5te5 diyeti (18 temmuz pazartesi-22temmuz cuma)+(23-24temmuz tatil günleri)

Melisaam

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
386
143
18
29
Kızlar bu aralar pirinç lapası 5te5 diyeti falan uygulamama bakmayın kesinlikle şok diyetlere karşıyım. Bugüne kadar da hep sağlıklı beslenip verd.baslasogom.gunden bu yana. Her gorende çok zayıfladığımi söylüyor motivede yerinde yanı :KK70: amaherkesin bi kilo takıldığı yer vardır benim içinde şu 65-64 civarı öyle . Daha öncede 75ten 65e kadar geldim 65ten aşağı biturlu inememistim kaç kere uğraştım . Şimdi ilk defa 64leri gormeye başladım ama 65-64 benim korkulu rüyam işte oeşiği geçmek gerekiyor ki o takılan zorlu kiloyu atlatıp tekrar sağlıklı düzgünyemeyle kilo vermem devam etsin. Şokdiyetlere karşıda olsam kilo takılıncatakılıyor ne kadar ugrassanda hep aynıkiloyu görmek bi sure sonra pes ettiriyor bu sefer pes etmicsm kesin kararliyim 64leri gormusken o eşiği atlatcam. Yani hedefim aslında 5gunde 5kilo filan değil vücudumun direnci kirildin 63lerigormeye başlayayim sonra sağlıklı şekilde kilo vermeye devam edeyim.
Bugün itibariyle başlamış oluyorum yanı.
Zaten burda açmış olduğum 67kilodan 57kilo hedefi olarak açmış olduğum bi konu var. Yani asıl hedefim sağlıklı bi biçimde kilo vermek ve kalıcı olması. Ama dediğim gibi bu aralar bu tarz diyetlere başvurarak kilomun o kilit noktasını kırmak istiyorum. 57kilolara inmek için bu lazım ve bunun içinde 5gun sonunda 63.0 filan gorebilsem benim için gayet yeterli olacak hadi bakalım başlıyoruz her gün menusunu yazicam. Listenin tamamı için 5gunde 5kilo yada 5te5diyeti olarak bakabilirsiniz zaten burada da daha önce deneyenler olmuş. Dün tartı günümdu sabah 64.1 çıkmıştım ama her tartı günü odul günüm yapıyorum ve dunde çok kacirdim sabah saatlerinde tartildiimda başlangıç kilomu gün içindeki yediklerini ve bu 5 günde verdiğim aldığım kiloların hepsinin takibini yapicam. Sonrada asıl kilo verme sürecimin olduğu sayfaya gönül rahatlığıyla gecebilirim. Şimdilik kolay gelsin bakalım :KK70:

18 temmuz pazartesi: 64.0 (başlangıç)
19 temmuz salı: 63.5 (-500gr)
20 temmuz carsamba 63.2(-300gr
21temmuz perşembe 63.3(+100gr)
22 temmuz cuma 63.1 (-200gr)
Toplam : (-900gr) sonunda 63ler :))

Son düzenleme:
Screenshot_20160703-152323.webp

Sabah 2 orta boy haşlama patatesi iyice ezdim içine limon sıktım ve nane ekledim ama yarısını filan yiyebildim sadece .bi kupa açık çay içtim yanında

Kızlar diyeti bozan tek şey bugün bi bardak limonata içtim ama çok az şekerli onuda disardaydik ikram ettiler mecbur kaldım şuan aslında açim ama gün içinde surekli aynı şey yemek midemi bulandıryo bende hem diyeti bozmayip hemde çok yiyemiyom oyuzden yarinda sebze günü bakalım.nolcak

Dün akşam 1 avuç çekirdek yedim. Ufak tefek kacamaklar sorun değil benim için :D birazdan bugüne başlangıç kiloma bakıp eklicsm ilk sayfaya bende merak ediyorum

[QUOTE="Melisaam, post: 47310413, member: 76440 bi orta boy patates içine limon sıktım biber ve nane ekledm[/QUOTE]
Patates yoğurt diyeti yapmıştım.ben de sumak ekşisi ve azcık narekşisi pulbiberle nane karabiber eklemiştim.:kk77:

[QUOTE="Melisaam, post: 47310413, member: 76440 bi orta boy patates içine limon sıktım biber ve nane ekledm
Patates yoğurt diyeti yapmıştım.ben de sumak ekşisi ve azcık narekşisi pulbiberle nane karabiber eklemiştim.:kk77:[/QUOTE]
Ben o diyeti çok önceden denemistim ama 2.gun birakmistim :D

Bugün sebze günümdu kızlar domatesli kabak pisirdim yağsız tuzsuz içine kırmızı pul biber nane filan ektim bi tabak onu yedim şimdi ama dolu hi tabak yedim

ilk gün kaç kilo verdin canım
Melisaam Melisaam
bu arada bu diyette sanırım
sabah ilk ne yiyorsan diğer öğünlerde de aynı yemek gerekiyor
buna dikkat ediyor musun
yoksa her öğün farklı şekillerde mi devam ediyorsun

ilk gün kaç kilo verdin canım
Melisaam Melisaam
bu arada bu diyette sanırım
sabah ilk ne yiyorsan diğer öğünlerde de aynı yemek gerekiyor
buna dikkat ediyor musun
yoksa her öğün farklı şekillerde mi devam ediyorsun
Canim dikkat ediyorum evet sabah ne yediysem tüm gün aynı şeyleri yiyiyorum. İlk sayfada yazmıştım yediklerimide canim ilk gün 64.0 la başlamıştım bugün 63.500 olmusum

Canim dikkat ediyorum evet sabah ne yediysem tüm gün aynı şeyleri yiyiyorum. İlk sayfada yazmıştım yediklerimide canim ilk gün 64.0 la başlamıştım bugün 63.500 olmusum
Oh oh devamı da iyi gelir inşallah :nazar:
sen bi bitir de duruma göre imkanlar dahilinde ben de yapabilirim
takibimdesin :KK37:

Back
X