kızlar naptıysam saçımdaki kızıl yansımalardan kurtulamıyorum. küllü mango yazmıştı sanırım kızıl yansımalar için yeşil tonları gerekli diye 6.7 bu kızıllıklardan kurtulmamı sağlar mı acaba??
kolestonda çikolata kahve olarak var sanırım. saçımı en son 5.1 'e boyadım. o da kızıllıkları kapatmadı maalesef aktıkça güneşte iice kızıl yansıyor ne yapabilirim??
en son 5.1 küllü kahveye boyadım fakat koyu olmasına rağmen ışıkta kızıl yansımalar vardı boya aktı hala kızıllıklar duruyor. koleston 6.2 yi düşünüyorum şimdi de ama çok kararsızım yine istemediğim bi renkle uğraşmak istemiyorum (
en son 5.1 küllü kahveye boyadım fakat koyu olmasına rağmen ışıkta kızıl yansımalar vardı boya aktı hala kızıllıklar duruyor. koleston 6.2 yi düşünüyorum şimdi de ama çok kararsızım yine istemediğim bi renkle uğraşmak istemiyorum (
dediklerinin aynısını bende yaptım.Fkat o turunculuklar gitmiyor, 6.2 koleston koyu küllü matı bende araştırdım, hatta bulamadım netten buldum anca , fakat çok koyu olurmuş onuda boyarsak. bilmiyorum turuncudan nefret ediyorum:2: