- Konu Sahibi beyazkelebekk
evet kızlar katılıyorum sizlere beni böyle sev seveceksen diyor gerçekten 6 ayda.ama bende sevemen diyorum... :1no2:
keyfinn bilirrrr:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar katılıyorum sizlere beni böyle sev seveceksen diyor gerçekten 6 ayda.ama bende sevemen diyorum... :1no2:
ben bır burun için 6 ay degıl 6gün mühlet verıyorum arkadaslar...eger 6.gününde sorunun yoksa yoktur..varsa da hep devam edıyordur..gecmıyor..hıkaye..
senin 5 ay olmadımı dur hele ne 6 ayıııı :)
benim bir aylik oldu burnum ve ben onu ilk gorduyum gunden beri beyendim ve cok sevdim ,daha atelimin altindan cok tatli duruyodu cok mutluyum kizlar ve hala sis hissedebiliyorum ucu cok sert ama cok memnun um zaten baska da yolu yok YAKUP AVSAR bu mutluluk inanin ki iki sene once aldigim evin yaninda cok cok buyuk oldu allah sahidim
aynen katılıyorum ilk alçı alındığında burun kendini belli ediyor benim iki ameliyatımdada kötüydü halada kötü hiçbir düzelme üzerine değisiklik yok evet benim daha 5 ay oldu pinkcim
kötü derken? ne tür problemler vardı ilk zamanlar? hangi problemler varsa ilerleyen zamnlarda da aynı şekilde kalır bir dğeişiklik olmaz?
ben ameliyat olalı 15 gün oldu burnumun bir tarafı daha yukarıda gibi birde gülemiyorum canım çok sıkılıyor 6 ay lanlarda memnun değilse demekki düzelecek diye sevinmek yersiz
:84: