- 29 Aralık 2020
- 1.166
- 2.936
- 83
Okuyan herkese merhaba. Daha önce birçok zayıflama topiğine girmiş ve son zamanlarda pek de başarılı olamayan biri olduğumu söylemekle başlamalıyım. Bu kez kendi günlüğümde daha istikrarı olmak adına açıyorum sayfamı. Benimle birlikte başlamak isteyen herkesi de beklerim.
Öncelikle kendimi tanıtayım.
Boy:159
Kilo:69
Hedef:55
Evli, iki çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Aralıklı oruç ve hergün düzenli yürüyüş yaparak yoluma devam edecegim. Aralıklı oruç benim yaşam şeklime daha uygun çünkü saat 14.00 gibi evde oluyorum okulda da pek birseyler yemek için vaktim olmuyor. Tabi benim zaafım abur cubur ve öğleden sonra tamiyle evde olup hareketsiz olmam. Bu nedenle de basen bölgemde çok fazla yağ birkintisi oldu ve çok genişledi. Bunun için yürüyüşe başlamam gerekiyor.
Hergün menü paylaşımı, haftada bir gün de kilo paylaşımı yapacağım. Benimle başlamak isteyenleri beklerim.
İstikrarli olmak en büyük isteğim.
Öncelikle kendimi tanıtayım.
Boy:159
Kilo:69
Hedef:55
Evli, iki çocuk annesiyim. Öğretmenim.
Aralıklı oruç ve hergün düzenli yürüyüş yaparak yoluma devam edecegim. Aralıklı oruç benim yaşam şeklime daha uygun çünkü saat 14.00 gibi evde oluyorum okulda da pek birseyler yemek için vaktim olmuyor. Tabi benim zaafım abur cubur ve öğleden sonra tamiyle evde olup hareketsiz olmam. Bu nedenle de basen bölgemde çok fazla yağ birkintisi oldu ve çok genişledi. Bunun için yürüyüşe başlamam gerekiyor.
Hergün menü paylaşımı, haftada bir gün de kilo paylaşımı yapacağım. Benimle başlamak isteyenleri beklerim.
İstikrarli olmak en büyük isteğim.