- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Gunaydinlar kizlar bir kaç gündür hem yogunluktan hem de elifece ile whatsapp ta mesajlasmaktan KK ya giremedim
tabi bu donemde kacamaklar falanda yaptim sonuç olarak dun 70.4 ü gördüm. Sabah ekmekte yiyerek kahvalti yaptim. Ardından aksam yemekte pirinç pilavı ve yoğurt brokoli yedim ama az yedim aclik bastirdi aksam eve dönerken yarim kokoreç yedim. Sabah sonuç olarak 69.1yani -1300 :
Bugün ayin 1 i. Bir ay var yilbasina bugün pazartesi ve ayin 1 i. İnternetten squatgirl ile iletişime geçtim spor ve beslenme hakkında biraz konuştuk. Kendi progrmım diyetarkadasim ve squatgirl ün önerileri neredeyse örtüşüyor ve bugün onun sitesindeki lapa tarifi ile basliyorum güne :) öğlen için brokoli izgara ve karabugday pilavi yaparim yada disarida olursam diye sadece brokoli ve yoğurt yerim :) aksama da salata :)

Bugün ayin 1 i. Bir ay var yilbasina bugün pazartesi ve ayin 1 i. İnternetten squatgirl ile iletişime geçtim spor ve beslenme hakkında biraz konuştuk. Kendi progrmım diyetarkadasim ve squatgirl ün önerileri neredeyse örtüşüyor ve bugün onun sitesindeki lapa tarifi ile basliyorum güne :) öğlen için brokoli izgara ve karabugday pilavi yaparim yada disarida olursam diye sadece brokoli ve yoğurt yerim :) aksama da salata :)