6+2yim kesem boşmu,kanama normalmii????

ramiznur8483

kızım yolda...
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
184
4
118
Ankara
kızlar bugün doktora gittik kesem 10mm olmuş ama bebek yok görünmedi karından bakıldı hafifte lekelenmem oluo kese etrafında kanama varmış iğne ve progestan ve yatak istirahati dedi doktor.bu haftadan sonra bebeğini gören varmıı
vede böyle lekelenme yaşayıp da düzelen varmıı..
TEŞEKKÜRLER..

Selam ben 7 haftalikken gitmistim ve doktor keseyi bile gorememisti, birkac hafta sonra tekrar ultrasyona gittim ve ozaman hersey normaldi. 7 haftalik zannedip te gittigimde megerse sadece 5 haftalikmisim, o yuzden hicbirsey gozukmedi, kese bile gozukmedi. Bu yuzden henuz endiselenmene gerek yok bence. Iliski gununden emin bile olsan dollenme birkac gun sonrasindada gerceklesebiliyor (uyku moduna geciyormus bazen) veya tam gununden emin olamayabilirsin veya yumurtlama gunun daha gec olmus olabilir. Ayrica bu kadar kisa hamile iken distan bakilmasi cokta dogru degil, icten bakilsa daha cok sey gorukurdu bence, 12. haftaya kadar burada distan (yani karindan) bakmiyorlar.

Hamile iken ufak kanamalarin olmasida cok normal.

çok saol cvbın için..

canım kese konusunda bir şey söyleyemeyeceğim ama benimde lekelenme tarzında hafif kanamam olmuştu doktor düşük tehdidi olduğunu söyledi ve 5 gün iğne,progestan,istirahat sonrası çok şükür ki düzeldi. Ama iyice dinle 15 gün hiç bir şey yapma. Umarım bir problem çıkmaz. Sevgiler...

Benim de 6. haftada kanamam oldu, arkasından kahverengi akıntım devam etti. Şimdi son günlerimize geldik kızımla. opuyorumnanaktan

benim kesem de 5.5 haftalıkken görünmüştü ama kalp atışları için 3 hafta sonra gel demişti doktor.
sakın hiç bir iş yapma sürekli yatıp istirahat et sağlığın daha önemli inşallah bebişinde tutunur sağ sağlim

canım ben başka bir topikte bişey okudum ilk gebeliğinde kese boş diye doktor bebeği almış ikinciye hamile kalmış doktorlar tekrar kese boş demişler elınıcak ama kadın bu sefer beklemiş aldırmamış ve bebeğini görmmüş o yüzden dert etme doktorların her dediğine inanılmaz bekle meleğini görcen yakında

kızlarr bebegimin kalp atışını gördük çok şükürr
kese çapı 25-30mm olmadan boş kese sayılmıyomş zatenn
lekelenmem yok ama hala kanama alanı var ultrasonda
inş onu da atlatırımmm...AMİNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…