• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM-KASIK-ARALIK GEBELİK İSTEYENLER💖

Bugün de öyle oldu ve pik çok koyuydu. Hem kendi istiyor bebek olmasını hem de böyle yapıyor . (Anlıyorum , her gün masaj yapıyorum ayağına birkaç gündür de gerçekten çok kötü olmaya başladı.Hatta doktor bugün fizik tedavi dedi.)Neyse her şeyi geçtim , kendilerinin reddedilmesi ağırlarına giderken iki gün bana böyle yapması o kadar üzdü ki beni . Ben de artık çaba sarf etmeyeceğim dedim. Ne çaba sarf ediyorsun ki diyor bir de … ( Kendisi aşırı manipülatif biri , maalesef , neden bebek istemediğimi daha da iyi anlıyorum sanırım . Ve sırf o istekli olduğu için ben de kendimi hazırlamaya ve bu Ovülasyon durumlarını öğrenmeye çalıştım . Bir sürü şey okudum .) Şu an ağlıyorum , sinirden.Her şey boşunaymış demek ki
Ben de son günlerde aynı durumu yaşıyorum. Hem isteyen kendisi hem de böyle yapıyor. Beni nasıl suçluyor görseniz. Onu baskılıyormuşum sanki iki günde bir ilişki olmadan hamile kalan yokmuymuş vitamin içmesine gerek yokmuş o sağlıklıymış ama ben zorla vitamin içiriyormuşum. Ben de sen haketmiyorsun baba olmayı ve ben de artık uğraşmayı bırakıcam dedim. Sonra da olsa olur acelemiz ne diyor bi de yaşı 44 olmasına rağmen.

Kızlar merhaba sizce çatlama ayın 14 ü mü yoksa 15 mi yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_5822.webp
    IMG_5822.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 8
Bat tarihin nedir benim bata 3 gün var dayanamayıp test yaptım az önce sabah idrarı da değil ama buz günü negatif 😏 nu saatten sonra değişir mi ümit var mı bilmem hafif konular rahatsız etti bugün beni o yüzden yaptım ama sanırım psikolojik tepki bendeki
Maalesef negatif oldu sonuç bugün doktora gittim hormon test vs yapıldı Combinol diye bir ilaca başladım ve insülün direncim için bir ilaç daha verdi Pcos olduğu için biraz zayıflamamı söyledi inşallah bu ay bu ilaçlar yardımcı olur gebe kalmama

Kızlar merhaba sizce çatlama ayın 14 ü mü yoksa 15 mi yardımcı olur musunuz
Bence 14 en koyu çıkmış bence üç günü değerlendir sorduğum doktorda koyulaşınca çatlar zamanını değerlendir demişti canım inşallah Rabbim bizede nasip eder

Ben de son günlerde aynı durumu yaşıyorum. Hem isteyen kendisi hem de böyle yapıyor. Beni nasıl suçluyor görseniz. Onu baskılıyormuşum sanki iki günde bir ilişki olmadan hamile kalan yokmuymuş vitamin içmesine gerek yokmuş o sağlıklıymış ama ben zorla vitamin içiriyormuşum. Ben de sen haketmiyorsun baba olmayı ve ben de artık uğraşmayı bırakıcam dedim. Sonra da olsa olur acelemiz ne diyor bi de yaşı 44 olmasına rağmen.
Değişikler … Bugün de o istedi , ben rahatsızsın dedim :))

Maalesef negatif oldu sonuç bugün doktora gittim hormon test vs yapıldı Combinol diye bir ilaca başladım ve insülün direncim için bir ilaç daha verdi Pcos olduğu için biraz zayıflamamı söyledi inşallah bu ay bu ilaçlar yardımcı olur gebe kalmama
Bence 14 en koyu çıkmış bence üç günü değerlendir sorduğum doktorda koyulaşınca çatlar zamanını değerlendir demişti canım inşallah Rabbim bizede nasip eder

Bugün adet tarihim henüz gelen birşey yok dün test yaptım ama negatif çıkmıştı

Back
X