Gebeliğe Hazırlık 6+2 de düşük yaşadım, bundan sonra?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PeterPanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
897
1.642
63
Merhaba hanımlar, gebeliğimin 5. Haftası itibari ile sürekli kahverengi lekelenmelerim vardı; kese gördük doktor tutunma yeri vs iyi dedi 1 hafta sonra ağrısız sızısız düşük basladı, bugun 3. Gün kanama artık normalleşti 2-3 güne bitecek gibi hissediyorum. Benim gibi az haftalarda bu durumu yaşayanlar yeniden denemeye ne zaman basladı ne zaman gebe kaldı, sonrasında tekrarladı mı merak ediyorum. Okuduğum kadarıyla düşük haftalarda olunca gebelik kaybı tekrar etme olasılığı daha düşümük öyle mi dersiniz? Cevap veren herkese çok teşekkürler

Merhaba hanımlar, gebeliğimin 5. Haftası itibari ile sürekli kahverengi lekelenmelerim vardı; kese gördük doktor tutunma yeri vs iyi dedi 1 hafta sonra ağrısız sızısız düşük basladı, bugun 3. Gün kanama artık normalleşti 2-3 güne bitecek gibi hissediyorum. Benim gibi az haftalarda bu durumu yaşayanlar yeniden denemeye ne zaman basladı ne zaman gebe kaldı, sonrasında tekrarladı mı merak ediyorum. Okuduğum kadarıyla düşük haftalarda olunca gebelik kaybı tekrar etme olasılığı daha düşümük öyle mi dersiniz? Cevap veren herkese çok teşekkürler
Çok geçmiş olsun bende 6 martta düşük yaptım 4 haftalık bile değildi tam olarak , dediğiniz gibi kahverengi lekelenme ile başladı sonrasında bir hafta normal adet şeklinde kanama devam etti .
Doktorun 3 ay sonrasında tekrar bebek düşünebilirsin dedi

Çok geçmiş olsun bende 6 martta düşük yaptım 4 haftalık bile değildi tam olarak , dediğiniz gibi kahverengi lekelenme ile başladı sonrasında bir hafta normal adet şeklinde kanama devam etti .
Doktorun 3 ay sonrasında tekrar bebek düşünebilirsin dedi
Size de çok gecmiş olsun.
Benim doktorum beklememe gerek yok dedi, küçük olduğu ve kürtaja gerek olmadığı için regl gibi düşünüp devam edebilirsin dedi, size neden 3 ay dedi merak ettim

Size de çok gecmiş olsun.
Benim doktorum beklememe gerek yok dedi, küçük olduğu ve kürtaja gerek olmadığı için regl gibi düşünüp devam edebilirsin dedi, size neden 3 ay dedi merak ettim
Bende kürtaj olmadım ilaca bile gerek duyulmadan düştü kendiliğinden , psikolojik olarak iyi görünmediğim için muhtemelen ara vermemi istedi
Bende muhtemelen tam olarak 3 ay olmasa da ikinci ayın sonunda tekrar denemek istiyorum kısmetse

Bende kürtaj olmadım ilaca bile gerek duyulmadan düştü kendiliğinden , psikolojik olarak iyi görünmediğim için muhtemelen ara vermemi istedi
Bende muhtemelen tam olarak 3 ay olmasa da ikinci ayın sonunda tekrar denemek istiyorum kısmetse
Bu büyük şans, artık kötünün iyisini düşünmekten pollyanna olduk. İstatistiklere göre küçük düşüklerden sonra ne kadar erken olursa daha guvenli bir gebelik oluyormus. O yüzden sirkelenip teslim olmak gerekiyor duruma. Umarım yakın zamanda kendinizi daha güçlü hissedersiniz

Bu büyük şans, artık kötünün iyisini düşünmekten pollyanna olduk. İstatistiklere göre küçük düşüklerden sonra ne kadar erken olursa daha guvenli bir gebelik oluyormus. O yüzden sirkelenip teslim olmak gerekiyor duruma. Umarım yakın zamanda kendinizi daha güçlü hissedersiniz tanıdığım biri de geçtiğimiz yıl bebeğini düşürdü doktoru beklemene gerek yok demişti 5 haftalıktı bir ay sonra tekrar hamile kaldı ve oda düştü başka bir doktor da ara vermediği için kanama kanalının açık olduğunu bu yüzden düştüğünü söylemiş
Bir tanıdığım geçtiğimiz yıl düşük yaptı 5 haftalıktı bebeği sonra ki ay tekrar hamile kaldı ve oda düştü
Başka bir doktora göründü ara vermediği için düşük olduğunu kanama kanalının henüz kazanmadığını söylemiş ,
Kendi doktorumda ara ver diyince birazda kendimi dinlemek istiyorum o yüzden 2 ay sonra nasipse tekrar düşüneceğim

Bir tanıdığım geçtiğimiz yıl düşük yaptı 5 haftalıktı bebeği sonra ki ay tekrar hamile kaldı ve oda düştü
Başka bir doktora göründü ara vermediği için düşük olduğunu kanama kanalının henüz kazanmadığını söylemiş ,
Kendi doktorumda ara ver diyince birazda kendimi dinlemek istiyorum o yüzden 2 ay sonra nasipse tekrar düşüneceğim
Kanama kanalı henüz kapanmadığı için ikinci defa düşük olduğunu söylemiş

Anladımm hayırlısı olsun inşallah

Merhaba bende bende 2 buçuk yıl sonra normal yoldan gebe kalmistim ama 7+6 da düşük yaptım 😔 hatta geçen hafta perşembe gece oldu düşük beta değerlerim ilk baslarda güzel artış oldu ama sonraki artışlar çok az oldu doktorum sağlıksız olabilir dedi değer 500 deyken keseyi gördük dedi beklemek zorundayız belki gelişir dedi bekledik tam 1 ay haftada 2 3 gün hastaneye gidiyorduk nerdeyse kese büyüme gösterdi sonra lekenme oldu kanama çoğaldı ve büyüme durdu doktorun düşük olur dedi kendimi baştan her sonuca hazırlamıştım ama çokta umutluydum ve düşük oldu sonra dokuları kalkis dedi 2 gün öyle bekledik onlarda düştü ben çok sancılar çektim o dokular düştüğünde gerçekten çok çok zormuş rabbim bidaha yaşatmasın inşallah 🤲
Doktorum 1 2 ay sonra devam edebilirsin dedi ama ben düşükten sonra 30 . Gün regil oluyormuş o regilden sonrasını değerlendirecem beklemek taraftarı değilim zaten kendiliğinden düştü bı rahim kontrolü yaptıracam toparlandımi die ama ara vermek istemiyorum sadece 30 korunacam

Merhaba benimde 4+6 başladı kanama ve iki gündür yoğun şekilde devam ediyor.beta baktırdım bugün Dr isteği üzerine 11,6 düşmüş.ben bu durumu ilk kez yaşıyorum ve sonrasında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.dr sadece düşük yapıyorsun progestani birakabilirsin dedi.doktora kontrole ne zaman gitmem gerekiyor yada tahlil falan yapıyorlar mı? Kanama nekadar sürüyor ve tekrar hemen denemekte sakınca var mı?

Merhaba kızlar bende tüp bebek ile hamile kaldım ikinci denememde 2 tane 5. Gün embriyosı transfer olmuştum 1 tanesi tuttu. 7+2 de bebeğin gelişmediğini öğrendim. Bir hafta sonra kanama ile düşük yaşadım kanama yaklaşık 20 gün sürdü. Üzerine bir hafta ara ile 4. Reglimi oldum. Böyle Bi durum yaşayan oldu mu?

Back
X