6+5 günlük ilk bebeğimi 15.06.13 08:30 da kaybettim

elaabaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
84
6
28
sevgili k.k üyeleri moralinizeihtiyacım var.. kalp atışını duyduğumuz bebeğimizi kaybettik. pazartesi günü damla damla kahverengi lekelenmem oldu salı günü doktora gittik rahimde akıntı olmadığı bebeğimin canlı olduğu söylendi(kendi doktorum değildi çünkü gece doğum evine gitmiştik)cuma gecesi açk pembe ve koyu kıvamlı olduğu için korktuk yine doktorun yolunu tuttuk bu arada gece saat 1. kalp atışlarını duyduk canlı ve sağlıklı olduğunu öğrendik eve döndük. sabah kalktım ki içimden kaydı gitti hissettim ve bildim yani. kendi doktorumdan acilen randevu aldık ki bebeğim gitmiş içimden bi parçasını bırakmıştı. enfeksiyon riski olduğu için parça kürtajla alındı patalojiye gönderildi.cuma günü randevum var sonuça bakılacak. doktorum çok iyi ve anlayışlı. 8. haftadan önce olan düşükler bebek kaynaklı olup anne baba için hayırlıdır 3 ay korun rahim dinlensin tekrar olur dedi. üzerinden 1 adet geçmeside yeterliymiş ne dersiniz ben hazırım eşimde hazır yeniden istiyoruz. sizce beklemeli miyiz? benim durumumda olan var mı? samimiyetle cevaplarınızı bekliyorum

öncelikle çok geçmiş olsun üzüntünü anlayabiliyorum lakin her şey de vardır bir hayır. Ben ilk denememde hamile kalmıştım ve kesede bebeği hiç görememiştik 7. haftada düşük yaptım. Dediğin gibi doktor 3 ay korunmamızın daha doğru olacağını söylemişti. Eşim 3 ay korundu tekrar çalışmalara başladık bu 4. ayımız hala pozitif bir sonuç alamadım. Çevremden herkes düşükten hemen sonra korunmayın devam edin daha iyi tutar demişti. Ama ben doktorun tavsiyesine uymuştum şimdi diyorum beklemese miydim acaba. Ama ben biraz depresyona girdim ve korkuyordum da tekrar hamilelik fikrine. Sen hazır olduğunu düşünüyorsun. Bence bir adet gördükten sonra başlayabilirsin...

lütfen pişmanlık yaşama.. emhandürillah inancımız tam allah ne zaman verecek ne zaman alacak bilemeyiz değil mi? kadere ve kazaya inanç duyuyorsan "keşke baştan korunmasaydım" deme sevgili arkadaşım.. sen duanı eksik etme allah bizi böyle sınıyor.. onlar cennette bizi bekliyor allahın izniyle.. yine olur inş. sağlıklı sıhatli alırız bebişlerimizi kucağımıza.. bi de " bebek olacak" diye iş başına geçmemek lazımmış :)) strese girince zaten olmazmış.. gel beraber oluruna bırakalım bakalım allah ne zaman kısmet edecek bize o mutluluğu... allaha emanet ol

canim bende ekimde kaybettim 6+2 ydi ama gelismiyordu bebek kendiliginden dustu biz 3 ay korunduk dikkat ettik daha dogrusu en azindan 1 adet gor su anda ayni donemdeyim yine cok korkuyrum bisey olacak diye ama yinede Allahtan hayirlisi hersey ben toplamda 7 ay sonra tekrar hamile kaldim zaten cevremde kiminle konussam yilini doldurmaz tekrar kalirsdin demisti biz aylarca cok ugrayik yok yumurtalama zamani yok bugun yapmamiz sart ama hep husrsn gecen ay esim oluruna birakalim gerilmeyelim dedi ve hop hamisim:-)

öncelikle hepimize geçmiş olsun bende 13+1 kız bebeğimi kaybettim tam 16 gün oldu malesef... doktor bana da 3 ay korunmaya çalışın dedi ama işin açıkcası 3 ay korunmak istemiyorum çünkü ha deyince malesef çocuk sahibi olunmuyor... ilk gebeliğimdi benim yaklaşık 5-6 aydır korunmuyorduk ama çocuk içinde çok hevesli değildik son aya kadar... şubat ayında yumurtlama testi almıştım onu kullandım ve 1 nisanda hamile olduğumu öğrenmiştim... bende ilk adetimi olur olmaz 3. günü doktora gidip tüm hormon testlerimi yaptırcam çünkü göğüslerimden çok az da olsa süt geliyor.... hamileliğimi öğrendiğim gün doktor alttan muayne etmişti ve polip olduğunu söylemişti... kendimi tam bir bakıma alıcam sonra doktorumunda herşey OK dedikten sonra çalışmalara başlıycaz... inşallah Allah yardımcımız olur bizi tekrar annelikle taçlandırır... hepimize bu duyguyu yaşatıp çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...

