- 1 Mart 2013
- 84
- 6
- 28
- Konu Sahibi elaabaharr
sevgili k.k üyeleri moralinizeihtiyacım var.. kalp atışını duyduğumuz bebeğimizi kaybettik. pazartesi günü damla damla kahverengi lekelenmem oldu salı günü doktora gittik rahimde akıntı olmadığı bebeğimin canlı olduğu söylendi(kendi doktorum değildi çünkü gece doğum evine gitmiştik)cuma gecesi açk pembe ve koyu kıvamlı olduğu için korktuk yine doktorun yolunu tuttuk bu arada gece saat 1. kalp atışlarını duyduk canlı ve sağlıklı olduğunu öğrendik eve döndük. sabah kalktım ki içimden kaydı gitti hissettim ve bildim yani. kendi doktorumdan acilen randevu aldık ki bebeğim gitmiş içimden bi parçasını bırakmıştı. enfeksiyon riski olduğu için parça kürtajla alındı patalojiye gönderildi.cuma günü randevum var sonuça bakılacak. doktorum çok iyi ve anlayışlı. 8. haftadan önce olan düşükler bebek kaynaklı olup anne baba için hayırlıdır 3 ay korun rahim dinlensin tekrar olur dedi. üzerinden 1 adet geçmeside yeterliymiş ne dersiniz ben hazırım eşimde hazır yeniden istiyoruz. sizce beklemeli miyiz? benim durumumda olan var mı? samimiyetle cevaplarınızı bekliyorum