6 ayda 6 kg aldım hiç bu kadar çıkmamıştım çok yemekle felan aramda yoktur abur cubur sevdam yüzümden obeziteye dogru yol alıyordum ki kendimi yavaş yavaş durdurmaya karar verdim gün gün yediklerimi yazıcam pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapıcam katılmak isteyenleri beklerim :)bu arada aldıgım 6 kilonun hepsi kalçamda birikti kim kardishıan alt yapısi misali
hadi bakalım canım verdiğin karar hayırlı olsun ..başarıcaksındır eminimbende kendimi toparlıyım bende vermeliyim yaza hazır olmak lazım
kolay gelsin
boyun kaç?
hadi bakalım canım verdiğin karar hayırlı olsun ..başarıcaksındır eminimbende kendimi toparlıyım bende vermeliyim yaza hazır olmak lazım
6 ayda 6 kg aldım hiç bu kadar çıkmamıştım çok yemekle felan aramda yoktur abur cubur sevdam yüzümden obeziteye dogru yol alıyordum ki kendimi yavaş yavaş durdurmaya karar verdim gün gün yediklerimi yazıcam pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapıcam katılmak isteyenleri beklerim :)bu arada aldıgım 6 kilonun hepsi kalçamda birikti kim kardishıan alt yapısi misali
spor yapıormusun?
uzun bi süre giremedim diyetide bol kaçamaklı yaptım 56 dan 54 e düştüm .birde şu hergün tartılma huyum olmasa bugunden sonra tekrar devam ediyorum
sabah kepekli tost eti form çikolatalı bisküvi yedim toplam 249 kalori
Kilo vermelerinin devamını diliyorum kalori sayımı çok işe yarıyor gerçekten. Boyumuz aynı bu arada bende 167 yim ama kilom 59 sen böyle 54 le diyet yapınca beni daha da heveslendirdinbende her gün hatta günde bi kaç kez tartılıyorum maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?