acınızı hafife almıyorum ama ben 9 ay önce 12 gün yasayan kızımı kaybettim.
erken dogum yaptık ve küvözde yasama tutunamadı kızım. :43:
doktor direk 2 yıl dedi ve ben simdi hamileyim.doktoru dinlemedim.
bence sizde dinlemeyin.hazırsanız yapın derim ben.

ayy doğduktan sonra gitmesi daha zordur eminim. başın sağolsun allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın inş. hepinize teşekkür ederim sadece ben değilmişim bu acıyı yaşayan.. kürtajın ( düşüğün) ilk günü adetin ilk günü kabul ediliyormuş zaten üzerinden 1 adet daha geçmesini beklicem allahın izniyle çalışmalara başlarız ama cuma günü kontrolüm var tüm testlerden geçmek istiyorum. allah tan doktorum iyi ve anlayışlı bizimle o kadar ilgilendi ki sanki aileden biri gibi...

ayy doğduktan sonra gitmesi daha zordur eminim. başın sağolsun allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın inş. hepinize teşekkür ederim sadece ben değilmişim bu acıyı yaşayan.. kürtajın ( düşüğün) ilk günü adetin ilk günü kabul ediliyormuş zaten üzerinden 1 adet daha geçmesini beklicem allahın izniyle çalışmalara başlarız ama cuma günü kontrolüm var tüm testlerden geçmek istiyorum. allah tan doktorum iyi ve anlayışlı bizimle o kadar ilgilendi ki sanki aileden biri gibi...

canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. ben de 1 nisan da bebeğimi kaymettim 11 haftalık diye dra gittim ama 8 haftalıkken karnımda ölmüş. düşük ve kalanlarıda kürtaj ile aldılar. 3 ay korunma verdi. şuan 2. adetimi oluyorum. Allah nasip ederse bende bu ay çalışmalara başlayacağım inş.
demek istediğim yalnız değilsin, bu durumda olan çok arkadaşımız var ve aynı zamanda şuan hamile olan arkadaşlarımız da var.
ben derim ki DR unu dinle vücut biraz kendine gelsin. Allah bir daha yaşatmasın hepimize.

sevgili nergis inş. hayırlısıyla hamile kalırsın. hadi bakalım bize de moral olur bebişin gelişi inş. :) allah kimseye yaşatmasın düşük dü kürtaj dı insanın psikolojisi bozuluyo

bende 08,06,2013 tarihinde 6+5 günlük bebeğimi kaybettim halen yoğun duygular içerisindeyim. aynı şeyler bir daha başıma gelir diye çok korkuyorum. ama kalbimi bunlarla yormak ta istemiyorum ben 2 ayrı doktora göründüm biri 3 ay diğeri 2 ay korunman yeterli dedi yalnız büyüklerse en azından 40 günlük koruma gerektiğini söylüyor (kısaca ananem) kendimizi ve hormonlarımızı toparlayabilmemiz için yoksa tekrar düşükle sonuçlanabilen gebelikler meydana gelirmiş :( cidden hepinizi çok iyi anlıyorum.. zaman zaman çok üzülüyorum içim parçalanıyor. Ama Güzel Allah'ımın takdiri kabullenmekten başka caremiz yok dilerim Allah hepimize sağlıklı güzel bebekler verir

bende 08,06,2013 tarihinde 6+5 günlük bebeğimi kaybettim halen yoğun duygular içerisindeyim. aynı şeyler bir daha başıma gelir diye çok korkuyorum. ama kalbimi bunlarla yormak ta istemiyorum ben 2 ayrı doktora göründüm biri 3 ay diğeri 2 ay korunman yeterli dedi yalnız büyüklerse en azından 40 günlük koruma gerektiğini söylüyor (kısaca ananem) kendimizi ve hormonlarımızı toparlayabilmemiz için yoksa tekrar düşükle sonuçlanabilen gebelikler meydana gelirmiş :( cidden hepinizi çok iyi anlıyorum.. zaman zaman çok üzülüyorum içim parçalanıyor. Ama Güzel Allah'ımın takdiri kabullenmekten başka caremiz yok dilerim Allah hepimize sağlıklı güzel bebekler verir

arkadaşım üzülmek onu geri getirmiyo. dün gece başladım ağlamaya geçen hafta dün gece düşmüştü çünkü.. buna şükür ya karnımızda büyüseydi hareket etseydi öyle düşseydi.. ? sabretmekten başka elimizden bişi gelmez... rabbim neyler neylerse güzel eyler dur bakalım inş. tekrar yaşatır bize o mutluluğu

merhaba
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım...bende 19.06.2013 günü 8 haftalık bebeğimi kaybettim..ve bir sonraki gün kürtajla alındı..çok zor bi süreç hala kendimi toparlayamadım.. ben sadece bana böyle bir şey oldu sanıyordum fakat görüyorumki bu tür şeyler herkezin başında.. herşey Allahtan buna inanıyorum inancım sonsuz..ama..! şu son zamanlarda farkettimde ne kadar çokçalaşmış.. bu sitede öyle çevremde öyle sürekli duyuyorum bebeğin kalp atışları yok die.. bilmiyorum yediğimiz içtiğimizdenmi kaynaklanıyo anlamış değilim tabiki herşey takdirilahi kurban olduğum Allah'ım herkesin yüzünü güldürsün isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
sevgiler

