Bizde ocakta baslayacagiz oğün saatleri ve ne vermeliyim bende bilmiyorum
Ben ilk cocuguma 1 cay bardagi mayaliyip veriyordum ama 8 sene gecti unutmusum cogunu havuc rendeleyip suyunu tulbentten geciriyordum arada armutta aslinda kafami karistiran ogun tablosu hangi saatte emzirme hangi saatte ekgida o konuda bilgi almak istiyorumCanım bende bilmiyorum nette var ama hepsi farklı farklı.
Ben simdi yoğurt mayalamayi öğrendim.
:)
Ben ilk cocuguma 1 cay bardagi mayaliyip veriyordum ama 8 sene gecti unutmusum cogunu havuc rendeleyip suyunu tulbentten geciriyordum arada armutta aslinda kafami karistiran ogun tablosu hangi saatte emzirme hangi saatte ekgida o konuda bilgi almak istiyorum
Evet cnm oyle... ama durum degismiyor yine acemiyim:) hero baby verdim gecen gun yemek istemedi insallah kolay atlatiriz bu donemiSenin ikinci bebisin he?
Maşallah valla benim ilk ben herseyi yeni yeni biliyorum ve yeni yeni kesfedip heyecanlaniyorum :)
Evet öğün tablosu nasıl bende merak ediyorum
Yumurta sarisi ve muz bu ayda veriliyormumerhaba arkadaşlar
kızım 6.5 aylık biz de ek gıdaya başladık. Sabahları yumurtanın sarısının 4/1 i bir parça lor bir tatlı kaşığı pekmez anne sütü ile ıslatıyorum. Kızım seviyor. Size de tavsiye ederim.
Devam sütü ile de devam ediyorum ayrıca. elma püresi muz püresi ev yogurdu da yediriyorum.
evet verilebiliyor ilk başta yumurtanın 8de 1' ini veriyorsun. yavaş yavaş alerji vs olmaz ise bebekte oranı arttırıyorsun. Muz da aynı şekilde maximum yarım muz rendeliyoruz biz. çok verirsen kabız yapabilir. Muhallebiyi pirinç unundan yaptım ben kızım sevmedi. pekmez meyve vs ekledim yine de hoşlanmadı. Devam sütü aptamil veriyoruz canım biz. Bebek aç kalmasın.Yumurta sarisi ve muz bu ayda veriliyormu
Devam sutu hangi markayi kullaniyorsunuz kizim mama muhallebi yemiyor biberon almiyor devam sutu dusunuyorum insallah yer
Bu ayda muz verilebilecegini bilmiyordum benim kizim da bu pazar 6 ayi bitiyor bende ek gidaya basladim elma armut puresi sebze puresi ve yogurt veriyorum tabi devam sütünü de birakmadim gece kasik mamasi veriyormusun ari mama gece olanini düşünüyorum ama emin olamadımmerhaba arkadaşlar
kızım 6.5 aylık biz de ek gıdaya başladık. Sabahları yumurtanın sarısının 4/1 i bir parça lor bir tatlı kaşığı pekmez anne sütü ile ıslatıyorum. Kızım seviyor. Size de tavsiye ederim.
Devam sütü ile de devam ediyorum ayrıca. elma püresi muz püresi ev yogurdu da yediriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?