Teşekkür ederim.Merhaba,
Kolaylıklar diliyorum :)
Merhaba, Öğünleriniz çok az degil mi?Daha sonra sizde bıkkınlık oluşturup daha cok yemenize sebep olmaz mı ?Bugünün menüsü ise
Sabah 2 bardak su
1 saat sonra adaçayı içtim
13.00 da filtre kahve
Saat 17.00 gibi ıspanak çorbası ve salata
Akşam bitki çayı
Buğun tek ögün yapmayı düsünüyorum
Dün de 30 dak.tempolu yürüyüş yapmıştım bugun de en az 45 dak.yapmayı planlıyorum
Merhaba aslında açlık hissetmeden iyi gidiyordum ama bugun arkadaşlarla bir buluşma sonucunda bazi şeyler yedim ister istemez. Bende daha erke saatte yemek yemeyi sonlandırarak bunun önune gecmeye çalışacagim ve yarin biraz daha kalorisi az gıdalar tüketmeye çalışacağım. Çünkü ben kendmi biliyorum eğer biraz artırırsam daha fazlasıni yemeye başlayacağım en iyisi az yemekMerhaba, Öğünleriniz çok az degil mi?Daha sonra sizde bıkkınlık oluşturup daha cok yemenize sebep olmaz mı ?
Merhaba. Benim de sizin gibi tatlı ve hamur işi zaafım var. Ancak birkaç gün yemeyince i sanıb yeme isteği de azaliyor. Sizin birkaç kilo haricinde fazlanız yok. Belki detoksla ve vücudu şaşırtarak verebilirsiniz diye düşünüyorum. Sanırım idel kilonuza yakın oldyğunüz için biraz zor veriyor olabilirsiniz.Merhaba,
Ben de pandemiden sonra hayatım boyunca sadece hamileliklerimde 6. aydan sonra gördüğüm kilodayım.
2022 başında -3 kg diye hedef belirlemişim ama maalesef sonuç yok.
Boyum 158, kilom tartıda 58,7 ile 59,6 arasında gidip geliyorum, düz hesap 60 diyeyimyaş 43. Iki çocuklu tam gün çalışanım. Yemek yapmayı, yemeyi, yedirmeyi çok severim. Tatlı ve hamur işi en büyük zaafım.
Hayatımda gebelik şekeri çıktığı zaman dışında hiç diyet yapmadım.
Bugün itibariyle 21 gün şekersiz ve glutensiz beslenmeye karar verdim.
Takipte olacağım sizi.
Kolay gelsin.
Merhaba. Benim de sizin gibi tatlı ve hamur işi zaafım var. Ancak birkaç gün yemeyince i sanıb yeme isteği de azaliyor. Sizin birkaç kilo haricinde fazlanız yok. Belki detoksla ve vücudu şaşırtarak verebilirsiniz diye düşünüyorum. Sanırım idel kilonuza yakın oldyğunüz için biraz zor veriyor olabilirsiniz.
İnşallah en kısa sürede verirsin ve sağlığına kavuşursun.Merhaba,
Maalesef kronik bazı problemlerden dolayı kilo vermem zor, inşallah bir sonuç alırım.
Iş ile ilgili bir yemekte ev sahibi konumunda olduğum için bugün az da olsa delindi gluten ve şeker durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?