55 ten 50 ye 🙏

merhaba, kilo verme maceranızı okudum da biraz, sanırım 54’de takılı kalmışsınız... kabak detoksunu duydunuz mu bilmem, bir arkadaşım 1 ay boyunca diyet dışına çıkmayıp çok çok az beslenmişti ve tartıldığında sadece 200 gram verebilmişti, hayal kırıklığıydı ama vaz geçmedi tabii:) sonra kabak detoksunu yaptı ve bu sanırım vücudunu mu şaşırttı bilmiyorum ama kabak detoksundan sonra kilo vermeye başladı. herkeste aynı etki olmuyormuş elbette ama yapabilirseniz hemde bedeninizi, metobolizmanızı şaşırtmak için belki denemek istersiniz. :)

20 kılo aldım sanırım vücut yapısıyla alakalı Birde oğlum var ondada 18 kılo almıstım yıne hemen verdım ıkı ayda Ama dıkkat etmesem hemen alırım Bırgun cok kacırdıysam ıkı gun ekmegı sekerı kesıyorum dengelıyor
Aslında senın boyuna gore kılon cok ıyı Ben suan 53 te ıyı gorunuyrm fakat takıntım var kılo konusunda 50 olmadan mutlu olmıcam☺
2 ayda güzel vermişsin
Evet iyi boyuma göre ama ben tam fit olmak istiyorum
O yüzden hedefim 52 falan tam 50 olursam çok Zayıf durabilir

merhaba, kilo verme maceranızı okudum da biraz, sanırım 54’de takılı kalmışsınız... kabak detoksunu duydunuz mu bilmem, bir arkadaşım 1 ay boyunca diyet dışına çıkmayıp çok çok az beslenmişti ve tartıldığında sadece 200 gram verebilmişti, hayal kırıklığıydı ama vaz geçmedi tabii:) sonra kabak detoksunu yaptı ve bu sanırım vücudunu mu şaşırttı bilmiyorum ama kabak detoksundan sonra kilo vermeye başladı. herkeste aynı etki olmuyormuş elbette ama yapabilirseniz hemde bedeninizi, metobolizmanızı şaşırtmak için belki denemek istersiniz. :)
Merhaba evet şu son kilolar gitmiyor
Kabak detoksu nasıl yapılıyor?

Sabah kilom
54.1
Birazdan kahvaltı sonra spor
Yulafımı hazırlıcam bugün canım tatlı birşey istiyor

Kabak detoksu gercekten verdırıyor ama on gun ıcınde geri alıyorsun ben denemıstım Sanırım ödem attırıyor Deneyebılırsın üç gün zaten

Bu arada sabah ince dilim ekmekle tost öğlen nescafe kücük bir bıskuvı yedim yarım saat yurudum ☺️ Şimdi kefir içecegim Saat 6 da aksam yemegı ☺️

Bu arada sabah ince dilim ekmekle tost öğlen nescafe kücük bir bıskuvı yedim yarım saat yurudum ☺ Şimdi kefir içecegim Saat 6 da aksam yemegı ☺
Sende iki öğün yapıyorsun dimi?
Bende iki öğüne döneyim

Arada bir kaç ceviz badem 1 Türk kahvesi 1 yarım protein bar yedim
Akşam
Birkaç Çatal fasulye
1 zeytinyağlı biber dolması
1 tane mayalı poğaça yedim
Arada kiraz erik
Bugünlük bu kadar

Sende iki öğün yapıyorsun dimi?
Bende iki öğüne döneyim
Evet iki öğün yapıyorum kısa vadede kılo verdırıyor gün içinde cok acıkmıyorum Ama aksam mantı yedim 😭 Oyuzden yarın hiç ekmek yemeyi düşünmüyorum ☺️ 53.5 ta takılı kaldım Biraz hareket gerekıyor sanırım Belkı motıve edersem kendımı yarım saat plates yaparım

Evet iki öğün yapıyorum kısa vadede kılo verdırıyor gün içinde cok acıkmıyorum Ama aksam mantı yedim 😭 Oyuzden yarın hiç ekmek yemeyi düşünmüyorum ☺ 53.5 ta takılı kaldım Biraz hareket gerekıyor sanırım Belkı motıve edersem kendımı yarım saat plates yaparım
Bende 54 te kaldım 😒
Spor gerekli evet
Bir porsiyon mantı birşey yapmaz ya
İki öğün besleniyorsun sonuçta
Arada karbonhidrat tüketmek de gerek

Sabah kilo
54.00
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
4-5 zeytin
1 ufak parça ekmek