• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aydir bebek istiyoruz olmuyor

5 senedir evliyiz hep korundum.. sonra kimyasal gebelik oldu… tekrar denedik olmuyor… 5 gün adettim gecikti ümitlendim sonra test yaptim bugün negatifti ardindan adetim geldi.. yasim 30 keza esimde 30 yasinda… cok kafama takiyorum… doktora gittim bir sene sonra gel dedi.. ama gayet iyi duruyor hersey dedi… problem yok vs diyerek yolladi beni… bence sorun esimde esimede söyledim ama umursamiyor cok… yani düzenlide ilikisiye giriyoruz… artik millet soruyor bana arkadaslarim soruyor bende fevri cevaplar verioyrim
Artik biz düsünmiyoruz cocuk vs…cok yordu bu 6 ay beni…
Bende 1 sene bekledim her şey çok normal değerlerim çok iyiydi Hsg çektirdim bir senenin sonunda tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim bence Hsg çektirin eğer zaten orada da olumluysa her şey eşiniz baktırsın.

Bende 1 sene bekledim her şey çok normal değerlerim çok iyiydi Hsg çektirdim bir senenin sonunda tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim bence Hsg çektirin eğer zaten orada da olumluysa her şey eşiniz baktırsın.
Tüpler sonradan tıkanabiliyor mu peki? Yani 5 sene önce açıksa hâlâ açık oluyor mu?

bence de gidin baska doktora, 5 senedir deniyoruz olmuyor diyin
6 ayin neyini ciddiye alsin, alti ayda kimin hemen cocugu olur? bir deneyin olmazsa görüşelim der

Tüpler sonradan tıkanabiliyor mu peki? Yani 5 sene önce açıksa hâlâ açık oluyor mu?
Tabi evet tıkanıklık açılsa bile 2-3 yıl sonra tekrar tıkanıklık olabiliyor. Geçirdiğimiz enfeksiyonlar ve ameliyatlardan dolayı biz farkına varmadan tüplerimiz tıkanıyor ya laporoskopi ya da Hsg ile anlaşılıyor. Bazı tıkanıklar Hidroselpenkse sebep oluyor ve o tüp yüzünden diğer tüp sağlam bile olsa gebelik elde edilemiyor. Sıvı embriyoyu zehirliyor.

Back
X