6+5kese var (küçük) bebek yok yaşayan var mı?

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
378
23
merhaba son adet tarihim 18mart 5*4de 3mm kese gözüktü haftaya kalp atısı icin gel dediler 6+5 kese 9.9mm cıktı ama bebek gözükmedi doktor kese haftana uyumlu değil küçük dedi 15gün sonra bı daha gel dedi. yaşayan var mı? zaten bi aksilik oldugunu hissediyordum kasık ve bel ağrım da var normal düzeyde ama bilemiyorum yaşayan var mı durumu? kesenim fotoğrafını da ekliyorum

16EC72F6-19C5-4177-99E0-8E89BE92F7A8.webp

merhaba son adet tarihim 18mart 5*4de 3mm kese gözüktü haftaya kalp atısı icin gel dediler 6+5 kese 9.9mm cıktı ama bebek gözükmedi doktor kese haftana uyumlu değil küçük dedi 15gün sonra bı daha gel dedi. yaşayan var mı? zaten bi aksilik oldugunu hissediyordum kasık ve bel ağrım da var normal düzeyde ama bilemiyorum yaşayan var mı durumu? kesenim fotoğrafını da ekliyorum
Bana da aynisini dediler hatta boş gebelikten eminlerdi meğer geç dollenmeymis bir hafta sonra başka doktora gittim vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk

kese boş demedi bebek yok da demedi sadece kese haftaya göre küçük dedi ne demek bu dedim 15gün sonra bakalım bi daha dedi kötü bir şey mi dedim bilmiyorum dedi anlamadım gerçekten

Bana da aynisini dediler hatta boş gebelikten eminlerdi meğer geç dollenmeymis bir hafta sonra başka doktora gittim vajinal ultrason ile kalp atışını duyduk
sizin kaç mm idi kese boyutu

Ayy aynı şeyi bende yaşadım valla kese göründü büyük baya güzel gelişmiş dedi ama içinde bebek görünmedi bir hafta sonra tekrar gel dedi yarın sabah gidicem bakalım inşallah görünür çok endişeliyim

Bende gecen sene boyle bır durum yasayıp cok uzulmustum yolk sac dıye bırsey var bebebgın gorunmezken bıle saglıklı gebelık oldugunu ısaret eden o varsa bos gebelık olmuyor yoksa maalesef bos gebelık

Ayy aynı şeyi bende yaşadım valla kese göründü büyük baya güzel gelişmiş dedi ama içinde bebek görünmedi bir hafta sonra tekrar gel dedi yarın sabah gidicem bakalım inşallah görünür çok endişeliyim
inşallah kese kaç mm kacıncı haftadasınız acaba

Bende gecen sene boyle bır durum yasayıp cok uzulmustum yolk sac dıye bırsey var bebebgın gorunmezken bıle saglıklı gebelık oldugunu ısaret eden o varsa bos gebelık olmuyor yoksa maalesef bos gebelık
yok o da gözükmedi doktor sadece haftasına uyumlu değil bu kese dedi

sizin nasıl oldu gecmiş olsun bu arada

simdi siz deyince ultrason kagıdına baktım ilk gebeliğimde 9mm kesede karartı var yolk sac dediginiz bunda yok ablamın keseyle de karsılastırdım onda da 10mm de karartı var benim suankinde yok sanırım boş gebelik yaşıyorum

ve ben akşam üzeri fena sekilde kasık ve bel kasılması yasadım daha önce doğum yapmıs olanlar beni anlar bildiginiz bes saniye doğum sancısı çektim bu normal miydi bilemiyorum hemen parol içtim ilk gebeligimde böyle bi ağrıyı son haftalarda yalancı sancı olarak yasıyodum ve bu daha yogundu bes saniye hareket etmeyi bırakın nefes alamadım hani doğum sancısı girince nefes dahi alamıyoruz ya öyleydim
gecen biraz daha hafifi olmustu doktora söylediö bel ağrım kasılmam var dedim olur normal dedi

benimle aynı durumu yaşayan yok mu? 15gün nası gececek bilemiyorum

Back
X