben geldim :) saglikli beslenme yolunda baktim ki kendim yapamiyorum uzmandan yardim almaya karar verdim 25 aralik için gülcan karpuzdan randevu aldim.

selam bayanlar. ben dün bir diyetisyene gittim. çok şükür artık sağlıklı beslenme yolunda en büyükadımı attım 71.4 ile başlamış bulunuyorum bugün diyete. sabah kahvaltı sevmiyorum dediğim için kalkar kalkmaz bir bardak şekersiz türk ahvesi verdi ardından spor ( 40 50 dk ) ve sonra metabolik karışım verdi. saat 11 de kahvaltı :)
şimdi kahvemi içtim sporumu yapmaya gidiyorum spor olarak zumba yapıcam 30 dk kadar dayanırsam yada ısınmak için zumba yapıp ardından plates yaparım diye düşünüyorum sonrada yürüyüş :) yada tersi bilemedim şimdi karar vericem 10 dk zumba 20 dk yürüyüş 30 dk plates te ideal olaabilir :)

Back
X