55'e giden adımlarla ben

ohkpln

her şey Allah'ın adıyla başlar...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
1.166
2.936
83
Okuyan herkese merhaba. Daha önce birçok zayıflama topiğine girmiş ve son zamanlarda pek de başarılı olamayan biri olduğumu söylemekle başlamalıyım. Bu kez kendi günlüğümde daha istikrarı olmak adına açıyorum sayfamı. Benimle birlikte başlamak isteyen herkesi de beklerim.

Öncelikle kendimi tanıtayım.
Boy:159
Kilo:69
Hedef:55
Evli, iki çocuk annesiyim. Öğretmenim.

Aralıklı oruç ve hergün düzenli yürüyüş yaparak yoluma devam edecegim. Aralıklı oruç benim yaşam şeklime daha uygun çünkü saat 14.00 gibi evde oluyorum okulda da pek birseyler yemek için vaktim olmuyor. Tabi benim zaafım abur cubur ve öğleden sonra tamiyle evde olup hareketsiz olmam. Bu nedenle de basen bölgemde çok fazla yağ birkintisi oldu ve çok genişledi. Bunun için yürüyüşe başlamam gerekiyor.

Hergün menü paylaşımı, haftada bir gün de kilo paylaşımı yapacağım. Benimle başlamak isteyenleri beklerim.

İstikrarli olmak en büyük isteğim.

Herkese günaydın bugun başladım inşallah istesigim şekilde istediğim kiloya düşebilirim. Bugün boş günüm evdeyim bu yüzden biraz zorlanabilirim.
Uyanınca büyük bir bardak su içtim ve fitre kahvemi hazırlıyorum birazdan onu içeceğim ve saat 14'e kadar bitki çayı ile götürmeye çalışacağım.

Merhaba günlük dün menümü yazmamıştım hemen yazayim

Saat 13.00 da
1 yumurta küçük bir dilim peynir

Saat 18.00 da
4 kaşık kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
Az turşu

Akşamında misafirim vardı 1 tane kurabiye yedim çayın yanında yemeseydim iyiydi de 🙈

Bugünün menüsü ise

Sabah 2 bardak su
1 saat sonra adaçayı içtim
13.00 da filtre kahve

Saat 17.00 gibi ıspanak çorbası ve salata
Akşam bitki çayı

Buğun tek ögün yapmayı düsünüyorum
Dün de 30 dak.tempolu yürüyüş yapmıştım bugun de en az 45 dak.yapmayı planlıyorum

Slm günlüğüm
Bugun sabah bol su
Öğleyin klasik kahvalti (ekmek yok)
Akşam öğünü saat 17.30da olacak
Bol sebzeli tavuk sote
Salata ve yoğurt
Gün içinde 2 litre suyu tamamlarım
1 saat yürüyüş yapilacak

Bugünün menüsü ise

Sabah 2 bardak su
1 saat sonra adaçayı içtim
13.00 da filtre kahve

Saat 17.00 gibi ıspanak çorbası ve salata
Akşam bitki çayı

Buğun tek ögün yapmayı düsünüyorum
Dün de 30 dak.tempolu yürüyüş yapmıştım bugun de en az 45 dak.yapmayı planlıyorum
Merhaba, Öğünleriniz çok az degil mi?Daha sonra sizde bıkkınlık oluşturup daha cok yemenize sebep olmaz mı ?

Merhaba, Öğünleriniz çok az degil mi?Daha sonra sizde bıkkınlık oluşturup daha cok yemenize sebep olmaz mı ?
Merhaba aslında açlık hissetmeden iyi gidiyordum ama bugun arkadaşlarla bir buluşma sonucunda bazi şeyler yedim ister istemez. Bende daha erke saatte yemek yemeyi sonlandırarak bunun önune gecmeye çalışacagim ve yarin biraz daha kalorisi az gıdalar tüketmeye çalışacağım. Çünkü ben kendmi biliyorum eğer biraz artırırsam daha fazlasıni yemeye başlayacağım en iyisi az yemek

Merhaba günlüğüm
Bugün tartıldım:68.4 çıktı bence iyi bir başlangıç

Bugunku menüm
Sabah bol su
Saat 11.00 kahve
Bol sebzeli omlet, 2 dilim peynir ve 2 dilim ekmek salatalık
Arada yeşilçaý 1 portakal
Akşam haşlanmış brokoli ve 1 kase yoğurt planlıyorum en geç 17.00 da yemeyi bitireceğim
2.5 litre su
45 dakika tempolu yürüyüş

