yillar sonra oldu bebegimiz,korkuyorum,vesvese yapiyorum icten içeNormal normal...
Birkaç hafta sonra yine görüşelim yine yaz...
Mide bulantısı o zaman başlar
ayy Allah korusunBu mesajı yazdığına pişman olacaksın..
Ben hamileligimde 9 ay boyunca ne mide bulantisi gordum ne sanci ne agri ne de canim birsey cekti oyle sessz sessz hamilelik gecrdim hatta dogumuma son 3 hafta kala cihazlarda sancim 100 e vuruyordu bn hissetmiyordum gel gor ki sezeryan oldu zatenyillar sonra oldu bebegimiz,korkuyorum,vesvese yapiyorum icten içe
oyy maşallahBen hamileligimde 9 ay boyunca ne mide bulantisi gordum ne sanci ne agri ne de canim birsey cekti oyle sessz sessz hamilelik gecrdim hatta dogumuma son 3 hafta kala cihazlarda sancim 100 e vuruyordu bn hissetmiyordum gel gor ki sezeryan oldu zaten
Evet cok sukur sikintim hic olmadi sancimda olmadi sezeryan da bulduk careyi mide bulantisi vs . Olmadi hic normal hayatima devam ettimoyy maşallah
Yerleşme kanamasıdırayy bunu yazdiktan sonra kalktim lavaboya gittim,kanamam oldu..nsl sabah olck bilmiyorum..dilimi eşek arisi soksundua edin nolur.
yerleşme kanamasıdrayy bunu yazdiktan sonra kalktim lavaboya gittim,kanamam oldu..nsl sabah olck bilmiyorum..dilimi eşek arisi soksundua edin nolur.
6.haftada olur mu ki?yerleşme kanamasıdr
hadi hayirlisi hakkimizda..bugun belim cok ağrıyor nazar ettim kendimiAynısını bende düşünüyorum 6 haftalık hamileyim hiç birşey yok ne bulantı ne kusma sessiz sedasız takiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?