Cok doğru söylüyorsun elaabahar güzel Allah'ım bizi de sevindirir. Ben kürtaj olalı neredeyse 2 haftayı gecti halen ağrılarım var ara ara sızlıyor icim birde karnım seyiriryor sizde de aynısı var mı kızlar bir de folik asit tekrar verdi doktor kullanan var mı aramızda benden baska merak içindeyim çünkü buradaki doktorlar adam akıllı açıklama yapmıyor

Resense biz is yerinde toplam 5 kadinız 3 kişi bende dahil 2 sene aralığında dusuk yaptik ilk gebeliklerimizdi. İlk dusuk yapan arkadasım 20 gun önce dogum yaptı maşallah cok sağlıklı bebeği şimdi. Üzülme her şey Allah tan o Ankara'da doktor doktor gezdi ve bi Prof ona kadınların yüzde sekseni ilk gebelikte dusuk yapar cok normal demiş ama ben sülaleme baktığımda 4. Kusak benim tarihimizde hiç dusuk yok buyuk ananeme kadar herkese sordum soruşturdum. Belkide yasam kalitemiz düştü özellikle telefon internet radyasyon hormonlu beslenme düzensiz uyku stres hepsi etken bence. Saglıgına dikkat et organik yasa hafif spor yap kilonu kontrol altına al strese girme emin ol sen sağlıklı olursan devamı gelecektir ayrıca inancını asla yitirme

Cok doğru söylüyorsun elaabahar güzel Allah'ım bizi de sevindirir. Ben kürtaj olalı neredeyse 2 haftayı gecti halen ağrılarım var ara ara sızlıyor icim birde karnım seyiriryor sizde de aynısı var mı kızlar bir de folik asit tekrar verdi doktor kullanan var mı aramızda benden baska merak içindeyim çünkü buradaki doktorlar adam akıllı açıklama yapmıyor

ben de 12 gün önce kürtaj oldum düşük sebebiyle, benim çok az kanamam oldu 1 hafta sürdü damla şeklinde
şu an hiçbişeyim yok ağrım ya da kanamam yok, bana da folik asite devam etmemi söyledi doktorum 3 ay korunun ondan sonra tekrar hamileliği düşünebilirsin dedi

sevgili nergis inş. hayırlısıyla hamile kalırsın. hadi bakalım bize de moral olur bebişin gelişi inş. :) allah kimseye yaşatmasın düşük dü kürtaj dı insanın psikolojisi bozuluyo

allah tan gelen bişi canım bu.. yapcak bişi yok.. doktorum bana 3ay korun dedi ama kazayla hamile kalırsan düşük ihtimali %1 dir dedi. benim patoloji sonucum geldi bebek de problem yok ultrason da darahim temiz çıktı. ama ben yine de 1 adet beklicem öyle korunmayı bırakcam ki yumurtalar tazelensin diye.. allah hakkımızda hayırlısını versin inş. tez zamanda sağlıklı bebeklere sahip oluruz kucağımıza alırız, mis kokusunu içimize çekeriz ve inş. yine burdan birbirimize yazarız müjde veririz...

benimde feci karın seyirmem var internetten araştırdım ve doktoruma sordum bununla bi alakası yok dedi tabii anlamış değilim ama halen devam ediyor ve gün geçtikce karnım şişiyor. kürtajdan sonra oluyormuş böyle bi çok arkadaş öyle söylüyor.

allah tan gelen bişi canım bu.. yapcak bişi yok.. doktorum bana 3ay korun dedi ama kazayla hamile kalırsan düşük ihtimali %1 dir dedi. benim patoloji sonucum geldi bebek de problem yok ultrason da darahim temiz çıktı. ama ben yine de 1 adet beklicem öyle korunmayı bırakcam ki yumurtalar tazelensin diye.. allah hakkımızda hayırlısını versin inş. tez zamanda sağlıklı bebeklere sahip oluruz kucağımıza alırız, mis kokusunu içimize çekeriz ve inş. yine burdan birbirimize yazarız müjde veririz...

ilk zamanlar bende de seyirme oldu ama şişlik olmadı. aman canım doktorunla irtibatı kesme

ben tekrar gebe kalmayı planlıyorum ama erken mi bilemiyorum sanırım artık kimse okumuyor bu sayfayı bi umut size sorayım yine de.. ben iki doktora göründüm biri 3 ay korun dedi diğeri hiç gerek yok dedi offf kafam karışık 2 ay oldu dolu dolu.. sizler ne durumdasınız?

Back
X