6 Ayda Revizyon !!

Melkit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
28
4
1
26
6 ay önce burun estetiği oldum.Burun ucumda kikirdak ve kemerim yana doğru güzel yapilamadigi için. Şimdi doktorum burnumu tekrar açarak kısa sürede o kusurları düzeltebilecegini söylüyor. Böyle bisey yaptıran varmı? Açıkçası çok korkuyorum sahada batirirmi diye. Ve daha 6 ay olduğu için erken mıdır? Görüşlerinizi almak istiyorum. Burnumdan hiç memnun değilim olmak istiyorum.

Ayni durumdayim ve 3 yıldır düşünüyorum. Karar vermeye korkuyorum birincide kötü yapan ikincide dahada batirir diye düşünüyorum. Baska doktorlarida arastiriyorum revizyon coook pahali ve riskli bir ameliyat

Alti ayda kimse revizyon yapmaz 1,5-2 yıl beklenir. Ayrica çok ciddi bir deformite yoksa hiç bulaşmayın bence revizyon ben de düşünüyorum 4 yıl oldu bir türlü cesaret edemiyorum ve günden güne de daha da pahalı hale geliyor. Hatta çok kötü değilse burun ameliyatina hiç bulaşmamak lazım. Mental sağlık ciddi bozulabiliyor.

6 ay önce burun estetiği oldum.Burun ucumda kikirdak ve kemerim yana doğru güzel yapilamadigi için. Şimdi doktorum burnumu tekrar açarak kısa sürede o kusurları düzeltebilecegini söylüyor. Böyle bisey yaptıran varmı? Açıkçası çok korkuyorum sahada batirirmi diye. Ve daha 6 ay olduğu için erken mıdır? Görüşlerinizi almak istiyorum. Burnumdan hiç memnun değilim olmak istiyorum.
Aynı doktora revizyon kesinlikle önermiyorum.Başarılı olsa ilkinde olurdu.Burnu ikinci kez açmak bile büyük travma yaratıyor.Asla ilk ameliyat gibi düşünmeyin.Ben aynı doktora revizyon olarak daha sorunlu bir burna sahip oldum.İlla ki düzeltilsin diyorsanız revizyon konusunda kimler iyi onları araştırın.

Merhaba, aynı durumu ben de yaşıyorum şuan. Ameliyat oldunuz mu? Bende 12 Mayıs'ta olacağım aynı doktora.

Revizyon ilk ameliyattan en az 1 yıl geçtikten sonra yapılmalı, ilk ameliyattan 3 5 6 ay sonra 2. Ameliyatı yapmak istediğini söyleyen kasaptir,başka doktorlardan görüş alarak hareket edin

Revizyon ilk ameliyattan en az 1 yıl geçtikten sonra yapılmalı, ilk ameliyattan 3 5 6 ay sonra 2. Ameliyatı yapmak istediğini söyleyen kasaptir,başka doktorlardan görüş alarak hareket edin
Merhaba doktorum cildimin çok ince olduğunu toparladigini soyledi. Bı ufak törpü ve ucundaki kıkırdak çıkıntısı bı alacağım dedi fazla bir işlem olmayacakmış.

Back
X