Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
13 Kasımda başladı Regl ve 16-17 gibi bitti . 25-26 gün sürüyor. Yeni evlendiğim için de arada oynama oldu . 3 aylık evliyim . Birinde bence düşük yaptım. Düştüm sonra regl oldum . Sonra da 28 gün oldu bu ay da 25 e döndü .
Şuan tam namaz için kalktım Teheccüd namazı için dilerim Rabbimden güzel haberler alasın sende bebeğin seninle olsun rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin sana bana ve olmayan isteyen herkese inşallah canım benim
Pazartesiyi bekleyemedim ya az önce yaptım yeni bir test anında belirdi çizgi ya Allah'ım şükürler olsun bide testtlerimin markaları hep farklı kuzum darısı senin ve isteyen herkesi başına inşallah
Şuan tam namaz için kalktım Teheccüd namazı için dilerim Rabbimden güzel haberler alasın sende bebeğin seninle olsun rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin sana bana ve olmayan isteyen herkese inşallah canım benim
Pazartesiyi bekleyemedim ya az önce yaptım yeni bir test anında belirdi çizgi ya Allah'ım şükürler olsun bide testtlerimin markaları hep farklı kuzum darısı senin ve isteyen herkesi başına inşallah