6 aydır ilişkiye giremiyorum

Sehersrc

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
16
4
16
24
Merhabalar evliliğimin 6. Ayindayim daha ilk iliskime giremedim çok korkuyorum hani vajinam korumaya geçiyor. Bacaklarım kasılıyor vajinismus dan suphelendik gittik doktor muayene etti ama yok napabilirim.

Son düzenleme:
Merhabalar evliliğimin 6. Ayindayim daha ilk iliskime giremedim çok korkuyorum hani vajinam korumaya geçiyor. Bacaklarım kasılıyor vajinismus dan suphelendik gittik ama yok napabilirim.
Çok zor bir süreç bilirim, kullanmadığımız denemediğimiz krem-yağ kalmamıştı. Ben başlarda vazelin sürüyordum, ama onun enfeksiyon yaratma riski var ki çok sık olurdu enfeksiyon bende. Ama yinede oldukça başarılı bir ıslaklık sağlıyor. Sonra internetten bir krem buldum. İsmi Gleitgelen kayganlaştırıcı krem, suda kolayca çözünüyor ve bakteri yaratmıyor deneyebilirsin canım. Kasma kısmınıda yavaş yavaş izin vermeye alışıyorsun, yine çok kolay olmuyor ama bu önerdiğim krem baya işe yarıyor. Çok çok zorlanıyorsan, zeytinyağıda kullanabilirsin. Hem zararsız, hem çok kaygan bir ortam sağlıyor.

Merhabalar evliliğimin 6. Ayindayim daha ilk iliskime giremedim çok korkuyorum hani vajinam korumaya geçiyor. Bacaklarım kasılıyor vajinismus dan suphelendik gittik ama yok napabilirim.
Merhabalsr vajınusmus branşında olan bir doktora mı gittiniz yoksa normal bir kadın doğum uzmanına mı 6 ayda sonuçta zaman geçmiş hiç birleşme yaşadınz mı ne durumdasınız tam olarak

Merhabalsr vajınusmus branşında olan bir doktora mı gittiniz yoksa normal bir kadın doğum uzmanına mı 6 ayda sonuçta zaman geçmiş hiç birleşme yaşadınz mı ne durumdasınız tam olarak
Özel bir doktora gittim vajinismus branşında olan bir doktor kontrol etti fakat bir sıkıntı olmadığını söyledi bir kaç gün önce denedik ve her hafta yada iki hafta da bir deniyoruz. Her şey okey tam o birleşme zamanı bende bacak kasılması kendimi koruma iç güdüsü giriyor bu yüzden de bitirmek zorunda kalıyoruz. Hala karı koca olamadık hala bakireyim ve herkes çocuk yok mu diyir ama biz daha ilk ilişkimizi yapamadık bu eşimin de benimde çok moralimi bozuyor

Yaa çok teşekkür ederim birde o dediğiniz kremi alıp denemek istiyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırım

Doktor nasıl vajinismus yok dedi yani alttan muayene edebildi mi seni? Altan muayenede oraya bişey girdiyse evet vajinusmus yok diyebilir ama alttan muayene edemediyse ilişki sırasında eşini ittirip kendini kasıyorsan bir duvara çarpıyor gibi his varsa vajinismustur egzersiz yapman gerekir. Muhtemelen aynı dönemler evlenmişsiz bende daha bu ay yendim bu hastalığı

Evet alttan muayene etti beni bundan bir sonuca vardı aynen öyle oluyor eşimi itiyorum vücudum tam yumuşakken taş gibi oluyor nasıl bir egzersiz yapmak gerekiyor araştırıyorum ama bir sonuç elde edemedim

Evet alttan muayene etti beni bundan bir sonuca vardı aynen öyle oluyor eşimi itiyorum vücudum tam yumuşakken taş gibi oluyor nasıl bir egzersiz yapmak gerekiyor araştırıyorum ama bir sonuç elde edemedim
Çok kötü bir durum gerçekten

Altan ultrason cihazını içine sokarak mı muayene etti yoksa Altan gözüyle mi baktı

Vajinismus 2020 başarıları
Bu konuya bakabilirsin canım

Cihaz sokarak muayene etti ince çubuk gibi başında top gibi kırmızı bir şey vardı sanirsam
O zaman değilsin ya da düşük seviye olabilirsin. Kendin parmağınla yapabiliyor musun? Bence şöyle yapabilirsin bir süre sakin bir müzik ile nefes egzersizi ve Kegel egzersizi çalış. Sonra eşinle dene yine olmazsa parmak egzersizi veya dilatör egzersizi çalışabilirsin bence sen 1 günde halledersin bunu doktor kontrolü yaptırdıysan gerisi çok rahat olur

Merhabalar evliliğimin 6. Ayindayim daha ilk iliskime giremedim çok korkuyorum hani vajinam korumaya geçiyor. Bacaklarım kasılıyor vajinismus dan suphelendik gittik doktor muayene etti ama yok napabilirim.
Diger soylenecekleri arkadaslar söylemis zaten..bence psikolojik destek alabilirsin

Aynen kendi parmağımı hafifçe sokuyorum derine girmeden zarı patlamaskn diye deniyorum onda sorun yok parmakla yaparken ya var ya iyiki varsınız iyiki sizinle paylasmisil çok sagolun

Cihaz sokarak muayene etti ince çubuk gibi başında top gibi kırmızı bir şey vardı sanirsam
Canım kusura bakma dikkatimi çekti doktor bunu sana nasıl yaptı çünkü cinsel birliktelik olmamış kızlık zarına zarar gelmedi mi benim psikolg bir arkadaşım var bu bölümle ilgilenen istersen online tedavi olabilirsin kendisi bayan ve senin gibi bir çok danışanı var ve çogu saglıgına kavuştu tek başına biraz zor bir süreç bu aşılması güç destek almak şart canım

daha sık denemeniz gerekiyor her hafta yada 2 haftada bir degil cok uzun sureler bunlar

Yok gelmedi hiç zarar hatta kendisi bizi iyi bir psikiyatri ye yonlendirdi fakat maddi anlamda hani bütçe de sıkıntı olduğu için öyle desteklere daha basvurmadik

daha sık denemeniz gerekiyor her hafta yada 2 haftada bir degil cok uzun sureler bunlar
İşte ikimiz de çalışıyoruz o çok yorgun geliyor o yüzden hani fazla bu konuda isteği olmuyor sbaah daha dincken istiyor bu kez de benim işim den dolayı sıkıntı oluyor zamanlamamiz hiç uymuyor bazıları diyir bu zman yorgunluk tanımaz istek oldugund diyor ama gerçekten öyle eve gel yemek çamaşır bulaşık ölüyorum. İnşallah daha sık yapmayo denicez bundna sonra kimseler böyle paylasamadim paylastiklarim da sizin gibi bana yardımcı olup teşvik etmedi hep hani laf sokmalı oldukları için yada başka bir şekilde uygulandığı için bej tesadüf eseri üye oldum gerçekten çok iyi geldi herkese size çok teşekkür ederim bide ben 20 yaşındayım benim hiç tecrübem bilgim de yok kimse de bana anlatmadı hep önyargılı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…