6+1 embriyo çok küçük gelismeyebilir dendi

Aleyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
185
93
18
28
Sat 25 haziran bugün 6+1 vajinal ultrason ile gebelik kesesi 2 cm ama embriyoyu çok küçük görüyorum gelismeyebilir dedi doktorum beta cuma günü 14 bindi bugün 28 bine yükselmiş bu şekilde bebeği sonradan görenler var mı lütfen yardımcı olurmusunuz

Canım merhaba. Benimde öyle sat 13 Haziran. kalp atışını duydun mu? Benimde bir hafta geriden geliyor bir hafta daha bekleyeceğiz dedi doktor.

Ben duydum ama zayıftı, son reglime göre bir hafta geriden geliyor yani 7+2 iken 6+2 çıktı ultrasonda, bir hafta bekleyelim dedi kese etrafında kanama alanı da var benim mide bulantın falan var mı korkma Allah ne demişse o olacak başka bir doktora görün derim

Ben duydum ama zayıftı, son reglime göre bir hafta geriden geliyor yani 7+2 iken 6+2 çıktı ultrasonda, bir hafta bekleyelim dedi kese etrafında kanama alanı da var benim mide bulantın falan var mı korkma Allah ne demişse o olacak başka bir doktora görün derim
Şuan takip edicez dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi pazartesi kontrol bulantım yok göğüs hassasiyeti var çok üzüldüm bir tane de dusugum var şimdi de böyle oldu

Merhaba
Sat 21 haziran bugün gittim kese 20mm yolk sac da var ama kalp atışı belirli belirsiz doktor senin nabzın bile olabilir bu dedi. Cuma günü tekrar gideceğim

Bana da duphaston yazdı bugün onu kullanicam
Aynı durumdayız gibi ben sizden bir tık zaman açısından öndeyim. Cuma günü %90belli olacak. Hakkımızda hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. Benim haftamdayken gümbür gümbür duyulması lazımdı kalp atışının. Kese hafta ile uyumlu, yanlışlık yok ama....
Bende bulantı bugün başladı öğlen istifra ettim hatta.
Ama belirti ile alakası yokmuş bu durumların.
Beklerken 1 saat 1 gün gibi geçiyor ne olacaksa hayırlısı olsun. 2 gün sonra durumu yazarsanız sevinirim:)

Aynı durumdayız gibi ben sizden bir tık zaman açısından öndeyim. Cuma günü %90belli olacak. Hakkımızda hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum. Benim haftamdayken gümbür gümbür duyulması lazımdı kalp atışının. Kese hafta ile uyumlu, yanlışlık yok ama....
Beklerken 1 saat 1 gün gibi geçiyor ne olacaksa hayırlısı olsun. 2 gün sonra durumu yazarsanız sevinirim:)
Gerçekten çok zor ikinci kez aynı şeyleri yasicam diye çok korkuyorum ama elden birşey gelmiyor rabbimin dediği olur 2021 ağustosta düşük yaptım o günden sonra hamilelik olmamıştı sağlıklı bir bebeğim olsun diye hep dua ettim çok sevinmiştim bakalım neler yasicaz sizde yazın mutlaka umarım iyi haberler alırız 🙏

Şuan takip edicez dedi 2 gün sonra tekrar kan istedi pazartesi kontrol bulantım yok göğüs hassasiyeti var çok üzüldüm bir tane de dusugum var şimdi de böyle oldu
Allah ne demişse o olacak canım, bence gelişir neden dersen daha çok küçük. Neden dersen sekiz haftada yedi haftada kalp atışı duyanlar var. bazen doktorlar beden olumsuz konuşuyor onu anlamadım inanın, kanamanız yok şükür iyi düşünün iyi olsun, stres asla yapmayın. Diğer düşüğünüz ne zaman oldu kaçıncı haftada

Sizin kaç haftalık şuan

Allah ne demişse o olacak canım, bence gelişir neden dersen daha çok küçük. Neden dersen sekiz haftada yedi haftada kalp atışı duyanlar var. bazen doktorlar beden olumsuz konuşuyor onu anlamadım inanın, kanamanız yok şükür iyi düşünün iyi olsun, stres asla yapmayın. Diğer düşüğünüz ne zaman oldu kaçıncı haftada
Adetim 1 hafta geçince öğrenmiştim onu beta düzenli yukselmedi 400 den sonra düşmeye başladı kanama da vardı öğrendikten 4 5 gün sonra başlamıştı o da bana da bugün kese etrafında bir kanama alanı var diye ama o çoğu hamilede oluyor onun içinde ilaç verdi onu kullanicam

Gerçekten çok zor ikinci kez aynı şeyleri yasicam diye çok korkuyorum ama elden birşey gelmiyor rabbimin dediği olur 2021 ağustosta düşük yaptım o günden sonra hamilelik olmamıştı sağlıklı bir bebeğim olsun diye hep dua ettim çok sevinmiştim bakalım neler yasicaz sizde yazın mutlaka umarım iyi haberler alırız 🙏
Sizin kontrol ne zaman ben çarşamba tekrar gideceğim bakalım neler olacak, Güzel düşünelim inşallah güzel olsun Allah büyük o ol derse olacak dua edelim birbirimize

Sizin kontrol ne zaman ben çarşamba tekrar gideceğim bakalım neler olacak, Güzel düşünelim inşallah güzel olsun Allah büyük o ol derse olacak dua edelim birbirimize
Çarşamba beta bakılacak pazartesi kontrol dedi kanama vs olmazsa edelim canım dünya dualarla ayakta duruyor vardır rabbimin bir bildiği

Çarşamba beta bakılacak pazartesi kontrol dedi kanama vs olmazsa edelim canım dünya dualarla ayakta duruyor vardır rabbimin bir bildiği
İnşallah güzel haberler alırız sağlıklı sıhhatlı olsun, bir doktor bana dedi bazen sağlıksız gebelikleri rahim atmak ister. Ben iki doktora gittim ikiside bana riskli dedi. Bakalım neler olacak bizi neler bekleyecek. Bazen acile gitmemek için kendimi zor tutuyorum gidip baktırsam ne olur diyorum :( sonra kendi doktorumu bekleyeyim diyorum. benim bulantım çok sadece ve kaşık ağrım şiddetli

Sizin kaç haftalık şuan
Çarşamba günü 7 haftalık olacak sat a göre(21 haziran) ama ultrason kağıdında 7+1 gözüktü bugün. Doktor kalp atışını duymuş olmamız lazımdı dedi. Cuma tekrar gideceğim yine duymazsak, ayrıntılı ultrasona sokacağım dedi doppler sanırım. Kalbinin atıp atmadığını gösteren renkli ultrason gibi bir şeymiş. Onda yanılma payı yok dedi. Sonradan canlanma gibi bir şey olmaz diyor. Gittiğim doktor epey iyi bilinen bir doktor. Mucize bekliyorum anlayacağınız :((

İnşallah güzel haberler alırız sağlıklı sıhhatlı olsun, bir doktor bana dedi bazen sağlıksız gebelikleri rahim atmak ister. Ben iki doktora gittim ikiside bana riskli dedi. Bakalım neler olacak bizi neler bekleyecek. Bazen acile gitmemek için kendimi zor tutuyorum gidip baktırsam ne olur diyorum :KK43: sonra kendi doktorumu bekleyeyim diyorum. benim bulantım çok sadece ve kaşık ağrım şiddetli
Amin inşallah 🙏 En iyisi beklemek acele edince de sonuç değişmiyor çünkü daha çok stres yasiyoruz
Sizin yaşınız kac

Back
X