• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 ayda 30 kilo vereceğim.....

laluxsxka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
185
10
118
Aydın
Aklımda hep zayıflamam gerek düşüncesiyle yaşamaktan,ama bunun için ciddi anlamda birşeyler yapmamaktan ,daha da kötüsü hep yapıyormuş gibi kendimi kandırmaktan çok sıkıldım artık.bu benim için son deneme ya da ilk gerçek sınav olacak.bugün 89.2 kiloyla başladım zayıflama serüvenime.diyetle ilgili herşeyi de biliyorum üstüne üstlük...hepimiz öyle değil miyiz ki....biliyoruz ama uygulamıyoruz.
Artık kendimi yaşlı,çirkin,bakımsız,depresif hissetmeye başladım ve bu durum beni iyice depresif hale getirdi.Kıyafet alışverişi yapmak istemiyorum mesela.yakıştıramıyorum benim bedenime olabilecek kıyafetleri vs vs vs....
Biliyorum artık 49 kilo olduğum günler çooook geride kaldı ama ben 59 a fitim.şu başıma bela olan insülin direncinden kurtulacağım....

günaydın....,bir bardak buz gibi suyla başladım güne.klasik bir kahvaltı yapacağım.ve sonra çoook işim var.
:37:

bu sabaha kadar yazmadım çünkü gelen giden ,misafir vs fırsat bulamadım.pekiii,diyetimi bozdum muuuuu?tabiii ki evet,üzgünüm diyetimi bozdum.çok olmasa da aklımda planladığım gibi gitmedi.
neyse,bu sabah neler yedim...

1 kk peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 domates
4 yeşil zeytin

iyi bir kahvaltı di mi?daha ne yiycektik sanki....

ben çok yemekten değil abur cubur,atıştırmalık falan yediğimden kilo aldım ya hep.bugün de sevgili nutellamla vedalaştık.5 kilo vermeden ağzıma sürmiycem,5 kilonun şerefine de 1 kaşık yerim artık :1:

günaydın sevgili şişman ama zayıflamaya son derece istekli günlüğüm,
bu sabah ne oldu bilmiyorum ama tartı tam 90 gösterdi. e ne farkı var 89.2 ile diyceksin,ama var ,100 gramın bile benim için değerini bir bilsen.herhalde ovulasyon zamanım geldi ve ben de ödem oldu.ma iyi de oldu.tartıda 90 ı görmek yüzüme 90 kez tokat atılmasına denk bir etki sağladı.

eveeet,sabah ne yedim?
-1 dilim kepek ekmeği.
-4 kiraz domates.
-4 zeytin.
-1 katı yumurta
-bolca tere
-şekersiz çay

kendine iyi bak günlükcüm,bi zayıflayayaım,seni kitap yapıcam :46::46::46:

Aklımda hep zayıflamam gerek düşüncesiyle yaşamaktan,ama bunun için ciddi anlamda birşeyler yapmamaktan ,daha da kötüsü hep yapıyormuş gibi kendimi kandırmaktan çok sıkıldım artık.bu benim için son deneme ya da ilk gerçek sınav olacak.bugün 89.2 kiloyla başladım zayıflama serüvenime.diyetle ilgili herşeyi de biliyorum üstüne üstlük...hepimiz öyle değil miyiz ki....biliyoruz ama uygulamıyoruz.
Artık kendimi yaşlı,çirkin,bakımsız,depresif hissetmeye başladım ve bu durum beni iyice depresif hale getirdi.Kıyafet alışverişi yapmak istemiyorum mesela.yakıştıramıyorum benim bedenime olabilecek kıyafetleri vs vs vs....
Biliyorum artık 49 kilo olduğum günler çooook geride kaldı ama ben 59 a fitim.şu başıma bela olan insülin direncinden kurtulacağım....

duygularıma tercuman olmussun ben alış veriş yapmayı geçtim eski kıyafetlerimi tekrar giysem sükür etcemmmm

duygularıma tercuman olmussun ben alış veriş yapmayı geçtim eski kıyafetlerimi tekrar giysem sükür etcemmmm

ben de öyle ama,şimdi hedefi büyüttüm artık.bi zayıflayayım hepsini evden süresiz uzaklaştırıcam.görmekten sıkıldım onları,onlar da eminim her gardrobu açışta bana bakmaktan eskidiler.

sevgili günlükçüm;

bugün nöbetteyim.çok dikkat edemeyebilirim.24 saat insan bişeyler yemek,çay vs yanında atıştırmak istiyor.ama ben motiveyim çünkü tartıda dün sabah 88.8 i gördüm.yaniii giden 1,2 kg. 3 gün için fena sayılmaz :) şaka şaka harika....

dün nöbet yorgunluğuyla yürüyüş ve zumba yapamadım. yarın yapıcam söz :)

bu sefer olacak ve eminim ki ben çok mutlu olucam ... :52:

canım günlüğüm

bu sabah güzel bir başlangıç yaptım güne.tartıda 88.4 gördüm veee giden kilo totalde 1.6 oldu.5 gün için çok da güzel oldu. :52::52::52:

Back
X