Saç Rengi ve Saç Boyama 6.1 koyu küllü kumral nasıl bir renk

Nediyonamua

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
81
8
36
Saçım şuan 5.1 tonları koyu kahve gibi 5.1 ile 6.1 i karıştırsam nasıl olur açık olsun istemiyorum yakışmıyo yada sadece mi 6.1 boyayayım lütfen yardımm

6.1 gayet koyu bir renk 5.1 ile pek bi farki yok ben siyah sacimi acip 6.1 e boyadim koyu geldi rengi baya sonrasinda 7.1 e boyadim 7.1 de cok acik diil ve guzel bir renk yinede sen bilirsin tabi

6.1 gayet koyu bir renk 5.1 ile pek bi farki yok ben siyah sacimi acip 6.1 e boyadim koyu geldi rengi baya sonrasinda 7.1 e boyadim 7.1 de cok acik diil ve guzel bir renk yinede sen bilirsin tabi
Kahve gibi yani dimi aman böyle bi açıklık turunculuk kızıllık olmasın da

Yaa ilgilenseniz bnmle biraaz 5.1 den bi yarım ton açık olsun istiyorum 5.1le 6.1i karıştırıym mı yoksa 6.1zaten koyu muu

Evet kahve gibi zemin renginde koyuymus anladig7m kadariyla 6.1 daha iyi olur senini icin renk kullu ekstra turunculuk olmaz o yuzden ama kendi sacinda boyle bir durum varsa veya actiripda oyle uygulayacaksan kullunun icine cok az miktarda mavi boya karistirmalisin ki tamamen turunculuk yok olsun

canım koyu küllu kumral dogal sac rengi gbi. sen o ikisinide karistrsan hic bi fark goremzsin. küllu die hatta daa koyu olur turunculugu alir. eger bi ton acik olsun istiosan acik kumal kat ama onunda etkisi olmaz. korkma al karistr :)

6 lı rakamlar daha koyu oluyor 7 daha açık 8 daha açık ama bu tutacağı manasına da gelmiyor, ben de çözmeye çalışıyorum

bende doğal duracak saç rengi arayışındayım 6.1 düşünüyordum bende ama daha karar veremedim çok doğal dursun istiyorum bazen görüyorum boyalı koyu renk saçlar o kadar hoş duruyorki ne çok koyu ne açık.hoş bi havası oluyor sanki kendi doğallığı gibi böyle bir boya markası tavsiye edebilcek olan varmı:KK15:

sibel canın son saçı da güzel külllü koyu sarı gibi aama fena doğal olmuş

Back
X