Aklımda hep zayıflamam gerek düşüncesiyle yaşamaktan,ama bunun için ciddi anlamda birşeyler yapmamaktan ,daha da kötüsü hep yapıyormuş gibi kendimi kandırmaktan çok sıkıldım artık.bu benim için son deneme ya da ilk gerçek sınav olacak.bugün 89.2 kiloyla başladım zayıflama serüvenime.diyetle ilgili herşeyi de biliyorum üstüne üstlük...hepimiz öyle değil miyiz ki....biliyoruz ama uygulamıyoruz.
Artık kendimi yaşlı,çirkin,bakımsız,depresif hissetmeye başladım ve bu durum beni iyice depresif hale getirdi.Kıyafet alışverişi yapmak istemiyorum mesela.yakıştıramıyorum benim bedenime olabilecek kıyafetleri vs vs vs....
Biliyorum artık 49 kilo olduğum günler çooook geride kaldı ama ben 59 a fitim.şu başıma bela olan insülin direncinden kurtulacağım....
Artık kendimi yaşlı,çirkin,bakımsız,depresif hissetmeye başladım ve bu durum beni iyice depresif hale getirdi.Kıyafet alışverişi yapmak istemiyorum mesela.yakıştıramıyorum benim bedenime olabilecek kıyafetleri vs vs vs....
Biliyorum artık 49 kilo olduğum günler çooook geride kaldı ama ben 59 a fitim.şu başıma bela olan insülin direncinden kurtulacağım....