6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor

Zxcvvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
1.066
225
53
6 aydır evliyim doktora gittim idrar kan temiz hormonlarım iyi ve ultrasonda kist miyom bisi çıkmadı ama bebeğimiz olmuyor

1 yıla kadar normal kabul edilir ama eşiniz de kontrole gitti mi?
Bide çok stres yapıyorsanız o yüzden de olmayabilir sakin olun

Çok kulağa klişede gelse stress aşırı bebek isteği malesef olumsuz etkiliyor ben pkoluyum bir tehşisim var en azından biliyorum neden olmuyor 3 sene oldu kilo filan ver dediler eğer seninde kilo sorunun varsa ondan kaynaklı olabilir onun haricinde takviye kullanmanı öneririm omega 3 ve inositol takviyesi kadınların yumurta kalitesini artirir mutlaka kullan eşin test vermediyse spermiogramm testi vermesinde fayda var herzaman sorun kadında olmuyor karşılıklı düşünmek lazım ☘️ 6 ay çok yeni , bizim 3 sene oldu canım rahat olman şart üzüntüsüz stressiz hayat ve sağlıklı beslenme yaşam aşırı etki ediyor folik asit , omrga3 ve inositol kullanmanı tavsiye ederim

1 yıla kadar normal kabul edilir ama eşiniz de kontrole gitti mi?
Bide çok stres yapıyorsanız o yüzden de olmayabilir sakin olun
Yok eşim gozukmedj doktora gittiğimizde folik asit verdi üç ay sonra olmazsa gelin dedi onzman bakacak galiba

Çok kulağa klişede gelse stress aşırı bebek isteği malesef olumsuz etkiliyor ben pkoluyum bir tehşisimvar en azından biliyorum neden olmuyor 3 sene oldu kilo filan ver dediler eğer seninde kilo sorunun varsa ondan kaynaklı olabilir onun haricinde takviye kullanmanı öneririm omega 3 ve inositol takviyesi kadınların yumurta kalitesini artirir mutlaka kullan eşin test vermediyse spermiogramm testi vermesinde fayda var herzaman sorun kadında olmuyor karşılıklı düşünmek lazım ☘️ 6 ay çok yeni , bizim 3 sene oldu canım rahat olman şart üzüntüsüz stressiz hayat ve sağlıklı beslenme yaşam aşırı etki ediyor folik asit , omrga3 ve inositol kullanmanı tavsiye ederim
Haklısın ama işte insan ister istemez stres yapıyor benden sonra evlenen akrabalarım arkadaşlarım hepsi hamile bir ben değilim gördüğüm herkes bebek yokmu diyor o kadar moralim bozuluyor ki ağlıyorum onların hemen olupta benim olmaması üzüyor beni 😔

Haklısın ama işte insan ister istemez stres yapıyor benden sonra evlenen akrabalarım arkadaşlarım hepsi hamile bir ben değilim gördüğüm herkes bebek yokmu diyor o kadar moralim bozuluyor ki ağlıyorum onların hemen olupta benim olmaması üzüyor beni 😔
Onları takmicaksın şuan bizim başka planlarımız var diyip susturcaksın ,yoksa çok üstüne gelirler benim çok kişi hakkımda konuştu menepoz bile dediler sustutmazsan herkes ağzını acar sizene benim yatak odamdan çok istiyosanız siz yapın çocuk deyip utandır bakalım😉 ve herkesin nasibi zamanı farklıdır unutma ayrıca eşin test versin ve aense takviyeleri aksatmadan iç dediklerimi bi al dene senin bişeyin yokmuş zaten neden kafaya takıyosun üzülme☘️ kimler anne oluyo biz mi olmicaz rabbim bizi görüyo hiç süphen olmasın bir gün olucak🙏🏼🧿

Onları takmicaksın şuan bizim başka planlarımız var diyip susturcaksın ,yoksa çok üstüne gelirler benim çok kişi hakkımda konuştu menepoz bile dediler sustutmazsan herkes ağzını acar sizene benim yatak odamdan çok istiyosanız siz yapın çocuk deyip utandır bakalım😉 ve herkesin nasibi zamanı farklıdır unutma ayrıca eşin test versin ve aense takviyeleri aksatmadan iç dediklerimi bi al dene senin bişeyin yokmuş zaten neden kafaya takıyosun üzülme☘️ kimler anne oluyo biz mi olmicaz rabbim bizi görüyo hiç süphen olmasın bir gün olucak🙏🏼🧿
İnşallah çok teşekkür ederim moralim düzeldi sayende ☺️inşallah bebek isteyen herkesin kucağına rabbim istediği kadar evlat versin sağlıklı aklı başında ❤️

nezaman umudu kesip hamileligi aklimdan cikardimsa ozaman hamile kaldim hep HEM Bismillah 6 ay daha

Bunlar sizin semptomlarınız. Ya eşiniz?
Sonuçta çocuğu onunla yapacaksınız. Niye sadece kendinizde sorun varmış gibi bir algı yaşadınız? Hem altı ay çok kısa bir zaman.
Bu kadar saplantı haline getirmeyin ve evliliğin ilk zamanlarının tadını çıkarın derim.

Niye tek kendiniz üstleniyorsunuz bu durumu? Sperm önemli değil mi? Eşinizi de ürolojiye gösterin lütfen
Gözükecektik aslında ikimizde ama doktor bana baktı sadece folik asit verdi yine lmazsa adetli bir daha gelin dedi galiba o zman esimede bakacak

Bunlar sizin semptomlarınız. Ya eşiniz?
Sonuçta çocuğu onunla yapacaksınız. Niye sadece kendinizde sorun varmış gibi bir algı yaşadınız? Hem altı ay çok kısa bir zaman.
Bu kadar saplantı haline getirmeyin ve evliliğin ilk zamanlarının tadını çıkarın derim.
Sağolun eşim gozukmedigi için bilmiyorum o yüzden

Gözükecektik aslında ikimizde ama doktor bana baktı sadece folik asit verdi yine lmazsa adetli bir daha gelin dedi galiba o zman esimede bakacak
Esinize kadin dogum doktoru bakmayacak ki, onun icin ayrica urolojiye gitmeniz gerek. Kadin dogum esinize niye baksin 🤦🏼‍♀️

Back
X