6.aydan sonra mama şartmı?

yalnız tuhaf bir durum var bebeğimin kilo alımı normal 700*800 gr falan ama beeğim doymuyor ya azen çekiştiriyor göğsümü ağlıyor madem sütüm yetiyor bebem neden ağlıyo huysuzlanıyor bakıyorum memede süt azalmış damla damla geliyo bazen

mecbur vermiştir mama ya napsın belki sütü yoktu..aaa çok sağol yapıcam bunu mantıklıkemiksuyu

4-6 aylar arasi elma armut avokado tatli patates havuc pureleri verilebiliyor, 6-8 ay arasi brokoli balik tavuk gibi bir kac besin daha ekleniyor listeye, Avustralyada bu boyle :)

Aşk olsun

mecbur vermiştir mama ya napsın belki sütü yoktu..aaa çok sağol yapıcam bunu mantıklıkemiksuyu

Yok ya mecbur olsa anlarm.sutu vardi 6.aydan sonra corbayla filan ugrasmiyim rahatlk olsun diye verirdi.tembeldir biraz arkadsm :) kendi de kabul eder.bir de soyle bisey var ya kilolu cocuk saglkli diye kayinvalidesi affern desn diye mama verip sisirmeye calisrdi mama kilo aldrir derdi.mamayi bilmiyorm ama bi doktor pirinc unuyla yapilan mamalar pof sisirir bebegi.ici bos saglksz kilo yapar demisti

hımmm o zaman yetmiyo demekki....ek olarak devam sütü ver en azından 1 kez .....

devam sütü ne olaki daha sonraki evrelerde verilmiyormu o...aptamil mi bahsettiğin

aptamil canım o ilk doğduğundan beri kullanılıyor...numaraları var doğumdan itibaren kullanılıyor ayına göre....bende takviye olarak veriyorum sütüm az geldiği için .....

aptamil canım o ilk doğduğundan beri kullanılıyor...numaraları var doğumdan itibaren kullanılıyor ayına göre....bende takviye olarak veriyorum sütüm az geldiği için .....

günde kaç defa veriyosun kaç ml.açıkça sölemek gerekirse bende doktora danışmadan verdim bi kaç defa ama mecbur kaldığım için çok ağlamıştı sütüm baya azalmıştı bi ara dayanamadım anne yüreği.azcık vermiştim de susmuştu umarım yine azalmaz ara sıra oluyor nedense sinir oluyorum ilk günlerdeki gibi değil sütüm üzülüyorum bakalım bu ay kaç gr alacak bebeğim

canım tabiki sütün azsa vereceksin aç gezecek değil ya...yine bu ayına kadar verebilmişsin anne sütünü ne mutlu....bebeğini doğduğundan beri mamayla büyütenler var...benim oğlum9 aylık günde 2 kez veriyorum yani ihtiyaca göre bazen 3....şuan 150 cc içiyor tek seferde.....sende danış dr ve ver yazık aç kalmasın....

4-6 aylar arasi elma armut avokado tatli patates havuc pureleri verilebiliyor, 6-8 ay arasi brokoli balik tavuk gibi bir kac besin daha ekleniyor listeye, Avustralyada bu boyle :)

Aşk olsun

Teşekkürler canim balik nasil verxem acaba zamani gelince??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet orası öle bu zaman akadar geldik çok şükür önemli olan anne sütü alabilmesi zaten takviyeli yada takviyesiz umarım uzun bir süre daha emzirebilirim adette olamadım bi türlü tüm belirtiler var ama bi türlü sökülmiyor leke leke usandım valla bi olsamda kurtulsam sütümde düzene girse bi az bi çok kusra bakma konudna konuya atlıyorum ama bununla ilgili de bir konu açmıştım ayrıca yazan olmadı

bende 7 ayda oldum normal yani...benim sütüm çok fazlaydı oğlum hastalandı 3 gün emmedi bende sağmayı akıl etmedim sonra 3...5 damla geldi çok üzüldüm birçok yol denedim şimdi eskisi kadar çok olmasada idare ediyor....kızım 2.5 yaşına kadar emdi...oğlumda emsin istiyorum.....

Gerekli değil. Zaten mama işin içine girdiği zaman anne sütü azalabiliyor. Hiç bulaştırmayın bence. Yalnız gece de emzirin mutlaka şimdi olduğu gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…