- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
- 33
Özele gidiyorum zaten canimÖzel hastaneler de daha erken duyuluyor benim 6+4 su özel de duyduk devlet e geldim 7+1 olmasına rağmen çok küçük duyulmuyor beş gün sonra gel dedi 8+0 da duydum kalp atışını devlet te özeti l de 6+4
Ilk ogrendigimde 103tu 21ekimde bir kan testi verdim 1577 cıkmıstı.Bir dahada yaptirmadim.Canım betahcg degerin kaç
Bi hafta daha bekle gözükür canım allah bagislasinIlk ogrendigimde 103tu 21ekimde bir kan testi verdim 1577 cıkmıstı.Bir dahada yaptirmadim.
Amin canim insallahhBi hafta daha bekle gözükür canım allah bagislasin
Benim de öyle oldu. Keseyi gördük ama bebisi sonra gördük. Telâş yapma. Allah en hayırlısını bilir.Kizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?
Bizimki gayet 7 de kalp atışı alındı.Kizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?
Devam ediyor canim suanDaha erkendir hakkında hayırlısı olsun inşallah belirtilerin devam ediyor mu mesela göğüs hassasiyeti bitane kürtajım var seni üzmek için söylemiyorum Sakın yanlış anlama o gebeligimde belirtilerim yok olmuş du kişiden kişiye değişir gerçi allah yardımcın olsun ama bence erken daha
Bebeğin seninle canım içini ferah tutDevam ediyor canim suan
Kuzular birşey sorucam 5.6.7. Haftalar da kalp sesi duyanlar vajinal ultrasonla mı duydunuz? Alltan muayene olmak istemiyorum onun için soruyorumBebeğin seninle canım içini ferah tut
Kimisi 7 8 haftalikken duyuyorrrr canim insalllah duyarsin meleginin kalp atislarini sag salimde kucagina alirsin doktorun biraz moral vermesi gerekirken senin motiveni düşürmüş sadeceKizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?
Benim 6 hafta 4 günlük duyduk alttan bakmak istemiyolar doktorlar akıntı şikayetim vardı bakamam dedi ilaç yazdı devlete gidiyorumKuzular birşey sorucam 5.6.7. Haftalar da kalp sesi duyanlar vajinal ultrasonla mı duydunuz? Alltan muayene olmak istemiyorum onun için soruyorum
Çok teşekkür ederim kuzum cevap verdiğin içinBenim 6 hafta 4 günlük duyduk alttan bakmak istemiyolar doktorlar akıntı şikayetim vardı bakamam dedi ilaç yazdı devlete gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?