56 dan 49 a golesin günlügü :)))

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
6 ayda 6 kg aldım hiç bu kadar çıkmamıştım çok yemekle felan aramda yoktur abur cubur sevdam yüzümden obeziteye dogru yol alıyordum ki kendimi yavaş yavaş durdurmaya karar verdim gün gün yediklerimi yazıcam pazartesi tartılıp kilo bildirimi yapıcam katılmak isteyenleri beklerim :)bu arada aldıgım 6 kilonun hepsi kalçamda birikti kim kardishıan alt yapısi misali

kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 95 kl
1 dilim kepek ek 55 kl
1 bardak çay
öglen yemek fırsatı olmadı 1 adet çokoprens 153 kl

hadi bakalım canım verdiğin karar hayırlı olsun ..başarıcaksındır eminim bende kendimi toparlıyım bende vermeliyim yaza hazır olmak lazım

hadi bakalım canım verdiğin karar hayırlı olsun ..başarıcaksındır eminim bende kendimi toparlıyım bende vermeliyim yaza hazır olmak lazım

teşekkür ederim canımm aynen yaz geliyor tam başlama aylarıı :)

Aksam yemeğim 1por tavuk sote 2dilim kepek ekmegi bi bardak ayran bir elma

hadi bakalım bende 47 kiloyum 2kilo almak istyrm ama fazla değil :)

Sabah kahvaltım 1 yumurta haslanmis 2 adet zeytin iki lokma diyet ekmek

öglen: çok az yagda kıymalı yumurta
1 dlm kepek ekmek
4 zeytin
1 brdk ayran
1 elma
arada 2 tane iran şekeri yedim akşam çok hafif yicem belki elma belki mantar yaparım o anki durumuma göre bildiririm :)

uzun bi süre giremedim diyetide bol kaçamaklı yaptım 56 dan 54 e düştüm .birde şu hergün tartılma huyum olmasa bugunden sonra tekrar devam ediyorum
sabah kepekli tost eti form çikolatalı bisküvi yedim toplam 249 kalori

biraz önce bir muz üstüne tarçın çk sevmem ama şeker ihtiyacımı giderdi :)

Kilo vermelerinin devamını diliyorum kalori sayımı çok işe yarıyor gerçekten. Boyumuz aynı bu arada bende 167 yim ama kilom 59 sen böyle 54 le diyet yapınca beni daha da heveslendirdin bende her gün hatta günde bi kaç kez tartılıyorum maalesef :)

Malesef B'nde bnce dur deyip haftada bi tartilirsak cok cok iyi olucak cunki bn baya takintiliyim bu konuda kafayı Yicem ☺️☺️ Yaza kdr butun kilocuklar gtcek ins 😊😊😊

Aksam :Menemen 1porsiyon 2 dilim kepek ek .1buyuk kasık yoğurt 5 tanede sarma yedim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…