6. Ay aşıları

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar 9 Ağustosta kizimin 6 aylik aşıları var 9 u ağustos tam 6 ayı dolduruyor ve sağlık ocağı o zaman çağırmıştı şimdi şöyle 9 u sabahtan aşilarını yaptırıp akşam da istanbula gidecektim ve biliyorsunuz 3 gün su deydirmeme durumu var ki gittiğim yer havuzlu bi yer ve havuza sokmak istiyorum (2.kez) döndüğüm zaman yaptirsam bi sorun olur mu ki

6.ay aşısında suya girme sorun olmuyor fakat kızım hiçbir aşıdan etkilenmezken 6.ay aşısında 3 gün ateş ve burun akıntısı oldu. Yanınızdan calpol ve otribebeyi eksik etmeyin. Keyifsiz geçme ihtimaline karşı tedarikli olun.

Inşallah öyle bi sorun olmaz dediğiniz gibi benimki de çok dirençli ama bakalim. Bu arada calpol var bende en son 2 aylıkken falan kullanmistim yeni alıp. Bozulmuş mudur sizce yeniden mi alsam

Inşallah öyle bi sorun olmaz dediğiniz gibi benimki de çok dirençli ama bakalim. Bu arada calpol var bende en son 2 aylıkken falan kullanmistim yeni alıp. Bozulmuş mudur sizce yeniden mi alsam
Umarım olmaz. Belli bir sıcağa maruz kalmadıysa bir şey olmamıştır. Kullanabilirsiniz bence yalnız bebeğinizin içinde bulunduğu ay ve kilosu dozu biraz arttırmanızı gerektirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…