- Konu Sahibi Akuamarin10
-
tşkler cevap içinHic gerek yok, emzirebildiginiz kadar emzirin ve takviye olarak meyve sebze purelerini ogun aralarina serpistirin, zamanla meyve sebze tavuk balik vs ogunleri artacak anne sutu azalarak bitecek, hic mama olayina girmeden normal beslenmeye gececeksiniz, suan durum bende bu, 5,5 aylikken purelere basladik, simdi 7 aylik gunde 3 ogun meyve sebze tavuk balik puresi ve gunde 5-6 kereemzirerek devam ediyoruz
Aşk olsun
merhaba hanımlar 4 buçuk aylık bebeğim var tecrübesizim ve yalnızım.anne sütüm yeterli sayılır kilo alımı iyi maşalah.ek gıdalara geçmeden önce araştırmalarımı tamamlıyorum. buna dair pek bişiy bulamadım.anne sütü veriyorum yavaş yavaş tatlarada alıştırıyorum.yalnız bişiy kafamı kurcalıyor 6.ayda anne sütü ile birlikte ek gıdalara geçicem sebze çorbaları meyve vs.. bunun yanında mama vermek zoundamıyım? şartmı yani yetersizmi kalır anne sütü+ek gıdalar ?marketler degörüyorum hep bazı markaların 1-2.3 numaralı mamalarını aylarına göre .yada pirinç unu vs..bunlar zorunlumudur anne sütü alan bebeklerde?soruma açıklık getirirseniz çok sevinirim..
Benimde 5 aylik bebegim var emziriyorum doktorumuz emen bebeklerde ek gidaya gecis icin 6.ayi beklemek gerek diyor bekliyoruz ay sonu yani 5.5 aylik olunca sadece kendi yaptığın elma suyu ver baska hicbisey verme dedi..
Emiyorsa eger mamaya gerek yok bencede zaten ek gidalarla da takviye edicez
Bebegim 4.5 aylik demissn hangi tatlara alistiriyorsun erken degilmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iki üç çay kaiığı kadar havuç suyu elma suyu karpuz suyu ve kiraz suyu gii şeyler verdim şimdiye kadar salatalık vs yalattım hepsi bu yani öle çok değil.
merhaba hanımlar 4 buçuk aylık bebeğim var tecrübesizim ve yalnızım.anne sütüm yeterli sayılır kilo alımı iyi maşalah.ek gıdalara geçmeden önce araştırmalarımı tamamlıyorum. buna dair pek bişiy bulamadım.anne sütü veriyorum yavaş yavaş tatlarada alıştırıyorum.yalnız bişiy kafamı kurcalıyor 6.ayda anne sütü ile birlikte ek gıdalara geçicem sebze çorbaları meyve vs.. bunun yanında mama vermek zoundamıyım? şartmı yani yetersizmi kalır anne sütü+ek gıdalar ?marketler degörüyorum hep bazı markaların 1-2.3 numaralı mamalarını aylarına göre .yada pirinç unu vs..bunlar zorunlumudur anne sütü alan bebeklerde?soruma açıklık getirirseniz çok sevinirim..
Anladim canim meyvelerle başladın yani darısı basimiza artık :)
valla doğrumu yaptım yanşlımı bilmiyorum ama sakıncası olmaz sanırım o kadarcık şeyin yavaştan başlamak gerek dimi ama
Bilmemki canim biraz tereddut ediyorum acikcasi daha bagirsaklari ne ki onlarin herseyi ogutemeyebilirler benim bebegimde reflu var surekli kusuyo belkide ondan bu kadar tirsar oldum yiyeceklerden :)
Cam rende kullaniyosun dimi yada kullanicaksn doktorlar robot onermiyor
Yogurt olayini nasil yapmayı dusunuyorsun?
tatlım valla sende tam adamına sordunyoğurdu elbette kendim mayalamayı düşünüyorum fakat biyerde pastörize sütten yapılması gerektiğini duydum ama en açık sütten yağarım herhalde iyi kaynatınca sorun çıkmaz herhalde.bu arada benimkide sürekli kusuyor üstünü değişmekten bi hal oldum yastığını yüksek tutmayı unutma canım ağzına gelmesin yavrunun rende alıcam daha hazırlıklara başlıcam
Bende kendim mayalicam gunluk sut ten yap bence sutasin var gunluk sutleri
Seninkide de mi reflu var artii kac tane citcitli badisi var bilmiyorum buna ragmen bi gun ara ile camasir yikiyorum hala yetmiyo :)
benim çok süper bir sütçüm var açıktan alıyorum yoğurduda güzel oluyor günlük süttten denedim daha evvel ama ne biliyim açıkta doğalı varken, neyse reflü yok benimkinde yani gerçi doktora gitmedim ama öle umut ediyorum çamaşır olayına bende yetişemiyorum
Benimde acik sut temin etme sansim var ama nebilim sanki pastorize edilenler daha guvenli gibi bilemedim simdi...
Himm genellikle fiskirtarak kusmalara reflu diyorlar bizim.doktor da testest falan yapmadı kizimin kusmasini gorunce direk reflusu var dedi :)
Biran once saglikla buyurler insallah
Benimde acik sut temin etme sansim var ama nebilim sanki pastorize edilenler daha guvenli gibi bilemedim simdi...
Himm genellikle fiskirtarak kusmalara reflu diyorlar bizim.doktor da testest falan yapmadı kizimin kusmasini gorunce direk reflusu var dedi :)
Biran once saglikla buyurler insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
bu arada senin bebeğin kız sanırım bir ay önde bneimkinden agu falan diyordur benimki bi numaralar yapıyo şu aralar sorma sesler çıkarıyo gerçi konuşmlar azaldı harketler arttı böle burnumu falan sıkıyo saçımı tutup yoluy resmen elinde kalıyo saçım -tavuk gibi kaldı kafamhuysuzlukları arttı iraz ama en azındna gaz sorunumuz bitti çok şükür daha manidar bakıyo bu aralar yüzüme uzun uzun bakıyo tanıyorum annemsin der gibi kafasını çevirip çok hoşuma gidiyo annem der gibi içime sokasım geliyor o an canım oğluşum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?