- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
- 103
- Konu Sahibi Yarali1987
slm kızlar benimki dert değil askında ama danışıp fikirlerinizi almak istiyorum tevrübelerinizden kendime bi pay çıkarabilirsem ne mutlu bana. Gelelim konumuza, 6.5yıllık evliyim 15ay nişanlılık 6ay kadarda flört dönemimiz oldu eşimi çok seviyorum gerçekten değeri biçilmez benim için maddiyat olarak elinde ne varsa çocuklarımız ve benim için hiç söylenmeddn harcar geleceğimizi düşünür çalışkandır hatta biraz fazla,ama ben bi süredir eşimde bazı değişiklikler sezdim mesela eski romantizmi yok şarkılar şiirler yollardı sık olmasada artık nadir oluyo bötle şeyler elinde çiçekle gelmez oldu bi resim yollasam hiç tepki vermez oldu böyle ufak tefek şeyler birikti ve ben eşime bunu uygun bi şekilde dile getirdim bana verdiği cvp aynen şu: canım biz artık 6-7 yıllık evliyiz ilişkimiz ailemiz rayına oturdu çok şükür bazı şeyleri aşmamız lazım flört dönemi gibi olmaz işlerim yoğunlaştı bu aralar ramazandan dolayı başımı kaşıycak vaktım yok sen şarkı şiir diye bana trip atıyon dedi. Mantıklı bi konuşmaydı bence ama 6-7senede böyleysek 20 senede nasıl olcaz diye düşünmeden edemiyorum acaba benmi büyütüyorum geçiçi bir durummu yoksa eşim haklımı zamanla evlilikler böylemi hal alıyo. Bu arada cinsel yöndende eski isteğimiz yok ikimizinde gerek eşimin eve geç gelmesi gerek benim yaramazların aşırı formda olması ikimizinde cinsel olarak uzaklaşmamızı sağladı ama bunu sorun etmiyoruz ikimizde sonuçta sebeplermiz belli ama ya geçiçi olmazda alışkan haline gelirse bu isteksizlik diye korkuyorum kızlar varmıbu durumu yaşayan evliliğim normalmi sizce yoksa bi kopuklukmu oluşuyo