6+1hamileyim ama..

Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde doğar inşallah :)

Benim 8 hafta gibi başladı bulantım 11-12 de geçti.

Şuan bulantım yok genelde ama demir ilacı,magnezyum,vitamin derken ilerleyen dönemlerde yine bulantın olabiliyor.

Şahsen ne güzel hiç bulantım yoktu ama gece demir ilacını aldım bugün mide bulantısından ölüyorum

Bunlar iyi zamanların gerçekten

Ben hamileligimde 9 ay boyunca ne mide bulantisi gordum ne sanci ne agri ne de canim birsey cekti oyle sessz sessz hamilelik gecrdim hatta dogumuma son 3 hafta kala cihazlarda sancim 100 e vuruyordu bn hissetmiyordum gel gor ki sezeryan oldu zaten

Ağrı eşiğin yüksekmiş demekki epey.
Bende bulantı pek olmadı,aserme de olmadı hiç iştahım bile sıfır.

Allah korumuş iyi takibini yapmışsın çoğu kadın ağrı eşiğinin yüksek olduğunu bilmeden doğumu bekliyor,bebek sıkıntıya girebiliyor,kordon dolanabiliyor kaybedebiliyorlar :/ ben son haftalarda hastanede yatarım artık :))

Baslikta gordugunuz uzere 6+1hamileyim ama hala belirtim yok,gecen haftaya kadar belim agriyordu o da gecti,normal mi sizce,bu kadar sessizlik korkutuyor beni
Hayirli olsun öncelikle benim dört hamileligimdede öyle belirtim falan.olmadi sadece yedinci haftalarimda sabah mide kazinmasi ve hafif bulanti oldu onun dişinda rahattim gebeliklerimde inşallah sende öyle.olursun kendini sartlama çok rahat geçiren birçok kadin var...

Su anin keyfini cikar. Bir kac haftaya dunya kac bucakmis goreceksin zaten

Belki gormezsin de, bazilarinin hic belirtisi olmuyor mesela.

Kanama bende de oldu hemde artarak 3 gün sonra düştü. Hemen bir muayene ol derim. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Amin.

cnm kanama bndede oldu ama kahverengi renginde ve 10 gün sürdü hiç kalkmadan hep yattım yemegımı bıle ytagımda yedıım doktora kontrole gttıgımde bıle kalkınca hemen kanama oluyodu. progestan kullandım ve progestanın iğnesinide kullandım öyle geçti. ama önemsememezlik yapma sadece tuvalete kalk

aslinda oyle yapiyorum ama ne bileyim aksam tuvalette afedersin peceteye pıhtı şeklinde geldi,tek seferlik Allahtan..ama kirmiziydi.kirmizi olunca kork demisti drum.simdi ariyorum yerinde yok izne cikmis.baska dra mi gitsem acaba.

yerleşme kanaması olabilir
ama muhakkak doktora gidin
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

benim aşırı derece de ağrılarım oldu. belim koparcasına ağrıdı ilk zamanlar.kahve kırmızı kanamam oldu bir kaç gün.sonra 7. hafta sonunda mide bulantım başladı ama öyle kusma tiksinme yaşamadım, 14 hafta sonunda o da bitti.şuan 23 hafta içindeyim ayaklarım ellerim şiş.yorgunluk var.onun dışında iyiyiz çok şükür.

ayy Allah korusun o kadar da kotu gecmesin de..
mesela ne zmn baslar genel olarak?
Canım son adet tarihinin yada bebeğinin inşallah doğacağı tarihe uygun gebelik sayfasına girersen orda sana çok çöl daha gazla yardımcı olurlar. Mesela ben 2017 ocak annelerindeyiö kızlardan neler neler öğrendim bilemezsin :)

Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Belirtileri takma kafana keşke bütün hamilellikler seninkisi gibi rahat gecse

aslinda oyle yapiyorum ama ne bileyim aksam tuvalette afedersin peceteye pıhtı şeklinde geldi,tek seferlik Allahtan..ama kirmiziydi.kirmizi olunca kork demisti drum.simdi ariyorum yerinde yok izne cikmis.baska dra mi gitsem acaba.
git tabi başka doktora git hemmn evet kırmızı olunca kork canım bnim kavrengiydi hep.

Herkes hamileliğim rahat geçsin, bulantım olmasın da bebek rahat beslensin der, siz de niye yok diyorsunuz, şükredeceğinize dertleniyorsunuz, ilginç

Canım mutlaka bir doktora git. Yerleşme kanaması 7. haftada olmaz. Adetten önce olur ve kahverengi-pembedir. Korkutmak istemem ama kırmızı pıhtı gördüğün bir durumda acil bir doktora gözükmen lazım. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.

Baslikta gordugunuz uzere 6+1hamileyim ama hala belirtim yok,gecen haftaya kadar belim agriyordu o da gecti,normal mi sizce,bu kadar sessizlik korkutuyor beni
7,8 de başlıyor genelde. Az daha dur sen gerçi belli olmaz. Benim sadece 1.5 hafta midem bulandı mesela bünye meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…