10 gün kadar önce 3 gün süren bi kanama yaşadım çok panik oldum acile koştum düşük tehlikesi dedi doktor progestan verdi kanama 3 gün sonra durdu ama bir hafta sonra yine başladı.bi duruyor bi başlıyor ama gebelik devam ediyor.hiç rahat nefes alamıyorum.doktorlar çok açıklayıcı değil.kafam da çok kariştı.hamileliği boyunca böyle olanlar var mı bu kanamalar bebeğin sağlığına zarar verir mi tecrübeli arkadaşlar paylaşırsanız bildiklerinizi çok sevinirim.
Gebelikte kanama
Kızlar yardım edin bu cuma doktora gıttım ılk defa adetten önce 2 gun kahverengı akıntı geldı gıttıgımde vajınal ult. Baktı ve kese gözukuyor dedı ve o sırada kan geldı pazartesı yanı yarın yıne gıtcem kan testı yapcak ama 2 gündür kanama yıne var adet oluyorum desem gözüken kese var ama yardım edın sabaha kadar beklemek cok zor :-( kızlar bişey soyleyın yazıyorum kımse bısey demıyo hıc böyle yaşatan oldu mu
Gebelikte kanama
Kızlar yardım edin bu cuma doktora gıttım ılk defa adetten önce 2 gun kahverengı akıntı geldı gıttıgımde vajınal ult. Baktı ve kese gözukuyor dedı ve o sırada kan geldı pazartesı yanı yarın yıne gıtcem kan testı yapcak ama 2 gündür kanama yıne var adet oluyorum desem gözüken kese var ama yardım edın sabaha kadar beklemek cok zor :-( kızlar bişey soyleyın yazıyorum kımse bısey demıyo hıc böyle yaşatan oldu mu
keske bi progesteron ignesi verseymis.devlet hastanesinemi gittin genelde baslarindan savip gonderiyolar..su saatten sonra yapcak bisi yok yat dinlen.ama kafanda bi doktor daha dusun tek doktora guvenme derim
Cansu cevap verdıgın üçüm teşekkür ederım oncelıkle sımdı kan sonucu beklıyorum ama cok merak edıyorum o rahîmde gözüken kese ıse yasama ıhtımalı var mı çünkü 2 gündür adet kanaması gıbı kanamam var inş bebektir merak ettıgım hiç böyle bısey yaşayan var mı? Suan bıle her telefon çaldığında korkuyorum ne dıyecek dıye ılk keşkeyi görünce bebek dedı sonra kan gelınce şaşırdı kan sonucuna bakcaz dedi offf
Cansu cevap verdıgın üçüm teşekkür ederım oncelıkle sımdı kan sonucu beklıyorum ama cok merak edıyorum o rahîmde gözüken kese ıse yasama ıhtımalı var mı çünkü 2 gündür adet kanaması gıbı kanamam var inş bebektir merak ettıgım hiç böyle bısey yaşayan var mı? Suan bıle her telefon çaldığında korkuyorum ne dıyecek dıye ılk keşkeyi görünce bebek dedı sonra kan gelınce şaşırdı kan sonucuna bakcaz dedi offf
canim keseyi gorduyseee bebis vardir.arkadasimdada oldu kanama kese etrafimda kan toplanmis suan bunu atiya vucudun demis igne vermis .suan 6 aylik hamile ama oyle ayakta gezmezz yatak istiharati vermis.
oda ayni senin gibi hamilelin 3 ve 4.haftasinda basladi kanama igne verince ara ara oldu cok az leke leke seklimde sonra tamamen gitti bi 4.5aylikkende oldu kanamasi .bayaga olmus ilk kanamasi oldunda.insallahh bugun bi sonuca ulasip gelirsin bide prolut diye igne kullanmis
kan sonucunda beta hcg düşmüşse gebelik bozulmuş demektir.ihtimal filan bekleme.bende 6. haftamda düşük yaptım daha doğrusu hala yapıyorum.kanama ve sancısı berbat. ve beta hcg hemen düşmeye başladı.tutunamamış dedi doktor.çok istiyordum bu bebeği çok üzüldüm ama elimizden ne gelir. inşallah bundan sonra böyle birşey yaşamayız.kanama varsa zaten riskli oluyor gebelik.