6 Ay Sonra Revizyon !

nil3s

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
129
24
13
34
Arkadaşlar 6 ay sonra revizyon yapıyorlarmış ya 6 ay bekleyecem ya da hemen revizyona girecem burnum 1.5 aylık ve çok kötü kavis falan yok istemiyorm bu burnu 5 bine kadar doktor arıyorum devlette olabilir istanbul kocaeli düzce tarafları lütfen yardım edin hastane masraflarıyla her şekilde 5 binden fazla veremem

benim 3 aylık burnumu revizyon yapıcak doktorum..kendi hatası olduğu için ücret de almıycak..normalde erken evet ama doktorların zamanlaması da değişiyor.

i
benim 3 aylık burnumu revizyon yapıcak doktorum..kendi hatası olduğu için ücret de almıycak..normalde erken evet ama doktorların zamanlaması da değişiyor.
ilk ameliyatta ne yapıldığı biliniyorsa ve ince deriliyse 6 aydan önce de yapılıyor demişti doktorlar ama sen yine de ne olur olmaz 6 ayı doldur

bende 2010 yılında burun ameliyatı oldum.hiç memnun değilim eğri duruyor.simetrik değil.revizyonada hiç cesaret edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…