6+1hamileyim ama..

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.438
5.412
723
Baslikta gordugunuz uzere 6+1hamileyim ama hala belirtim yok,gecen haftaya kadar belim agriyordu o da gecti,normal mi sizce,bu kadar sessizlik korkutuyor beni

yillar sonra oldu bebegimiz,korkuyorum,vesvese yapiyorum icten içe
Ben hamileligimde 9 ay boyunca ne mide bulantisi gordum ne sanci ne agri ne de canim birsey cekti oyle sessz sessz hamilelik gecrdim hatta dogumuma son 3 hafta kala cihazlarda sancim 100 e vuruyordu bn hissetmiyordum gel gor ki sezeryan oldu zaten

İllaki miden bulanacak canın bi şey çekecek gibi bi şart yok ki ayrıca daha erken

ayy bunu yazdiktan sonra kalktim lavaboya gittim,kanamam oldu..nsl sabah olck bilmiyorum..dilimi eşek arisi soksundua edin nolur.

Panik yapmayin ve bu konuyu forumlarda filan cok aratmayin. Herkesin vucudu farkli bir kere. Ayni kisinin her hamileliginde dahi ayni belirtiler olmayabilir. ilk bebeginde kusmaktan mahvolan insan ikinci hamileliginde mide bulantisi bile yasamiyor bazen. Forumlari irdelerseniz besinci haftadan mide bulantisindan hstaneye giden insanlari okuyup gereksiz yere moralinizi bozabilirsiniz. Bildigim kadariyla kanamaniz bir pedi doldurmayacak kadarsa panige gerek yok ama tedbiri de elden birakmamak lazim..

Belirtilere bu kadar meraklı olma. Bulantıların henüz başlamamış sanırım. Belki hiç başlamaz. Benim 8. Haftada başlamıştı

Aynısını bende düşünüyorum 6 haftalık hamileyim hiç birşey yok ne bulantı ne kusma sessiz sedasız takiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…