Yazdım zaten dün 6 ay beklemeyip bitirmek istersen kararına saygı duyarım demişti. Ben de bugün mesaj attım öğlen saatlerinde bekleyecek bir durumum yok hazırım bitirelim yasal olarak dedim. Cevap gelmedi okudu
Evet onu biliyorum ama haklı haksız durumunu ne arıyor ne ben arıyorum inanın. Ya da mal saklamaya falan çalışmıyor istediğini alabilirsin diyor. O da6 ayda dava açmazsanız o evi terk ettiği halde haklı durumda olurmuş araştırın mutlaka
Bence eşiniz bunalımda. Boşanma gibi bir kararı hızlı almamak gerektiğini düşünüyorum. Evet eşiniz sizi bu süreçte yalnız bıraktığı için zor bir durum olmuş. Ama en azından k3ndi içinde bir sonuca yada ne istediğini anlamaya çalışıyor olabilir. Erkeklerde belli zamanlarda kendi kabuğuna çekilme durumu olur. Başlarına kötü bir durum geldiği zaman eşlerine zayıf görünmek istemezler. Bunyüzden de istersen bitirelim imza atalım diye yazıp, sonrada siz yazınca cevapsız bıraktı. Sizden belki de çaba yada sevgi görmek istiyordu bilmiyorum. Kadınlar da boşanmayı ağır geçirse de erkeklerde çok nadirdir iyiki boşandım diyen, genelde ağır geldiğini gördüm ve duydum. Bence sizde bu süreçte kendinizi, evliliğinizi düşünün. Güzel geçen zamanlarınızı düşünün belki de geri döndüğünüzde heyecan yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
(tüm yorumları okumadım.)
Kesinlikle ben de buna benzer şeyler düşünüyorum. Ah keşke ne yaşadığını bilebilsem. Tahmin bile edemiyorum.