59 Kilodan 50 kiloya uzanan bir yolculuk başlıyor. Katılmak isteyenleri beklerim

simarik83

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
4.210
5.174
358
1 ayda akupunktur ile 7 kilo verdim ve 66 dan 59 kiloya düştüm. Akupunktur yöntemi yani benim gittiğim doktor çok pahalı olduğu için ve haftasonları çalışmadığı için senelik izinimi kullandığımdan daha fazla devam edemedim. Şu anda mutluyum 38 beden giyiyorum ama benim 50 kilo hadi bilemediniz 53 kilo olmam lazım. boyum 1,60 cm. kalan kilolarım göbekte birikmiş resmen çok sinir oluyorum :43: 1 temmuz 2013 benim yeni diyetimin başlangıç tarihi olacak ve bayrama kadar 4-5 kilo vereceğim inşallah... her gün ne yediysem buraya yazıcam böylece kendimi de kontrol etmiş olurum. Malum ramazan geldi ama ben bazı nedenlerden dolayı oruç tutamayacağım için normal bir diyet ve spor uygulayacağım. Ben başlıyorum katılırsanız beraber devam ederiz :16:

bu sabah geç uyandığım için işe geç kaldım ve evde kahvaltı yapamadım o yüzden işyerinde bir simit yedim ve şekersiz çay içtim.
öğlen 4 adet kokteyl sosis ve 2 dilim hellim peynirini yağsız teflon tavada kızartıp yedim
akşam yemeğim şu anda fırında tavuk göğsünü iri kuşbaşı şeklinde doğradım baharatladım ve fırın poşetine koyup fırınladım. yanına da koca bir kase salata yaptım bir bardak light kola ile yiyeceğim.
akşam yemeğinden sonra bir dilim karpuz yiyeceğim
gün içinde bolsu içtim ve şekersiz çay içtim akşamda çaya devam :16:
bugünü böylece kapatıcam sabah 59,1 kg dım bakalım 1 hafta sonra ne olacak?
belli bir programa bağlı gitmiyorum hamur işleri, şeker ve yağdan uzak durmaya çalışıyorum. hadi hayırlısı :))

merhaba canım hayırlı olsun tpiğin bende 59 kiloyum boy 163 en az 52 kiloya dşmem lazım destek bekliyorum:9::9::9:

ya ben regl olcam iştahım fena açıldı kaçırdım baya ama hala 59 kiloyum :)) bayrama kadar versek 3-4 kilo iyi olur ya ben yine dikkat etmeye başlicam siz neler yapıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim beraber yapalım bişiler kızlaaaaaaarrrrr:52:

Merhaba :)) bende 55 kiloyum 59la başladım senin gibi . 2 haftadır 4 kilo verebildim:) yani düzenli diyet yaptığım söylenemez aşırı kaçamaklarım oldu tabi :) bakalım inşallah 50 olabiliriz :)

Merhaba :)) bende 55 kiloyum 59la başladım senin gibi . 2 haftadır 4 kilo verebildim:) yani düzenli diyet yaptığım söylenemez aşırı kaçamaklarım oldu tabi :) bakalım inşallah 50 olabiliriz :)

canım ya 2 haftada 4 kilo süper tebrik ediyorum seni :16: neler yaptın iki haftada biraz tüyo alsak senden olmaz mı? :1:
bugün ya da yarın regl olcam dayandım dondurmaya çikolataya abur cubura haftasonu offff çok moralim bozuk :50: bu dönemlerde gözüm görmüyo hiçbişeyi resmen saldırıyorum ama şimdi çok pişmanım :43: hatta o kadar pişmanımki biraz önce geldim işe ve bir açma yedim offff oooffff çok pis boğazım :)))

