- 5 Mayıs 2020
- 1.863
- 768
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
İnşallah bi sorun çıkmaz Allah'ın izniyle alt karnımda bi doluluk hissi var sürekli yatıyorum sabahtan beriProgestan fitil başlatır muhtelemen, numarası varsa yarın arayıp sorun uygun görürse başlayın endişe etmeyin kanamaya dönmediği sürece sorun yok
Canım öncelikle geçmiş olsun büyük ıhtımal yerlesme kanaması degıl o ama korkma olumlu dusun kı olumsuzluk uzak olsun doktorunu yarın ara sana fıtıl ve ıgne verır progestan bunlar onları kullan agır kaldırma dıkkat et duzelır kanaman gecer Allahın ıznıyle bende aşırı aşırı kanama olmustu ilişkiden uzak dur kesinlikle ve rahmını kasıcak hareketlerde bulunmaKızlar ne olur içimi rahatlatacak bir şey söyleyin
Bi Sabah oldu bi akşam oldu endişeliyim
Doktorum bayram tatilinden salı günü dönüyor
Yerleşme ne
Hep duydum ama daha önce yaşamadım
Bence yerleşme kanaması benimde aynı böyle olmuştu devam ediyor mu hala bi de kaç haftalıksınızKızlar ne olur içimi rahatlatacak bir şey söyleyin
Bi Sabah oldu bi akşam oldu endişeliyim
Doktorum bayram tatilinden salı günü dönüyor
Yerleşme ne
Hep duydum ama daha önce yaşamadım
Bide bu sabah oldu canım yatıyorum hepBence yerleşme kanaması benimde aynı böyle olmuştu devam ediyor mu hala bi de kaç haftalıksınız
Peki aşırı kanamadan sonra ne oldu ilişkiden bikaç gün sonra sümüksü beyaz akıntı başladı sonra sarımsı sonrada böyle oldu bu sabahda olduCanım öncelikle geçmiş olsun büyük ıhtımal yerlesme kanaması degıl o ama korkma olumlu dusun kı olumsuzluk uzak olsun doktorunu yarın ara sana fıtıl ve ıgne verır progestan bunlar onları kullan agır kaldırma dıkkat et duzelır kanaman gecer Allahın ıznıyle bende aşırı aşırı kanama olmustu ilişkiden uzak dur kesinlikle ve rahmını kasıcak hareketlerde bulunma
Genelde beyaz akıntı problem degıl dıyolar progestan fitil kullanıyomusunPeki aşırı kanamadan sonra ne oldu ilişkiden bikaç gün sonra sümüksü beyaz akıntı başladı sonra sarımsı sonrada böyle oldu bu sabahda oldu
Beyaz önemli değil zaten canım pembe oldu progestan tablet iç dedi doktorGenelde beyaz akıntı problem degıl dıyolar progestan fitil kullanıyomusun
Yok canım kendiliğinden... Sağlıkla gelsin bebişlerimiz Allah'ın izniyletüp bebek mi? ben tüp bebekle hamile kaldım, arada lekelenmelerim oluyordu. doktor şiddetlenmedikçe yapılabilecek bir şey yok demişti. ben zaten fitil falan kullanıyordum bu arada. durumumuz biraz farklı olabilir.
Onu ben fıtıl olarak kullanıyorum hem kılo aldırmıyo dıye ama bı kac guna kahverengiye döner inşallahBeyaz önemli değil zaten canım pembe oldu progestan tablet iç dedi doktor
Benim lekelenmemi?Onu ben fıtıl olarak kullanıyorum hem kılo aldırmıyo dıye ama bı kac guna kahverengiye döner inşallah
Ağrım olmuyordu ama lekelenme 2 gün sürmüştü benimde o haftalarda olduBide bu sabah oldu canım yatıyorum hep
İnşallah yerleşmedir doktorum tatilde yarın geliyor
Bugün 6+6
7 diyebiliriz aslında... Seninki nasıl oldu hafif ağrı felan oluyor muydu sadece leke gelirken detaylarını hatırlıyomusun
Bugün pembe lekelenme olmadı ama bir kere çok az kahverengi böyle sümüksü gibi bir lekelenme oldu çok şükür başka olmadı bugün İnşallah da olmaz artıkAğrım olmuyordu ama lekelenme 2 gün sürmüştü benimde o haftalarda oldu
Siz yine de acile gidin ben hemen gitmiştim ilaç başlamışlardıBugün pembe lekelenme olmadı ama bir kere çok az kahverengi böyle sümüksü gibi bir lekelenme oldu çok şükür başka olmadı bugün İnşallah da olmaz artık
Progestan tablet başladı doktorum canımSiz yine de acile gidin ben hemen gitmiştim ilaç başlamışlardı
Evet bende onu kullanmıştımProgestan tablet başladı doktorum canım
Rica etsem detaylı yazar mısın seninki kanama şeklinde miydi hani kırmızı şeklinde miydi akıntı mıydı kaç gün sürdü ne kadar oldu miktarı nasıldı ağrı sancı eşlik ediyor muydu ne kullandın yani baştan sona anlatır mısın bana merak ediyorum da meraklanıyorumEvet bende onu kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?