Merhaba ilk denemem benimde transferim bu hafta olacak sizin erken diye düşünüyorum 10 günü tamamlayın en azındanMerhaba arkadaşlar 6 aralıkta 2.gün embriyosu transferi yapıldi bugün 7.günüm erken gebelik testim negatif çıktı erken mi yaptim bilmiyorum benimle aynı durumda olan var mı?ilk tüp bebek denemem
Biraz erken olmuşİnsallah öyledir ilk denemem olmasına rağmen cok strese girdim ne zor bi sureçmis..insallah olumlu sonuçlar alirsiniz
İnşallahBiraz erken olmuş
10, günü bekleyin
8. Gün silik çizgi çıkmıştı ben de . 10. Gün kanda 262 oldu darısı size
2. Gün embriyosu da mı oluyormuş ben en erken 3 diye biliyordumMerhaba arkadaşlar 6 aralıkta 2.gün embriyosu transferi yapıldi bugün 7.günüm erken gebelik testim negatif çıktı erken mi yaptim bilmiyorum benimle aynı durumda olan var mı?ilk tüp bebek denemem
Benim de ayniydi başka secenek yoktu o yuzden 5 gün beklemenin anlami olmadigini soylediler..aslinda embriyonun fazla disari ortamda kalmasinin da iyi olmadigini anne rahmi gibi olmadigini disari ortamda da bozulma ihtimalinin oldugunu soylediler..bugün 8.gunum test yaptim yok sanirim testi elimde oynattigimda bi cizgi gorunur gibi oluyor sonra kayboluyor gibi anlamadim..ikinci gun embriyosu belki erken test icin belki de yok biseyBen de ikinci gün embriyosu transfer oldum. Başka seçenek yoktu zaten tek embriyo9 aralıkta oldum 13 gün sonra kan testi için gelin dediler
Seçenek olmadiginda bekletmiyorlar disari ortamda fazla anne rahmini tutmuyormus disardada bozulabilir demislerdi..insallah dediginiz gibidir erkendir test icin2. Gün embriyosu da mı oluyormuş ben en erken 3 diye biliyordumSizin çok erken bence, gebelik varsa bile 10. güne kadar falan idrarda çıkmayabilir
Bence erken yaptın biraz daha bekle bakalım hemen moralini bozma belki bir anda yükselecek. Tam adet günün ne zaman o gunde yaparsan belki daha iyi sonuç alırsın zaten kan testini de o güne veriyorlar anladığım kadarıyla, o yüzden idrarda çıkmaması normal kabul ediliyor. Bir de belirtin var mı? Ben de hiç yok gibi bişeyBenim de ayniydi başka secenek yoktu o yuzden 5 gün beklemenin anlami olmadigini soylediler..aslinda embriyonun fazla disari ortamda kalmasinin da iyi olmadigini anne rahmi gibi olmadigini disari ortamda da bozulma ihtimalinin oldugunu soylediler..bugün 8.gunum test yaptim yok sanirim testi elimde oynattigimda bi cizgi gorunur gibi oluyor sonra kayboluyor gibi anlamadim..ikinci gun embriyosu belki erken test icin belki de yok biseyyarin tekrar yapacam bakalim..sizin insallah tutar
Canim oncelikle hayirli olsun.6.gun veya 7.gunde kaset test yapmis miydinBiraz erken olmuş
10, günü bekleyin
8. Gün silik çizgi çıkmıştı ben de . 10. Gün kanda 262 oldu darısı size
Çok teşekkür ederim,size de nasip olsun inşallah.. hayır yapmadım 8. Gün yaptım silik 9. Gün biraz daha belirgin.Canim oncelikle hayirli olsun.6.gun veya 7.gunde kaset test yapmis miydin
Evet maalesef ki garantisi yokAyin 20 si icin kan testi vermem icin hastaneye cagirdilar..transferin 14 gunune denk geliyor..adet gunum de 23 çü..tup bebege basladigimda yumurta rezervim cok iyi cikti olgunlasmasi icin igneler flan biliyorsun o sureci ama yumurta toplama isleminde 5 adet olgunlasmis yumurta cikti 1 tanesi döllendi sadece o yuzden 5.gune gerek kalmadan 2.gun transfer ettiler o zmn bi moralim bozuldu ama doktorlar kacinci gun embroyosu olursa olsun hicbirine garanti vermiyorlar o yuzden pozitif olacaksin dua edeceksin dediinsallah erken yapmisimdir testi kasik agrim var ara ara goguste dolgunluk var icten ice ince bi sizi oluyor bazen baska da bi belirtim yok
Insallah cnmÇok teşekkür ederim,size de nasip olsun inşallah.. hayır yapmadım 8. Gün yaptım silik 9. Gün biraz daha belirgin.
10. Gün kanda görüldü
Yarın da tekrar vericem bakalım
Amin inşallahEvet maalesef ki garantisi yokher ay yumurta sayısı farklı oluyormuş o ay öyle denk geldi demek, bir tane umudumuz var inşallah onun güzel haberlerini alacağız sen olumsuz düşünme şuan normal hayatına devam et. Test günü hele bi gelsin. Sanırım bende benzer şeyler var Hayırlısı Allahtan.
Yapmadım yapmayacağım daAmin inşallahsen ev de test yaptin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?