58 mi o?

La Que Sabe

Atanamamış Kapıönüteyzesi
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
7.158
19.669
498
Kendime parmak sallayabilmek için bu konuyu açıyorum.
38. yaşımın 3.ayını yediğim şu günlerde diyetisyende 56'yı evdeki tartıda 58.4'ü görmüş bulunmaktayım. (Bu farkı hiç anlamadım ama neyse)
Ben elbette evdeki ölçüyü baz alacağım.
Hedefim ilk etapta 55 sonra 50 olmak.
Metabolizma hızım normal aralıkta lakin alt sınıra yakın. (Önerilere açığım.) Sık sık yemek hiçbir zaman bana göre olmadı. 6 öğün işi bende hep ters tepmiştir.
6 değilse de 4 yapabilirim belki.
İki ay gibi bir zaman tanıdım kendime. Umarım bu gaz çabuk kaçmaz. :))

Son düzenleme:
16 Mart Pazartesi (Elbette pazartesi, başka ne olacaktı?)
Sabah 6.00
Şekersiz Türk kahvesi

08.00
Bir haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
Bir dilim tam yağlı peynir
Bir dilim ekmek
3 çeri

Genelde sade kahve ile kahvaltı yapan benim için oldukça doyurucu bir kahvaltı oldu.

Boyunuz kaç? Benim ideal kilomdasınız şu anda (Allahım nasip et) İnşallah güzel bi şekilde verirsiniz. Diyetisyenle çok güzel gidiyo kilolar cidden

Boyunuz kaç? Benim ideal kilomdasınız şu anda (Allahım nasip et) İnşallah güzel bi şekilde verirsiniz. Diyetisyenle çok güzel gidiyo kilolar cidden
Diyetisyen takibinde değilim aslında. Bir paket sağlık programında kontrolden geçtim sadece.
Boyum 158. O yüzden sıkıntıdayım zaten :))

10.35
Bir avuç beyaz leblebi ve sütlü kahveyle ara öğün yaptım.
(Bu ara öğünler metabolizmayı canlandırmazsa çok fena bozulurum billahi.)

Günaydın,
Dünü akşam yemeğinde şehriye çorbası bol salata ve yoğurt yiyerek kapattım.
su istediğim gibi olmadı. ne yazık ki alışkanlığım yok. Buna rağmen sabah 57.6 çıktım.
demek bir de su içsem iyice ödem atacaktım.
Hafif bir baş ağrım oldu hepsi bu.

Günaydın
Dün akşamı şehriye çorbası, kereviz sapı yemeği, iki kaşık bulgur pilavı, yoğurt ve salatayla kapattım.
Bugün ise,
Kahvaltı
2 zeytin, 1 çeri domates, bol yeşillik, yarım dilim peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…