- 10 Haziran 2024
- 158
- 96
- 18
- Konu Sahibi minosetplusssss
-
Çok teşekkür ederim umarım benimde güzel sonuçlanır geriden gelen yumurtalarimdan 2 tane daha geldi biri 5bc diğeri de 5bb geldi toplamda 3 tane gönderdik genetiğe umarım guzel haberlerle gelirimYani bir gen hastalığı söz konusuysa teste göndermek en iyisi. Doktorum bana Şunu demişti, hamile kalmak kolay. Amaç eve bir bebek götürmek degil, eve sağlam bir bebek götürmek.
Hamile kaldıktan sonra bunu o kadar iyi anladım mi. Gebelik boyunca sürekli stres altındasınız. Her an acaba bisey olacak mı korkusuyla yaşıyorsunuz. Bu 45x kromozom konusunda bilgim yok. Yani bebeğin engelli doğmasına ya da kalıcı bir hastalığa sahip bir şekilde doğacaksa mutlaka ama mutlaka genetik taramalı embriyo transferi yaptırın.
Ben çok uğraştım. 3 opu 5 transfer sonucu yavruma kavuştum. Pes etmeyin. Rabbim nasip ettiyse olacaktır. Elinizden gelenin en iyisini yapıp sürece teslim olun
Merhabalar şu anda hangi kliniğe gidiyorsunuz acabaÇok teşekkür ederim umarım benimde güzel sonuçlanır geriden gelen yumurtalarimdan 2 tane daha geldi biri 5bc diğeri de 5bb geldi toplamda 3 tane gönderdik genetiğe umarım guzel haberlerle gelirim
Bahçeci fulyaya gidiyorumMerhabalar şu anda hangi kliniğe gidiyorsunuz acaba
Yaaa cok sevindimMerhaba benim de genetige giden dort embriyomdan biri saglikli gelmisti. 5.gun 3ab idi ama genetik bakilabilecek kalitede dedikleri icin ona da baktirmistik.iyi ki baktirmisiz bir tek o en minik embriyom saglikli geldi genetiktenmuhakkak gonderin bence doktorunuz da onermis
Yok transfet ettirmedim daha☺ guzel haberler alin insallah hepsi de saglikli gelsinYaaa cok sevindimtransfer yaptirdiniz mi ? Gönderdim bende 3 tane umarim guzel haberler gelir 1 hafta oldu gideli minimum 3 haftaya gelir dediler bekliyorum suanda
Bugun sonuc çıktı 1 tanesi sağlıklı geldi cuma günü histeroskopi yapicak sonra transfere hazırlanmaya başlayacağımYok transfet ettirmedim daha☺ guzel haberler alin insallah hepsi de saglikli gelsin
Genetiğe hangi durumda gönderiliyor ben anlamadm benim hiç gönderilmediÇok teşekkür ederim umarım benimde güzel sonuçlanır geriden gelen yumurtalarimdan 2 tane daha geldi biri 5bc diğeri de 5bb geldi toplamda 3 tane gönderdik genetiğe umarım guzel haberlerle gelirim
Acaba yaşınız kaçtı öğrenebilir miyim? Benzer embriyolarım var. Bir de hangi kalitede olan sağlıklı geldi?Bugun sonuc çıktı 1 tanesi sağlıklı geldi cuma günü histeroskopi yapicak sonra transfere hazırlanmaya başlayacağım
Hangı kalitede olan geldı ? Gözünüz aydınBugun sonuc çıktı 1 tanesi sağlıklı geldi cuma günü histeroskopi yapicak sonra transfere hazırlanmaya başlayacağım
Oh gozunuz aydinBugun sonuc çıktı 1 tanesi sağlıklı geldi cuma günü histeroskopi yapicak sonra transfere hazırlanmaya başlayacağım
Benim genetik sorunum olduğu icin ve 2 tane negatifim olduğu icin genetige gönderildiGenetiğe hangi durumda gönderiliyor ben anlamadm benim hiç gönderilmedi
Umarim umarm guzel haberler alırızOh gozunuz aydingerisi de su gibi gelsin insallah
Doktor onu söylemediHangı kalitede olan geldı ? Gözünüz aydın
31 yaşındayım doktor soylemedi hangisinin sağlıklı geldiğiniAcaba yaşınız kaçtı öğrenebilir miyim? Benzer embriyolarım var. Bir de hangi kalitede olan sağlıklı geldi?
Konuyu 5bc açmışdı ızdw bende 2 tane geldı banada söylemedı )Doktor onu söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?