Son düzenleme:
aslında bakarsan hemen hemen her şeyi yedim :D bende pisboğazın tekiyim :)) nasıl verdim dersen azıcık azalttım hepsi bu sanırım metabolizmam hızlı :D bide spor yaptım.yürüdüm her gün 1 saat.ben çok su içemem günde en fazla litre içebildim :)

aslında bakarsan hemen hemen her şeyi yedim :D bende pisboğazın tekiyim :)) nasıl verdim dersen azıcık azalttım hepsi bu sanırım metabolizmam hızlı :D bide spor yaptım.yürüdüm her gün 1 saat.ben çok su içemem günde en fazla litre içebildim :)

benimde metabolizmam yavaş malesef. suyu çok içerim eskiden aklıma gelince içerdim alışkanlık haline getirdim şimdi susuz yapamıyorum. bende abur cubura ara versem iyi olacak artık

bu sabah light sütle nesfit yedim öğle 2 haşlanmış kokteyl sosis bir dilim cheddar peyniri bir bardak light kola içtim şimdi bi de nescafe içicem light kremayla yaptım akşama ne yesem karar veremedim daha :56:

akşam yemeğinde haşlanmış makarna yedim yağsız az tuzla yanınada bol salata yaptım o kadar. ya kızlar benim bir sıkıntım daha var kilom tartıda aynı gözükse de göbek bölgemde yağlanma artışı var gibi geliyor. sanki kilo almış gibiyim ama tartı hep aynı. niye böyle oluyoooooo:50:

akşam yemeğinde haşlanmış makarna yedim yağsız az tuzla yanınada bol salata yaptım o kadar. ya kızlar benim bir sıkıntım daha var kilom tartıda aynı gözükse de göbek bölgemde yağlanma artışı var gibi geliyor. sanki kilo almış gibiyim ama tartı hep aynı. niye böyle oluyoooooo:50:
Nesfit, makarna tarzı şeyler yediğin için bunlar yağlanmaya yol açıyor.
Kilo vermek istiyorsan protein yemek zorundasın.
Akşam yemeğin haşlanmış ya da ızgara tavuk/ balık olsa daha iyi olurdu.
Veya sabah nesfit yerine haşlanmış yumurta, domates, salatalık yiyebilirsin.

Nesfit, makarna tarzı şeyler yediğin için bunlar yağlanmaya yol açıyor.
Kilo vermek istiyorsan protein yemek zorundasın.
Akşam yemeğin haşlanmış ya da ızgara tavuk/ balık olsa daha iyi olurdu.
Veya sabah nesfit yerine haşlanmış yumurta, domates, salatalık yiyebilirsin.

evet protein çok güzel kilo verdiriyor ama sabahları hemen bişeyler yiyip çıkmam gerekiyor en kolayı da nesfit. bu akşam için tavuk almıştım ama şeytana uydum makarna yaptım :9: neyse ki daha fazla ileri gidip yağ koymak gibi bi yanlış daha yapmadım.

spor yapmadan olmucak valla istemesekte yapıcaz mecbur :)) nesfit tarzı ürünler varya onların bi faydasını görün mü ? ne zamandan beri tüketiyosun ? ben onları hala sevemedim :))

spor yapmadan olmucak valla istemesekte yapıcaz mecbur :)) nesfit tarzı ürünler varya onların bi faydasını görün mü ? ne zamandan beri tüketiyosun ? ben onları hala sevemedim :))

evet sporsuz olmaz bu iş :)) nesfiti ben sadece sabahları yiyorum öğlene kadar tok tutuyo o açıdan seviyorum. sürekli tüketmiyorum ama 1 paket aldığım zaman bitene kadar her sabah yiyorum. tok tutmasından başka ve kalorisinin az olmasından basşka bir yararı yok bana yani :))

bugün yediklerimide yaziyim unutmadan sabah yine yağsız süt ve nesfit
öğle 3 dilim salam bir dilim cheddar peyniri ve yağsız sütlü nescafe içtim. akşam arkadaşıma yemeğe gideceğim o da diyette olduğu için abartmayız diye düşünüyorum :9:

Back
X