6.ay fotoğraflı

Evet, bu fotoda bana attığınız eski fotolara benziyor. Ama yine de azalmış şişlik. Bence iyiye gidecek. Valla bu burun işi çok yıpratıcı ya. Beni de mahvetti 9 aydır bir çıkıntı. O yüzden takmayın desem de biliyorum çok zor.

Ameliyat kolay .. sonrası zor olanmış birde benim orta kalın cilt yapım düşün programla o şişliği alınca nasıl güzel allahım 😕

Kemer alınınca burun sırtı bir miktar kalınlaşıyor. Çünkü kemeri evin çatısı gibi düşünün. Çatı nasıl ince keskin duruyorsa burun kemeri de önden burnu ince gösteriyor. Haliyle alınınca eskiye nazaran kalınlaşması normal. Kaçıncı aydasınız bilmiyorum ama fotoğraf atabilirsiniz. Burun sırtı ödemleri 4-5 ay civarı tamamen gidiyor neredeyse.
Benim daha ay olmadı 12. Günüm

ohooo sizin daha çok erken endişelenmek için. Benim o haftalarda odun gibiydi burnum. Tabi ki incelip zarifleşecek. Sabırla bekleyin.
Aslında düne göre bugün incelmiş gibi geldi 6 aya umarım aşırı ince bi burnum olmaz ama benim dış tarafa çok müdahale etmedi sadece küçük kemeri aldı eğriliği ortaladı 😄

Bak programla o şiş yeri indirince nasıl güzel ucuna ellemedim bile gerek yok o şişlik kötü Gösteriyor 😔
merhaba burnunuz cok iyi duruyor eski hali varmı? benimde ufak birkemer var rahatsiz edici güncel fiyat nedir ne kadara oldunuz banada bilgi verirseniz seviinirim

Back
X