:((

haticekomes

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
12
0
16
İstanbul
selam arkadaşlar.ben yeni üye oldum kadınlar kulubune..26 haftalık hamileyim.karnımda sürekli sertleşme oluyor.bundan önceki gebeliğim 26 haftada erken doğumdu.ikiz bebeklerimi kaybettim.çok korkuyorum..önceki hamileliğim çok sorunlu geçtiği için bişey hatırlamıyorum.sizce normalmi bu.10 gün önce dr gittiğimde dr herşey yolunda dedi ama benim içim hiç rahat değil:((

benid eo haftalarda sertleşti ve karnım inanılmaz acıyodu daha sonra çatlaklar çıktı zatn önünede geçemedim bebek büyüyor yerleşiyor iyice:)

selam arkadaşlar.ben yeni üye oldum kadınlar kulubune..26 haftalık hamileyim.karnımda sürekli sertleşme oluyor.bundan önceki gebeliğim 26 haftada erken doğumdu.ikiz bebeklerimi kaybettim.çok korkuyorum..önceki hamileliğim çok sorunlu geçtiği için bişey hatırlamıyorum.sizce normalmi bu.10 gün önce dr gittiğimde dr herşey yolunda dedi ama benim içim hiç rahat değil:((

korkma cnm bende var hemde bayadır dr normal dıo bazen karnm catlıcak zannedıorum kndını rahat bırak gerılme kı bebegnıde germe cunku ben dkkat ettım ozellkle sınır stres yaptgmda yada bışıden korktugumda sertleşme cok oluo ve bebegım hareket etmıo hıssedıolar o yuzden herşeyı akışına bırak dr unda normal dedıyse keyfını cıkar hamılelıgın :)):21:

Biliyormusun dr aynı şeyleri söyledi..keyfini çıkar en güzel zamanlarındasın dedi ama ben bi türlü rahat olamıyorum...bazen bi yeri bazen komple sertleşiyor.utanmasam hersabah dr gideceğim

Canım bende de oluyordu o sertleşme dinlenince geçiyordu karnım geriliyordu resmen .. ama doktorunla bir konuş canım

Kasılmalar için daha erken ama karnın bi yerde toplanıyosa kasılma olabilir.İstersen için daha rahat edecekse başka bir doktorun da fikrini al.Ben hamileliğimin son 1 ayını hastanede geçirdim.Günde en az 3 kere nst'ye bağlanıyodum.Bazen bağlandığım anda kasılma olmayabiliyodu ama kasılıyodum.Onun için 1 saat boyunca nst kalırdı karnımda tespit etmek için.Kısa süre kalınca nst sonucuna göre kasılma yokmuş gibi görünebiliyo.Belki de doktorunun dediği gibi önemli değildir.Sen bol bol su iç doktoruna da magnezyumu sor kasılmalar için veriyolardı bana.İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşursun bebeğine.

dr psikolojik olduguna inanıyor...bende o yüzden ısrar edemiyorum ama dediğin gibi başka bi dr görünmeyi düşünüyorum..nst ye gerek yok dedi bana.rahim ağzı boyun çok normal dedi.magnezyum içiyorum 15 gündür ama bilemiyorum.kafam çok karışık.ne olur dua edin...

dr psikolojik olduguna inanıyor...bende o yüzden ısrar edemiyorum ama dediğin gibi başka bi dr görünmeyi düşünüyorum..nst ye gerek yok dedi bana.rahim ağzı boyun çok normal dedi.magnezyum içiyorum 15 gündür ama bilemiyorum.kafam çok karışık.ne olur dua edin...
bebeğin hareket ediyor olabilir mi :D benim öyle olurdu edepsiz dayardı bir yerini ama nasıl sertleşirdi karnım kaburgalarım felan ağrırdı.. Sende içini ferah tut canım...Kötü bir şey değildir. VBir arkadaşımızın dediği giibi bol su iç

cnm valla sıkıntı yapma bak şuan hem yazıorum hem karnım semsert bı yandan da ayagıyla ıttırıo cnm nkadar yanıo anlatamam ama hoşuma gdıo kızımı hıssetıorum o yuzden kasma snde

Mutlaka başka bir doktora daha görünün derim etraftan duyuyoruz sertleşme olduğunda kasılmalar başlayabiliyor iğnelerle serumlarla durduruyorlar içiniz rahat etsin bencede bir doktora daha görünün.

şimdi işten geldim bide bel ağrısı tuttu bugün:( sabah dr gidecektim şimdi yine kızacak korkusuyla giidemedim :) herkes normal diyo ama ben allah nasip ederse sabah kalkıp dr gidecem....önceki hamileliğimde yaşadığım için korkum çok fazla.takmayayım demekle olmuyor:(

Back
X