6+3 te yolksac ve embriyo gözükmedi

Anneolmayiseviyorum

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
337
76
13
27
Selam kizlar 6. Haftadayim dün kontrolw gittim yolksac ve bebegi goremediler sizce gözükme sansi var mi yoksa bos gebelik mi basina boyle birsey gelip somradan bebegide yolksacida gören var mı

Selam kizlar 6. Haftadayim dün kontrolw gittim yolksac ve bebegi goremediler sizce gözükme sansi var mi yoksa bos gebelik mi basina boyle birsey gelip somradan bebegide yolksacida gören var mı
Oladabilir olmayada bilir çünkü ben 6+4 te bebeği 5+3 te yolksacı görmüştüm olası geç döllenme durumu varsa normal deniliyor

Merhaba, geç döllenme yoksa eğer maalesef şimdiye gözükmesi lazımdı. Benim de böyleydi yolk sac ilk gebeliğimde görünmedi, kanama alanım da vardı zaten meğer vücut kendini korumaya alıyormuş. İki kere kaybım oldu onda da kanama vs oldu bebek gözükmedi. Her şeye hazırlıklı olun inşallah ki geç döllenmedir, güzel haberler alın inşallah.Size ümit satmayacağım çünkü o daha çok üzüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…