59 Kilodan 50 kiloya uzanan bir yolculuk başlıyor. Katılmak isteyenleri beklerim

akşam yemeğinde haşlanmış makarna yedim yağsız az tuzla yanınada bol salata yaptım o kadar. ya kızlar benim bir sıkıntım daha var kilom tartıda aynı gözükse de göbek bölgemde yağlanma artışı var gibi geliyor. sanki kilo almış gibiyim ama tartı hep aynı. niye böyle oluyoooooo:50:

yağlar göbek ve bel bölgende toplanmış.dağılım olmamış..göbek egzersizleri yağ..

yağlar göbek ve bel bölgende toplanmış.dağılım olmamış..göbek egzersizleri yağ..

yağ konusunda vücudum orantılı dağıtıyo sağolsun :)) aldığım zaman her yerden alıyorum verdiğim zaman heryerden gidiyor. Bel bölgemde bişey yok sadece göbeğim öyle dümdüz değil ona sinir oluyorum. o da sporsuz gitmeyecek zaten :))

evet sporsuz olmaz bu iş :)) nesfiti ben sadece sabahları yiyorum öğlene kadar tok tutuyo o açıdan seviyorum. sürekli tüketmiyorum ama 1 paket aldığım zaman bitene kadar her sabah yiyorum. tok tutmasından başka ve kalorisinin az olmasından basşka bir yararı yok bana yani :))

ben yinede eski usül devam edeyim :))

geçen sene de burada kilo vermeye çalışmıştım faydasını gördüm:) 55kiloyum şuan kışın spora gittim tabi şimdi tatildeyim spora ara verdim hep beraber zayıflayalım ben de 50 kilo olmak istiyorum...

geçen sene de burada kilo vermeye çalışmıştım faydasını gördüm:) 55kiloyum şuan kışın spora gittim tabi şimdi tatildeyim spora ara verdim hep beraber zayıflayalım ben de 50 kilo olmak istiyorum...

İnşallah :)) geçen sene ne kadar vermiştin ? hangi sporları yaptın ki?

Back
X