aslında kendi dr um dış gebelik üzerinde durdu ama diğer gittiğim dr tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik görmediğini söyledi.bizde eşimle cuma gününe kadar bekleyip fakülte hastanesinin uzman dr.una görünelim diyoruz.bilmiyorum ya perişan olduk bu benim 2.çocuğum olacaktı kızımda hiç böyle sorunlar yaşamamıştık çok şükür.
kızlar yorumlarınız için teşekkürler.ama ben malesef cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım perşembe günü fakülte hastanesinin uzman dr da aynı şeyleri söyleyince malesef kürtaj oldum pazartesi kontrolüm vardı. beta hcg çektidim kürtaj olmama rağmen değerlerim artmıştı yani gebelik devam ediyordu ama bebek neredeydi sanırım bi boş gebelik yaşadım.dr bi iğneyle ameliyata gerek kalmadan halledeceğini söyledi dün iğnemi oldum cuma günü kontrolüm var yani oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum bedenen ve ruhen yıprandım.bu arada evet 6 yaşında bi kızım var ve obeni çok şükür hiç üzmemişti.
kızlar yorumlarınız için teşekkürler.ama ben malesef cuma günü kürtaj olmak zorunda kaldım perşembe günü fakülte hastanesinin uzman dr da aynı şeyleri söyleyince malesef kürtaj oldum pazartesi kontrolüm vardı. beta hcg çektidim kürtaj olmama rağmen değerlerim artmıştı yani gebelik devam ediyordu ama bebek neredeydi sanırım bi boş gebelik yaşadım.dr bi iğneyle ameliyata gerek kalmadan halledeceğini söyledi dün iğnemi oldum cuma günü kontrolüm var yani oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum bedenen ve ruhen yıprandım.bu arada evet 6 yaşında bi kızım var ve obeni çok şükür hiç üzmemişti.
canım çoook geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı sıhhatli doğurursun...
Arkadaşım çook geçmiş olsun.. Kürtaj olmana rağmen değerlerin artıyorsa dış gebeliktir muhtemelen (inşallah değildir ama) ben de aynı şeyi yaşadım, iğneyle sonlandırdılar fakat dış gebelik inanılmaz tehlikeli birşey, sürekli kontrol altında olman lazım haberin olsun
teşekkürler canım.bakalım patoleji sonuçlarında anlaşılacak her şey bu arada evet kontrol altındayım.bu arada bilmiyorum ama dış gebelikte çok ağrım olması gerekirmiş galiba ama çok şükür yok.sen ne yaptın sonrasında nasıl bir yol izledin.
bende sizin durumunuzu yaşadım.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım.kesem görünüyordu fakat bebek gelişmemiş dedi doktor,sonrasında da kanamam başladı,parçalar atmaya başladım,kürtaj oldum.henüz 6 haftalıktı. doktor 4-5 ay bekleyin dedi. şimdi yine hamileyim.en son adetim 4 ekimdi.dün kan testi yaptırdım ve beta hcg : 10000 çıktı.doktor karnımdan baktı ama göremedi.alttan bakmak istedi ama ben 1-2 hafta daha beklemeyi tercih etim.inşallah bu seferki ilki gibi olmaz.sizce daha erkenmidir görünmesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?