Günüm menüsü
Sabah bol su
Saat 10.00 da yeşil çay
2 saat sonra türk kahvesi
Saat 13.30 da 1 haşlanmış yumurta
1 tane peynirli gözleme
Salatalık domates
Az tereyağ ve bal
Ara öğün 1 portakal
Son öğünüm saat 17.30 da 1 kase çorba
2 çatal tavuk şinitzel ve 1 kaşık patates püresi
Salata
Akşam yeşil çay
2.5 litre su
Bugün yürüyüş yapamadım

Merhaba,
Ben de pandemiden sonra hayatım boyunca sadece hamileliklerimde 6. aydan sonra gördüğüm kilodayım.😔
2022 başında -3 kg diye hedef belirlemişim ama maalesef sonuç yok.
Boyum 158, kilom tartıda 58,7 ile 59,6 arasında gidip geliyorum, düz hesap 60 diyeyim 😔 yaş 43. Iki çocuklu tam gün çalışanım. Yemek yapmayı, yemeyi, yedirmeyi çok severim. Tatlı ve hamur işi en büyük zaafım.
Hayatımda gebelik şekeri çıktığı zaman dışında hiç diyet yapmadım.
Bugün itibariyle 21 gün şekersiz ve glutensiz beslenmeye karar verdim.

Takipte olacağım sizi.
Kolay gelsin.🌹

Merhaba,
Ben de pandemiden sonra hayatım boyunca sadece hamileliklerimde 6. aydan sonra gördüğüm kilodayım.😔
2022 başında -3 kg diye hedef belirlemişim ama maalesef sonuç yok.
Boyum 158, kilom tartıda 58,7 ile 59,6 arasında gidip geliyorum, düz hesap 60 diyeyim 😔 yaş 43. Iki çocuklu tam gün çalışanım. Yemek yapmayı, yemeyi, yedirmeyi çok severim. Tatlı ve hamur işi en büyük zaafım.
Hayatımda gebelik şekeri çıktığı zaman dışında hiç diyet yapmadım.
Bugün itibariyle 21 gün şekersiz ve glutensiz beslenmeye karar verdim.

Takipte olacağım sizi.
Kolay gelsin.🌹
Merhaba. Benim de sizin gibi tatlı ve hamur işi zaafım var. Ancak birkaç gün yemeyince i sanıb yeme isteği de azaliyor. Sizin birkaç kilo haricinde fazlanız yok. Belki detoksla ve vücudu şaşırtarak verebilirsiniz diye düşünüyorum. Sanırım idel kilonuza yakın oldyğunüz için biraz zor veriyor olabilirsiniz.

Emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum inşallah iyi sonuçlar alcağım. Günün menüsü:
Sabal bol su
10.00 da yeşil çay
11.30 da türk kahvesi
13.30 da klasik kahvaltı ekmeksiz
17.00 da haşlanmış brokoli 1 kaşık döner 1 kase yoğurt yarım greyfurt
2.5 lt su
Akşam yeşil çay içerim 45 dk tempolu yürüyüş yapacağım

Merhaba,
Maalesef kronik bazı problemlerden dolayı kilo vermem zor, inşallah bir sonuç alırım.
Iş ile ilgili bir yemekte ev sahibi konumunda olduğum için bugün az da olsa delindi gluten ve şeker durumu.
Merhaba. Benim de sizin gibi tatlı ve hamur işi zaafım var. Ancak birkaç gün yemeyince i sanıb yeme isteği de azaliyor. Sizin birkaç kilo haricinde fazlanız yok. Belki detoksla ve vücudu şaşırtarak verebilirsiniz diye düşünüyorum. Sanırım idel kilonuza yakın oldyğunüz için biraz zor veriyor olabilirsiniz.

Merhaba,
Maalesef kronik bazı problemlerden dolayı kilo vermem zor, inşallah bir sonuç alırım.
Iş ile ilgili bir yemekte ev sahibi konumunda olduğum için bugün az da olsa delindi gluten ve şeker durumu.
İnşallah en kısa sürede verirsin ve sağlığına kavuşursun.

Sevgili günlüğüm seni uzunca süre yalnız bırakmıştım. Ülkemizin başına gelen büyuk afetten dolayı çok üzgünüm. Hayatını kaybeden herkese rabbimden rahmet, geride kalanlara sabırlar ve gecmiş olsun diliyorum öncelikle. Maalesef hayat da devam ediyor bir taraftan herkes zor da olda işine yaşamına dönmek zorunda. Ben de yarın okulların açılmasıyla birlikte artık oklua gideceğim. Bu nedenle de yarın itibariyle tam olarak aralıklı oruca ve spora baslıyorum. Kendime istikrarlı olmayı diliyorum.

Back
X